Türk Hacker'lardan Norveç'e sert cevap!

söylenecek çok şey var aslında ama burada benim söylememin anlamıda kalmamış aslında haker arkadaşlar gerekli cevabı vermişler, madem ekonomik olarak yetersiziz bu alanlarda kendimizi ön plana cıakrıp birşeyler yapmak tepkimizi göstermekte gücümüzü göstermek için yeterli bence helal olsun bunu yapan arkadaşlara ne diyimki...[/B][/B][/B]

sen onlara naptında onlar seni bu kadar kötü anıyo.Ben burda norveçlileri savunmak istemiyorum tabiki de ama hiç bişi durduk yere olmuyo etki tepki meselesi.

Bak arkadasım: Peygamber Efendimiz S.a.v'e gelecek tek kötü bir laf onun bu yeryüzündeki askerleri yani türkleri o sözlere karşılık baş düşmanı yapar.Emin olasınki bunlarla hiç bir zaman yetinmeyiz.

bu şerefsizlerin kıssasa kıssas yapma durumu yok mu, onlarda bizim siteleri çökertemezler mi?

Bak arkadasım: Peygamber Efendimiz S.a.v'e gelecek tek kötü bir laf onun bu yeryüzündeki askerleri yani türkleri o sözlere karşılık baş düşmanı yapar.Emin olasınki bunlarla hiç bir zaman yetinmeyiz.

Sen niye islamiyeti zorla kabullenmiş bir toplumu peygamberin askerleri yaptın onu anlamadım.Niye çoğul konuşuyosun bu senin fikrin türklere maletmen yanlış bence.

elleri dert görmesin helal olsun

Geri