Türk Upload sitesi

GüzeL site hızLıda.. allah utandırmasın karde$ hayırlı olsun siteniz..

evet guzelk ve hızlı bi sete hayırlı olsun

Ben güvenemem valla iki gün sonra patlarsa :D rapid den hemen paylasdan şaşmamak gerek ;)

arkidişim yapmış işte kuzenim gayet de güzel
eminim başlangıçta rapid için de bölee düşünenler çok olmuştur
bardağın dolu tarafı gayet güzel içer misin :)

leagrace' Alıntı:
arkidişim yapmış işte kuzenim gayet de güzel
eminim başlangıçta rapid için de bölee düşünenler çok olmuştur
bardağın dolu tarafı gayet güzel içer misin :)
Dostum simdi iyi ilerde bu yükselince kulanici sayisi cok olmaya baslayinca ne olcak altindan kalkabilcekmi kuzenin rapid de dosya link i bitek indirmediginden kırık olur baska bi sebepten gormedim peki sizin sitenizin ömru nekadar olcak soylermisin boyle kactane upload sitesi acan kisi var biliyomusun herkes hepsine güvenseydi suan dosya indiremezdik ......................:)

RoKeT' Alıntı:
Dostum simdi iyi ilerde bu yükselince kulanici sayisi cok olmaya baslayinca ne olcak altindan kalkabilcekmi kuzenin rapid de dosya link i bitek indirmediginden kırık olur baska bi sebepten gormedim peki sizin sitenizin ömru nekadar olcak soylermisin boyle kactane upload sitesi acan kisi var biliyomusun herkes hepsine güvenseydi suan dosya indiremezdik ......................:)

kardeşim neden hep olmumsuz taraftan düşünüyorsun:eek:ut:
kendimize güvenmezsek bu işe girmekdik değil mi?
ben hh dostlarımdan destek bekliyorum:?
saygılarımla
seemupload kendi serverimizdir,
500 gb lik alanımız,
sn de 100 kb uplod ve dowload hızı vardır

hewal emeğine sağlık artık upload lar ordan olacak

olumsuz düşünen arkadaşlara kesinlikle düşme ya da sorun gibi bi olay olmayacaktır

sonuna kadar katılıyorum sen kullanmıyorsan başkalarınıda yönlendirme hakkın yok herkes istediği gibi kullanır ve kullanmaz

elimizden geldikce katkida bulunuruz kardeşşşşşşşşş bundan sonra senden takılırızz

gerilla_21' Alıntı:
başka zaman olsa vatan millet sakarya dersiniz millet bi şey yapınca da yok onu boşverin dersiniz kendi kendinizi çelişkiye düşürüyorsunuz

öncelikle hayırlı olsun siteniz ancak arkadaşların düşüncelerine katılmıyor değilim. RAPID ve HEMENPAYLAS a çalışan kaç tane datacenter var sanırım haberiniz vardır sizin açtığınız hizmetin teknik özelliklerini yazarsanız belki daha fazla güven duymamızı sağlayabilirsiniz. buarada bir dipnot
Elbette Vatan millet sakarya diyoruz ancak neden seemupload türkçe değil ?
Daha vurgulayıcı olmazmıydı vatan millet sakarya kelimesiyle?
:eek:

hayırlı olsun .umarım cok iyi bir yere gelir.

Böyle yerlere destek vermek lazım yabancılara gitmeyin...

çok güzelde biraz daha türkçe ye önem verseydin keşkee

Geri