karizma_5
karizmatik
Arkadaşlar www.seemupload.com biz arkadaşlarla beraber açtık, paylaşımlarınızı bekleriz, bize destek olmak için uploadlarınızı lütfen burda yapın
www.seemupload.com
www.seemupload.com
Dostum simdi iyi ilerde bu yükselince kulanici sayisi cok olmaya baslayinca ne olcak altindan kalkabilcekmi kuzenin rapid de dosya link i bitek indirmediginden kırık olur baska bi sebepten gormedim peki sizin sitenizin ömru nekadar olcak soylermisin boyle kactane upload sitesi acan kisi var biliyomusun herkes hepsine güvenseydi suan dosya indiremezdik ......................leagrace' Alıntı:arkidişim yapmış işte kuzenim gayet de güzel
eminim başlangıçta rapid için de bölee düşünenler çok olmuştur
bardağın dolu tarafı gayet güzel içer misin![]()
RoKeT' Alıntı:Dostum simdi iyi ilerde bu yükselince kulanici sayisi cok olmaya baslayinca ne olcak altindan kalkabilcekmi kuzenin rapid de dosya link i bitek indirmediginden kırık olur baska bi sebepten gormedim peki sizin sitenizin ömru nekadar olcak soylermisin boyle kactane upload sitesi acan kisi var biliyomusun herkes hepsine güvenseydi suan dosya indiremezdik ......................![]()
gizemli_rock' Alıntı:
kardeşim senin derdin ne,gizemli_rock' Alıntı:
gerilla_21' Alıntı:başka zaman olsa vatan millet sakarya dersiniz millet bi şey yapınca da yok onu boşverin dersiniz kendi kendinizi çelişkiye düşürüyorsunuz
iyi dileklerin için teşekkür ederim,J@CK@L' Alıntı:hayırlı olsun .umarım cok iyi bir yere gelir.