Türk Adult bölümüne adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turk Adult resim bölümünde sabit başlığın var güzel iş çıkarıyosun fakat ünlü arşivin dışında fazla paylaşımın yok diğer türden sakın yanlış anlama sana destek vermediğimi zannetme ama biraz daha tecrübe edinmelisin kısacası erken...

evet bıraz daha tecrübe kazanırsan neden olmasın ve ayrıca paylaşımlarınıda artırmalısın;)
şimdilik-1

Destek Vermeye Devam ArkadaŞa

Evet sen çok çalışıyorsun benimde dikkatimi çekti bence de dostum hakediyorsun..

calışmaların cok hoşuma gidiyor inşallah olursun tabi calışmaların devam etsin
hakkında hayırlısı neyse olsun
+10000

Calısmaların cok gusel arkadasım..sabıt baslık altında verıgıdın resımler bıl hassa..
Benden sana+1

aa ne aip şuna baq :) eaheha payLaşımLarın gerçekten güzeL hayırLısı oLsun ;)

online süren 2 hatfayı geçsin ve paylaşımların da böle devam edicekse +1

Bence güzel paylaşımların var online süreni de artıracağına inanıyorum. +1 Hakkında hayırlısı dicem ama :)

orda iyi olduğunu düşünüyorum bendende +1

valla ben senın turk adult bolumunu cok ıyı ıdare edebılecegını dusunuyorum olmanıda cok ıstıyorum her yaptıgın calısmayıda desteklıyorum umarım olursun

sen hakketmişsindir +1111111111

abi buyur +1 bendensin:) paylaşımların oldukça güzel ve kaliteli,umarım devamlarıda en az bunlar kadar güzel olur.

Arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce adaylığımı koymuştum sanırım o zamandan bu zaman kadar iyi bir yol kat ettiğimi düşünüyorum. Sizde yorumlarınızı tekrar almak istiyorum sizce bu bölümü hakedecek durumdamıyım.Az bulan arkadaşlarada bu istatistik durumu sunarım değerlendirmelerinizi bekliyorum

şu anki durumum....

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 809
--------------------------------------------------------------------------------
418 Mesajına 1.380 Kere Teşekkür Edildi

adaylığa koyduğum zamanki durum...

Teşekkür Sayısı: 63

203 mesajına 519 kere teşekkür edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri