Türkçemizi Koruyalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
Bence Türkçe kelimeleri düzgün kullanmayan kişilere ban cezası uygulanmalıdır..

v yerine w , g yerine q gibi....

iyi hoş diyorsun hakikat de yönetimden de bunları yapanlar var onlar da mı banlanacak?

Güzel Türkçemizi düzgün kullanalım banlamak çok ağır olurda uyarılıp düzeltilmesi sağlanmalı
diye düşünüyorum ayrıca yabancı veya Türkmen veya Kürt , Laz , Çerkez gibi başka lehçelerden
konuşan ve ona göre yazan üyelerinde olduğunu düşünmek gerekir onlarada Türkçeyi düzgün yazın
diyemeyiz ki nasıl biliyorlarsa o şekilde yazmaya çalışıyorlar.

yaw thostum nie ßöle düşünüonqi benche qullanılmalı

şaka şaka bende sinir oluyom böyle yazanlara bencede TURKCHE konuşma yasaklanmalı..!!

lehce farklılıları yazıya yansımıyor ben hiç burada celeyrum vs yazan görmedim..hakikat fikir cok iyi daha önce de defalarca dile getirildi sanırım .. umarım uygulamaya geçer bu sefer .. v , g yazmak cok zor olmasa gerek !

Güzel Türkçemizi düzgün kullanalım banlamak çok ağır olurda uyarılıp düzeltilmesi sağlanmalı
diye düşünüyorum ayrıca yabancı veya Türkmen veya Kürt , Laz , Çerkez gibi başka lehçelerden
konuşan ve ona göre yazan üyelerinde olduğunu düşünmek gerekir onlarada Türkçeyi düzgün yazın
diyemeyiz ki nasıl biliyorlarsa o şekilde yazmaya çalışıyorlar.

Peki g harfi yerine q , v harfi yerine w , h harfini kelimenin ortasına koyunca : Kürtçe , lazca vs. dillere mi giriyor ? Ben burda kimsenin Kürtçe , Çerkezce filan konuştuğunu görmedim ama w , q gibi harfler kullanılıyor..Ayrıca Kürtçe konuşanların ne demek istediğini anlayamayız ki..

sitenin adıda değişsin istersen hackhellde türkçe değil biliyorsun

Gerek bu sitede,gerekse başka sitelerde çok tartışmışlığım var türkçe konuştuğunu düşünen arkadaşlarla.

Bende çok düşündüm ama 800 bin üyeyi nasıl kontrol edicekler?

Gerek bu sitede,gerekse başka sitelerde çok tartışmışlığım var türkçe konuştuğunu düşünen arkadaşlarla.

Bende çok düşündüm ama 800 bin üyeyi nasıl kontrol edicekler?

Peki bu sitede her dakika kaç tane konu açılıyor..Bunları nasıl kontrol ediyorlar ? Eğer edemezlerse daha fazla yönetici alımı yapılmalıdır..

Herkezin Görüşü FarkLıdır ama İsteyende olucakdır İstemeyende ...

Forumda şu ana kadar 3,486,383 tane mesaj atılmış ve
hergün de binlerce mesaj atılmakta, hangi birini kontrol edebilirsin ki?

Keşke herkes Türkçe kelimeler kullansa, ama kullanmıyor diye de kimseye
yaptırım uygulayamayız, saçma olur...

Bahsettiğin olgu insanın içinden gelecek, diline sahip çıkma
özverisini kendisi gösterecek. Kapalı...

bunu yasaklamak çok etik olmaz şöle olabilr gördügünüz arkadaşı uyardıgınızda konuya yazdıgı mesajı veya açtıgı konuya yaptıgınız yorumla dile getirirseniz sizin tepkini onun bu durumunu düzeltmesi gerektigini anlamasına etken olucaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri