Türk Milleti artık Hakkın YOK !!!

yehovan

Banned
Reaction score
0
Türk Milleti artık Hakkın YOK !!!

Ey Yüce Milletim.

Artık Amerikanın Büyük Orta Doğu Projesini eleştirmeye Hakkın Yok. Irak’ta Afganistan’da Lübnan’da ölen 1.5 milyon kişinin ölümünden sorumlu Amerikayı ve onların projesini eleştirmeye zırnık kadar hakkın yok. Ümmetçilikten bahsetmeye din kardeşliğinden soydaşlıktan bahsetmeye Hakkın hiç Yok. Sen o Projenin eş Başkanını Başbakan yaptın. Hiç üzülme insanlar ölürken.

Avrupa Birliğinin Türkleri dış kapı mandalı etmesine. Uyum yasaları altında seni sömürgeleştirmesine, seni birlik dışında bırakmasına hiç çemkirme Hakkın Yok. Gümrük birliğini hakkında bu ülkenin Sanayicisinin yatırımcısının tek ses çıkarma Hakkı Yok.
Bizi Avrupa uşağı etmeye çalışıp kısır bir politikaya sürükleyenleri iktidar eyledin. Hiç küsme darılma Hakkın Yok !

Kıbrıs’ta 2. Annan planı ile Kıbrıs Türklerinin 2. sınıf insan sayılarak istenmediği halde Rumlarla birleşme çabasına ses çıkarma Hakkın Yok! Kıbrıs’da Türkleri hiç düşünme hakkaniyetin yok. Sen orda da kısır politika izleyenleri iktidar eyledin. Hiç orda ki Türkleri Düşünme Hakkın Yok !

Hele hele hiç Tek Bayrak Tek Vatan Tek Millet deme şansın yok. Sen TRT 2. dil olarak Kürtçe yayın yapan. Bunu yasallaştıran. Kürt sorununu gerçekte var olamdan var edenleri, Kürtçe kurslar açılma şansını veren iktidarı tekrar iktidar eyledin. Sen has mı has bölücüleri cezaevinde olması gerekenleri Meclise yolladın. Hiç tepki gösterme Hakkın Yok. Sen o kahpe kadın Zana’nın Türkiye nin eyaletlere ayrılma zamanı Kürdistanın kurulma aşamasına gelmiştir diyene ses çıkarmayan insanları iktidar eyledin. Böyle bir şey olursa bize Kızma hakkın yok. Sen iktidar eyledin. Sen yüz verdin…

Karadeniz’de Fındık,çay, tütün üreten fiyatları beğenmeyen üretici, İç Anadolu’daki çiftçim buğdaya şeker pancarına uygulanan kotayı, Akdeniz’de seracı Marmara’da Egedeki zeytin yetiştirici Güney ve doğu Anadolu’da hayvancılık yapan vatandaşın politikayı eleştirmeye zerre kadar hakkı yok. 1 ay önce fındıklarını çaylarını tütünlerini yakan. Buğday şeker pancarı kotalarını protesto için sokağa dökülen. Sütlerini yola döken insanlar siz iktidar eylediniz hiç ses çıkarmaya Hakkınız Yok .

Laiklik korkusu yaşayıp yüz binleri sokağa döken Cumhuriyet koruyucuları diye geçinenler hiç hakkınız yok. Bir kez daha sokaklara çıkmaya Hakkınız Yok.

Bugün 1 gemi sahibi olan başbakan bakan çocukları 4 yıl sonra 5 gemi sahibi olurlarsa yolsuzluktan vurgunculuktan dert Yakınma Hakkın Yok. Sen seçtin tek tek….

Askerlik yan gelip yatma yeri değil diyenleri apo pezevengine sayın diyenleri Şehidime kelle diyenleri eleştirmeye Hakkın hiç Yok ! Sen kendi ellerinle verdin onayı….

Laiklik gidiyor diye hiç kaygılanma hakkın yok. Şeriattan korkma lüksün yok. Sen Halk isterse laiklik gider diyen bir meclis başkanını tekrar iktidar eyledin Hakkın Yok !

Bundan sonra Cumhurbaşkanını Cumhurbaşkanı seçimlerinden 1 gün önce öğrenmene tepki gösterme hakkın hiç yok. Sen isim dayatanları İktidar eyledin Hakkın Yok.

Eğitim sisteminde ki aksaklıklardan. Küçüklerimizin kafasındaki boşluktan hiç yakınmaya Hakkın Yok. Avrupa birliği için ilkokul orta öğretim kurumlarının içini boşaltanları iktidar eyledin.

Memurum kadrolaşmalardan yakınmaya hiç Hakkın Yok. Sen iktidar eyledin.

Asgari ücretlim açlık sınırında yaşıyorum diye hiç yakınmaya hakkın yok sen iktidar eyledin.

Üniversite öğrencileri. Okulunu bitirince işsiz ordusuna katıldım diye isyan etme Hakkın Yok. Sen üretimde sıfır satma da yüzlük bir iktidar seçtin.

Üniversiteyi Baş Örtüsü yüzünden okuyamayan arkadaşım. Hiç hakkın yok sen iktidar eyledin Baş Örtüsüne yüzde 1’in sorunu diyen bir dış işleri bakanını sen iktidar eyledin.

Son olarak Türk Milletim.5 Yıl içinde. Bağımsızlığın egemenliğin rejimin tehlike altına girerse kendinden başka kimseye kızma hakkın Yok…

Milletim. Eleştirmeye Hakkın Yok bu önümüzdeki 5 yıl Boyunca.

Bu konuyu açmamın sebebi; İktidar partisine oy verenlere saygısızlık yapmak yada çemkirmek için değildir !

Sebebim ;

Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 5 yıllık iktidarda doğacak aksaklıklardan herkesin sorumluluk hissetmesidir. Ve biliyorum ki ve herkesin bildiğini umuyorum ki ;
Artık ne olursa olsun bu iktidarı eleştirmeye yermeye hakkımız yok. Neden çünkü Anası ağlayan çiftçiden en çok oyu aldığı için. Üretimde sıkıntı yaşayan vergiden muzdarip sanayiciden en çok oyu aldığı için. Kadrolaşmadan memurun maaşlarından veryansın etmeye hakkı yok en çok onların aldığı için.

Hakkın yok kelimesinin çıkış sebebi. Erdoğanın söylediklerine rağmen (Ananı Al git Sayın Kelle yan gelip yatma yeri değil…) ve ülke yönetiminin yanlış politikalarına rağmen ve her kesimden aldığı tepkilere rağmen büyük bir çoğunlukla iktidara gelmesi bunların hepsinin onaylandığı ve kabul edildiği manasına geldiği için. 4-5 yıl boyunca eleştirme hakkımızın olmadığını düşünmemden dolayıdır.

Seçimimizi Yaptık.

Artık Geri Dönüş Hakkımız Yok.

Saygılar.

Hayırlı uğurlu olsun Milletim İçin.

Ak partiyi ve Milliyetçi Hareket Partisini Kutluyorum .

Kırgınım,Yorgunum,Umutsuzum.

Herşeye Rağmen. Ne Mutlu TÜRKÜM DİYENE

bence artık gerçekleri görememeye hakkımız yok

yapmayın arkadaslar bunların cogu abartılı seyler olduguna inanıyorum TÜRK MİLLETİ NASIL EN YUKARIYA ALDIYSA AYAKLAR ALTINA ALMAYI DA BİLİR SİZ MERAK ETMEYİN. Bir kac varsayımla(kuruntu da ) diyebilirim o dediklerininiz coguna BÜTÜNDÜNYA birlik olsalar üzerimize gelseler yapabilme ihtimali yok BİZ BU DEGERLER UGRUNDA SAVASIP ELDE ETTİK NU CUHURİYETİ ELBETTE bu degerleri kimseye ezirmeyiz

yapmayın arkadaslar bunların cogu abartılı seyler olduguna inanıyorum TÜRK MİLLETİ NASIL EN YUKARIYA ALDIYSA AYAKLAR ALTINA ALMAYI DA BİLİR SİZ MERAK ETMEYİN. Bir kac varsayımla(kuruntu da ) diyebilirim o dediklerininiz coguna BÜTÜNDÜNYA birlik olsalar üzerimize gelseler yapabilme ihtimali yok BİZ BU DEGERLER UGRUNDA SAVASIP ELDE ETTİK NU CUHURİYETİ ELBETTE bu degerleri kimseye ezirmeyiz

en iyi dürüst düşman silahınıalır savaşa gelir ondar korkum yok
benim korktuğum dost görünüp kalleş olan bizi arkamızdan bıçaklayacak olan düşman
ben ondan korkuyorum

halkın taktiridir bunu artık tartışmanın bir anlamı yoktur diye düşünüyorum

CHP nin iktidar olmasından çok daha HAYIRLI dır akpartinin iktidar olması unutmayın bu dep lileri meclise alıp onların bu kadar söz sahibi olmasının tek suçlusu CHP dir..
CHP ve diğer partiler herşeyin iyiye gittiğini biliyorlar ve o nedenle terörden başka hiçbir şeyi eleştiremediler seçim öncesinde tek kozları vardı terör
Terör olaylarını son aylarda arttırıp seçim kozu olarak kullanmaya çalıştılar. Çünki Terör bu Milletin en büyük derdiydi. Fakat unutulan bişey var bu terör sadece 4.5 yıldır yok 30 yıldır var ve tek sorumlusuda AKPARTİ değildir. sadedce At gözlüğü kullananlar bunu göremedi ama kimin ne olduğunu Millet görüyor
son aylarda artan terör olaylarıda inanıyorum ki CHP nin iktidar partisine karşı bi seçim oyunuydu...
(4 yılda olmayan olaylar seçim yılında neden oldu acaba diye düşünmüyor değilim)
Bu ülkede en büyük tehlike CHP dir..

ben siyasetten anlamamda arkadaşlar

bu dep lileri meclise girmesi ne işdir

Allahım yardım etsin askerin kanıyla siyaset yapanlar

bağımzsız adayın biri cezaevinde terör örgütüne üye olmaktan şimdi çıkacak ve meclise gircek

Bu millet arık akıllandı kime neye oy vereceğini biliyor kendi kendinizi yormayın boşuna bundan sonra hakedenin hakkı verilecek biraz mantıklı düşünün bu kadar oy verenlerin hiç mi aklı yok :) Ak ülkemin Ak evlatları yine Baştalar

Aslı astarı olmayan birsürü söz!
Türkiyenin yarısı bunları bilmiyorda senmi biliyorsun bunları.Sen müneccimmisin?
Olan oldu bizler seçimimizi onlardan yana kullandık. Daha dün bizlerden
oy istiyordunuız şimdide böylemi olduk?
Şundan bu sonuç çıkar dereyi geçemedik ...ortalığı bulandıralım

Türk milleti gariptir, her lafı kaldırmaz...İ(!ğ!)ne dersin kizar da, s(!ev!)ersin aldırmaz!!!!!!!!!!

napalım garip bi toplumuz allah sonumuzu hayır etsin...

Bu ne biçim konu başlığı Türk milletine o hakkı senmi verdin de geri alıyosun ne biçim çarpıklık bu
Bölüm modu lütfen olaya el atsın

Türk milletinin söz soylemeye hakkının olmadıgı zaman eskilerdeydi bunuda sayın baykal gayet iyi bilir

Şimdi öyle bir söz söylediki size normal olan bir insan konuşamaması susması gerekir ama siz son gaz devam

Bakın şimdi ne diyordunuz seçimden önce ak parti gömülecek sandıga bitecek diordunuz şamar gibi bir oyla geri geldi yanıldınız deilmi ama az olsa halkın dilinden anlasanız az dinleseniz anlardınız bu oyun cıkacagını

Sayın chp liler siz deilmisiniz atatürkün arkasında olan onun her dedigini söyleyen
Ne demiş Atatürk egemenlik kayıtsız şartsız milletindir şimdi halk egemenligini kullanıp bu oyu verdi şimdide böylemi diyorsunuz

hadi bakalım size hayırlı işler bi daha ki seçimden önce yine bekleriz kampanyalarınızı ne de olsa ak partinin işine yarıyor ben ak partiye oy verdim sebebi ise gayet basit sizin başlattıgnız kampanyalar =)

Sözlerim chp lilere dir kişisel algılamayın

Bu kadar da saygısızlık olmaz..

Öncelikle şunu bilin boşuna konuşuyorsunuz.Millet söylediklerinize prim verseydi sonuçlar farklı olurdu..Boşa nefes tüketmeyin yani..

Dielim ki dedikleriniz doğru öneriniz ne? Nasıl bir yönetim şekli olsun ki hakın seçtikleri deil de sizin istedikleriniz meclise gelsin..Bir tür padişahlık felan mı istiyorsunuz?

Bazı sağduyulu arkadaşlar farklı partileri destekledikleri halde hayırlı olsun diyip en azından tebrik etmişler..Tebrik edemiyorsanız bari susun yoksa her seçimde hüsrana uğramaya devam edersiniz..

GENÇLİĞE HİTABE

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927

Ben şuanda bunu buraya ağlayarak titreyerek koyuyorum kemikleri sızlıyor Atamın kemikleri ah ulan ah ama bu böyle gitmez elbet birgün çıkıcaz bu ahval ve şerâit durumundan....

arkadaşlar herkes duşuncesiinni kendine saklasın..herkes 42 milyon seçmenin kendisiyle aynı duşunmesini bekliyo galiba..ya da herkes kendi fikirlerinin her zaman doğru olduğuna inanıyo..

yuce turk milleti her zaman olduğu gibi kendini yonetecekleri seçmiştir...inşallah vatana millete hatırlı olur....bize duşman ulkelerin tuzağına duşmeyip onların karşısında tekbir yurek olursak durabiliriz anca...bunu unutmayalım...

Millet olmadan ordunun bir anlamı varmı arkadaşlar? Ben yoksam sen yoksan o yoksa ordu kimi koruyoacak kendi kendine mi takılacak. Arkadaşlar şakayla karışık bu girişin ardından, şunları söyleyim, Şimdi Seçmen kitlesinin yarısının oyunu almış bir partiye karşı ordu herhangi bir sert tavır sergilerse korumakla yükümlü olduğu kitlenin yarısını "hiç kale almıyorum" demek istemiş olur. açıkçası benim(benden kasıt toplumun yarısıdır sazan gibi atlamayın) görüşümü kale almayan orduyuda ben kale almam....

"Ordu göreve" diyenlere duyurlur.

Saygısızlık yapmak felan değil amacım.

Afganistana Irak'a giren amerikanın yarın irana girerse ülkemizin diğer bir başka komşusu zapt edilir. Milyonlar ordada ölürse. Buna ses çıkarmamamız gerektiğini söylüyorum. Çünkü afganistan ve ırak işgaline onay veren karşı çıkmayan bir başbakan seçtik (BOP'un eş başkanı olduğunu söylememe gerek yok.)

Memur,Çiftçi,Hayvancılık yapan insanların kotaları ürüne aldığı taban fiyatı protesto etme gibi bir seçeneği olmadığını düşünüyorum. Çünkü bundan 2 3 ay önce akp yi yerden yere vuran çiftçi memur hayvancılık yapanlar bugun bir çoğu ona verdiler oyu.

orda yazan herşey Akp ye karşı çıkanların yarısının ona oy atmasından dolayı AKP 'yi 2 . kez eleştirme şansları olmadığını söylüyorum Çünkü kendileri ile okadar çok çeliştilerki tekrar aynı eleştiriyi yaptıklarında onlara inanılmayacak. En azından ben AKP Muhalifi olarak onlara inanmayacağım !!! BUNU VURGULAMAK ISTEDIM.

Bugun laiklik şeriat korkusuna vurgu yapan burjuva kesmi bile akp'yi desteklemiştir. Bu durum bu ne tas bu ne hamam sözünü hatırlatıyor arkadaşım...

Bu kadar çok eleştirdiğin insana bu kadar çok oy verirsen. 2. kez eleştiri yapma şansın yok. Olsa bile artık kimse inanmaz.

Bunlar benim kendi fikirlerimdir. (Erdoğanın o meşhur radyo konusmasını hatırladım : Sayın öcalan almış olduğu kellerin hesabını veriyor. Ben ise düşüncelerim yüzünden 4 ay hapis oldum) O gün erdoğanın fikirleri ceza alıyordu. Şimdi yüzde 46 oy aldı diyemi ses çıkaramıyacagım...

Kim bilir geçmişteki erdoğanı şimdi haklı bulduğunuzu söylüyorsanız, Gelecekte neden benim haklı olduğumu söylemiyesiniz ki ?

Ya hala konusuyorsunuz boş boş merak etmeyin hakkında yolsuzluk olan herkes AKPden ayrıldı şimdi davalar başlıcak chpnin vekillerini neden söylemiyorsunuz onlarında var yanlıs hatırlamıyorsam artık susun ve izleyin....

beyler siz oturup biraz üşünün

unutmayın ki her iki kişiden biri bu party neden niçin oy verdi biraz dusunurmusunuz, sizin deyimiznile o zamn yıklaım cumhuriyeti getirelim seriatı yav derdiniz korkunuz ne asıl onu soyleyin bu millet istedigini baskan yapar istemedigini yapmaz siz elinizdeki imkanları kullanıp oyunuzu verin herkez kendi temel hakkını kullandı ve sonuc nedir rekor bir basarı bu basarı karsısından utanması gerekenlerin cevabı ise 24 temmuz gazetelerinde yazıyor

Sayın baykalın beklenen istifası yerine verdigi ceba aynen herkes işine baksın demek oldugunu hatırlatırım o cok ovdugunuz insan bunun basarısızlık olarak gormuyorsa bence sizde gormeyin

neyse sanırım bir kaç kelimem kulaklara kupe olur kim ne yazarsa yazsın turkiyenin geriledigi yoktur aksine su an gerilemeden duragana gecmiş ve ilerisi icin beklemektedir....

Geri