Türk AduLt ResimLere Adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşımızız açtıgı konular hiçde fena deill bence fazlasıyla hakediyor ama önce söz yönetimin +1

+unlimited :cool: resimlerin bikacına goz attım fena iş cıkarmıosun teşekkur sayından da belli zaten... aramızda gormekten mutluluk duyarız..

bence karma'nın en iyi olduğu yer orası:) büyük bir +

Cash_13' Alıntı:
kanka sonuna kadar + rakamı sen yaz açık çek gibi :p olmanı isterim :))))
lem cash benim esprimi ne calıyon :eek: olm telif hakkı bende benden solemesi :cool:

walla karma sefiğim bir uyesin ve senide yonetici olarak gormek isterim en azından ugrasıyorsun ve butun resimlerin altında veya ustunde imzan var buda ugrastıgını gosterir = buda benim sana + vermemi sağlar dostum hakkında hyrlısı olsun

Görev alabılmek ıcın sadece paylasım yetmez. Başka şeyler de lazım. -1907

Dostum tam destek hep destek +1967 :D

açtığın konular güzeldi..

+

bence sen hakediyorsun yakışır sana

Her Yerde Paylasim Yetmez Dediniz, Simdi Ordaki Paylasimlarin Icin +1 Diyorsunuz

Benden -1

Ama Karmayi Seviyorum Ben Tam Tersine Paylasimlarini Begenmiyorum
Nedenini Sorarsa Ona Ozelden Soylerim

Geçenki başvurunda neresi olduğu önemli değil - vermiştim..!

Çünkü o zamanlar için diğer user'lara ve kendine saygı eksikliğin vardı bana göre..!

Bunu zaten msn.den konuşarak hallettik aramızda ve hatanı kabul ettin..! Buda çok büyük bir ilerlemedir bence..!

Aynı şekilde dahada olgunlaşarak paylaşımlarına devam edeceğine inandığımdan dolayı ve Anti'nin desteğinden dolayı +1 veriyorum..!

Roket'in düşüncelerininde kişisel olmadığını bilerek saygı duyuyorum..!
Diğer başvuruları takip etmedim ama takip edip haksızlık ortamı yaratmamak gerekir..!

Kimseye önyargılı davranmamak lazım diye düşünüyorum tabiki son söz yönetimindir..!

Edit: 1.043 Mesajına 5.220 Kere Teşekkür Edildi şöyle 1'e 5'lere de hastayım..!
Benim gibi fazla boş mesaj atmıyorsunuz sanırım..!

anot' Alıntı:
-------------------------------- her 2 haftada 1 başka şeylere talipsin ...2 hfta öcnce islam bölümüne üyedin...bence----------------------------
ßa$kası iLe karı$tırıyosun heraLde arkada$ım.. ßen kaç aydır aday felan oLmadım.. Mesajını editLersen sevinirim

paylaşımları güzel +1 bölümde bence paylaşımları güzel olan ama şimdilik görev istemeyen üç dört arkadaş daha var -1

çalışmalarını beğeniyorum benden de +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri