Türk-Sat'da 40 kanalın yayını sonlandırıldı

mchasso

New member
Reaction score
0
Dün gece itibariyle Türksat, uydudaki 40 kanalın yayınına son verdi. Telekom kanallarla yaptığı sözleşmedeki, "Telekom isterse bir ay önceden haber vermek üzere sözleşmeyi tek taraflı feshedebili" maddesine dayanarak 1 ay önce kanallara ihtarname göndermişti.

Bir aylık süre dün akşam 24.00 itibariyle soın buldu ve uydudaki 40 kanalın yayınını kesildi. Bu 40 kanalın tamamı küçük kanallar ve ağırlıkla da telefonda live chat tanıtımları yapan **** kanalları...

Telekom'un bu kararı hem uyduda temizlik yapmak hem de büyük kanallara özellikle HD yayına yer açmak için aldığı söyleniyor.
medyatava

Alıntıdır...​

haber için teşekkürler

Yanİ Zaten Bİ İŞe Yaramiolar Bİde Uyduda Yer Kapliolar İİ Olmus

valla ayar oluyordum o kanallara zaten iyi olmuş.Arada açardım 40-45 yaşlarında amcaların gönderdikleri arkadaş arıyorum yazıları ve resimli mesajlarına bakar bakar gülerdim ama olsun artık

16 yaşında oğlum var..onun adına çok sevindim..oğlumla birlikte yaşıyorum..zararlarını anlattım ama biliyorum ki ben yokken onlara bakıyordu

çok sevindim gerçekten...

haber için çok teşekkür ederim

bencede iyi olmuş türk uydusunda böyle şifresiz kanalların işi ne

Evet Güzel olmuş Böyle Dandik kanalları kaldırdıkları için :)

çok ii olmuş ya onların yerine şöle babalar gibi bi kanal koysunlar s. platinium gibi mesela
:D

Geri