Türk Filmleri ...!

ya arkadaslar ben filmi izleyemiyorum gerekli codeki bulamadı diyor medi player neden lütfen yardımcı olurmusunuz

Evt Ya Cama Sikiş Tirdi Film çok Güzel

ya arkadaslaru görüntüler cok bozuk malum 35mm şunların dvdrip veya vcdrip elinde olanlar paylasırsa cok makbule gecer valla

saol kardeş ama orhanın daha çok filmini koysan sewinirim

çok saol ama orhanın dier filmlerininde koyarsan sewinirim

ibrahim tatlısesin sarhoş ve gülüm benim filmini bulurda siteye eklerseniz çok iyi olur harika iki film şimdiden emeğinize ve gözünüze sağlık allah sizleri başımızdan eksik etmesin hoşçakalın

dark angel doruu sölüyo walla o film yokmu ?...

sarı tebessüm filmi varmı arkadaşlar.şahika tekandın. bulursanız bi gönderin yaaa

ya filmleri bulamıyo benim media playerım

müjde ara bayılıyorum izlemek için yıkla yerine indirmek için tıkla olsaymış daha iyi olacakmış:hhcool

ya ben filmleri izleyemiyorum önceden izliyordum şimdi izleyemiyom... :(

Çok uzun zamandır aradığım filmler bunlar.Ama hiçbirini izleyemedim.Media Player ın ayarlarıyla uğraştım ama gene olmadı.Aman bana bir çare.Hayat memat meselesi olmasa da ona yakın bir durum.Şimdiden teşekkürler

Evet cevap gelmeyeceğini tahmin ediyordum tabi.Neyse yine de eski türk filmleri sevildiğini önemsendiğini görmek güzel...

slm ben bugün yeni kayil oldum

Anahtari Bendedİr

anahtaribendedir1qm.jpg

Yönetmen: Yücel Uçanoğlu
Yapımcı: Işık Toraman "Metin Film"
Senaryo: Yücel Uçanoğlu
Görüntü Yönetmeni: Dinçer Önal
Yapım Yılı: 1975
Format: 35mm
Oyuncular: Sermet Serdengeçti, Hadi Çaman, Yonca Yücel, Perihan Ateş, Yüksel Gözen, Ali Şen

İZLEMEK İÇİN TIKLA
slm birtürlü göremedim media playla olmuyor

Arkadaşım metin erksanın acı hayatını indirmek istiyorum link verirmisin

Geri