Türk Kızı

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Türk kızı kaçan kısmete ah çeker,

Ağzında sakızı patlatıp içine çeker,

Genelde anaya çeker,

Gözüne sürme kaşıan rastik çeker,

Kafası bozulunca saçına fön çeker,

Yeri gelir mini eteği çeker,

Canı sıkılır sevgilisine mesaj çeker,

Aldatılınca s2kt4r çeker,

Dar giyer göbeğini içine çeker,

Rus kızına 5 alman kızına 25 çeker,

Kocasının kahrını bebesinin donunu çeker,

bu mesaj tkkd(türk kızlarını koruyalım derneği)

alıntı....

yapar ama türk kızları gibiside yoktur değişmem hiç bir milletin kızına

abicim bizim türk kızları çok kasıntı oluyorlar yaaa.
yabancı uyruklu kızların yanına sokuluyom hatun çok sıcak dawranıyor gülümsüyor sohbetin dibine vuruyor.bizimkiler hemen surat asıp arkasını dönüyor.muatap olmuyor.ondan sonra ee benim bu almandan neyim ek*** vıdı vıdı söyleniyorlar.sizlemi ugraşcam bee.kalın evde turşu olun...

abicim bizim türk kızları çok kasıntı oluyorlar yaaa.
yabancı uyruklu kızların yanına sokuluyom hatun çok sıcak dawranıyor gülümsüyor sohbetin dibine vuruyor.bizimkiler hemen surat asıp arkasını dönüyor.muatap olmuyor.ondan sonra ee benim bu almandan neyim ek*** vıdı vıdı söyleniyorlar.sizlemi ugraşcam bee.kalın evde turşu olun...

aynen katılıyorum hemşerim galiba izmirli kızlar çok havalı tipinde hayır yok ama havasından yanından geçilmiyo herkesin aynaya bi bakması lazım...

melankolix sen de bi aferini hak ettin şimdi :D

çekiyor işde bizde çekiyoz:)

Konu geyik ama söylemeden edemiyeceğim.Hangi milletin kadını kızı karnında bebeği cepheye mermi taşımıştır.Yaşasın Türk kızları.Nazlarını çekicez artık asildir bizim soyumuz nazlı olcak tabe :D

Güzeldi =)
Eline sağlık Kemal abi:goz:

kardeşler bende sanıyodu ki bizim ilin kızları sadece havalı..Way yurdum erkekleri hepimiz aynı sorunla baş başayız demekki havalı kızlar sarmış etrafımızı

Geri