Türk Telekoma Kafamız Girsin! - ADSL Protesto Sitesi

arkadaşlar bende kotalı tarife kullanıyordum.pc de hiç bişey yapmasam bile ayın ortasında kotam haddinden fazla doluyordu.ama şimdi sınırsız tarifeye geçtim çok mutluyum.herşeyi rahatlıkla indiriyorum izliyorum.

kafamız girsin başka ne diyelim bunların yaptıgına devlette hiçbirşey yapmıyor devlette tant saglıyo işlerine geliyor ayıp beee bu kadar pahalı internet olurmu küçük bir kablodan geçen iletişim agına bir sürü para veriyoruz kafamız girsin:))

ne yazıkki türkiyede tüm adsl altyapısı telekoma ait
servis sağlayıcısı smile olsa bişey değişmiyor.
ben daha bugün şikayet bildirdim. son 2 ayda 5 defa aradım. sorunlar aynen devam. çalışmıyorlar kardeşim. paraları alıp yan gelip yatıyorlar. o kadar para nereye gidiyor onu anlamıyorum ben. ya kardeşim yapın daha iyisini daha çok insan kullansın. hem en pahalı hem en yavaş internet bizde.

arkadaşlar ben ttnet aboneliği yaptırdım üstünden 15 gün geçti ve internet yok uygun bir ile 15 gün boyunca telefon açtım ve arızanın giderilmesini istedim ama olamadı bir gün dayanamadım ve gittim o gün tüm işlemlerimi kestim ttnet ile bana bir hesap çıkardılar 142 ytl ödemek zorunda kaldım... neyse oraları geçtim aynı gün smile adsl aldım.... ve bir gün sonra adamlar ttnet ekibin kapıma gönderek bütün ayarlarımı yaptırdılar o günden beridir bir gün değil 1 saat değil 1 sanye bile kopma ve / veya buna benzer bir şey görmedim... ayrıca tel hattı senin adına olmasına gerek yokmuş...

ttnet ile hiçbir şekilde alakam yok artık tt ile de yok lanet olsun şerefsiz köpeklere aldıkları paralar haram zıkkım olsun... kafam değil bütün telefon direkleri girsin şerefsizlerin müsait yerine

Hell Boy ellerine sağlık her zaman tam desteyk .Ama bu ismden dolayı başın belaya girmesin..başka bi ismle değiştirmek daha iyi olabilir bence...Sonuçta o kadar yayılacak resmi bi kuruma giderse sana suç duyurusunda bulunabilirler

arkadaşım mantıklı yaklaşmış keşke başka şekilde yaklaşım gösterse din kardeş ya inşallah bişey olmaz olursaüzülürüm

elimiz mahkum türktelekom a.. adı değişse bari gavur telekom yapsalar ... bizim millete kendi içinden gelen insanlar kadar eziyet veren çıkmışmıdır acaba .. kafamgirsin.net e başarılarının devamını diliyorum..

fiatları ucuzlttı internette ama telelfon faturası fazla fazla geliyor

Telekoma balıklama :)

aLican :)
giriş çıkış işLerinden pek anLamam
Siteye girdim ve bütün hakLarımı sana devrediyorum
Ben sitene girdim sende teLekoma gireceği ayarLayıver

gecen ay yaklaşik kotayi 3 e katlamisim ve internetten download etmememe ragmen.. ama belki int. cok duruyorum diye dedim. onuda denedim günde saadece 2 saat msn haricinde evde girmedim. gecen gün ttnet. in sitesine girdim ve kota bilgilerimi görüntüledim. kota gecmiş nerdeyse kendisini katliyor. demekki işi öğrenmişler ve .... yapmaya başlamişlar. artik türkün türkten başka dostu yokdur kelimeside eriyor türkün kendinden başka dostu yoktur olacak. enterasan bir türk işletmeligi

açık ve güzel bir söz tebrikler benimde kafan girsin :D

Benimde kafam GİRSİN yaa ne biçim hizmet bu benimde kota 4gb ile sınırlı ama kendi kafasınagöre bişey indirmesem bile bi msn e bakıyorum 20-30 mb artıyo kendi kafasına göre kotayı aştım bakalım kaç para gelicek bu arada 4gb+2gb kampanyası devam ediyo mu?

ulan kota 10 gb geçmiş sınırsıza geçicem.. bi şeyde indirmiyorum be

tesekkurler :victory:victory:victory:victory:victory:victory

Geri