Türk Upload sitesi

DeacoN.FRoST' Alıntı:
öncelikle hayırlı olsun siteniz ancak arkadaşların düşüncelerine katılmıyor değilim. RAPID ve HEMENPAYLAS a çalışan kaç tane datacenter var sanırım haberiniz vardır sizin açtığınız hizmetin teknik özelliklerini yazarsanız belki daha fazla güven duymamızı sağlayabilirsiniz. buarada bir dipnot
Elbette Vatan millet sakarya diyoruz ancak neden seemupload türkçe değil ?
Daha vurgulayıcı olmazmıydı vatan millet sakarya kelimesiyle?
:eek:

sanırım yazdıklarımı ciddiye almadınız :mad:
neyse hayırlı olsun siteniz:cool:

ciddiye alırım dostum neden almayım ki,
gerekli bilgileri,
1. sayfada yazdım sanırım,
isim konusundada,
uluslar arası olması için
düşündük,
birde arkadaşların isimlerinin baş harflerini birleştirdik
saygılarımla

hayırlı olsun..

karizma_5' Alıntı:
ciddiye alırım dostum neden almayım ki,
gerekli bilgileri,
1. sayfada yazdım sanırım,
isim konusundada,
uluslar arası olması için
düşündük,
birde arkadaşların isimlerinin baş harflerini birleştirdik
saygılarımla

dostum göremedim 1. sayfa dediğin neresi mesajı açtığın sayfaysa orda bir özellik yazmıyordu eğer seemupload.com dan bahsediyorsan ordada göremedim.
internet çıkışınız nedir ne kadar kapasitesi var (gigabyte-terabyte?) ne zamana kadar çalışacağını (minimum) ne zamana kadar ayakta olacak ?

seemupload kendi serverimizdir,
500 gb lik alanımız,
sn de 100 kb uplod ve dowload hızı vardır
bu kadar bilgi yetermi
kardeşim

karizma_5' Alıntı:
seemupload kendi serferimizdir,
500 gb lik alanımız,
sn de 100 kb uplod ve dowload hızı vardır
bu kadar bilgi yetermi
kardeşim

yeter kardeşim sağol hayırlı olsun

güzele benziyo.hayırlı olsun.

ya arkadaşlar neden bukadar büyüdü iş anlayamadım, ! seemupload bir arkadaşımızın S. E. E. M harflerinden başlayan ad ve soyadlarındaki karakterleri yapıldı, Server Fireware koruması mevcut, ancak bunun olması bizimle hiç bir alakası yok, yani eğer o siteye saldırmak istiyorlarsa ve saldırırlarsa bize ne diyelim, alan 500 GB çok güzel, aldım bigliye göre bu çift çekirdekli AMD işlemcili bir bilgisayarda yapılmış bir sistem, Win Server 2000 kulanılmış, Upload ve Download hızlar 256/ 1024 olmak üzere Sn 100KB indirme hızı mevcut, bilmiyorum arkadaşlar yakında orada Türkçe de yaparlar herhalde, isteyen yükle dosyalarını istemeyenler rapid e yükler, ha burada böyle bir kısıtlama var 5MB Upload hakkınız var tek seferde, olsun en azından küçük dosyalarınızı eklersiniz, neyse abile size kolay gelsin,

SAYGILAR

:hhman:

emeğinize sağlık hakikaten..
tabiki bundan sonra burdan yaprız paylaşımları sağol tekrar..büyük iş becermişsiniz..

Hayirli Olsun Arkadaşlar Umarim Ii Yerlere Gelirsiniz Yakin Zamanda

gizemli_rock arkidişim bravo gerçekten adamı delirtmişsiniz ben hiç bu kadar sinirlendiğini görmemiştim bu birazda insanlara karşı saygıyla ilgili değil mi
eleştiriler güzel ama senin yazdığın eleştiri sınıfına girmiyor.
her insan yeni şeyler yaratacak ve saygı duyacak değil tabii ki bazıları alışkanlıklarından vazgeçemez haklısın
ilerleme de emin ol senin düşünce yapınla olur diyorum.
saygılar arkidişim :)

Hayırlı Uğurlu Olsun Karizma 5 İstediğiniz Yere gelirsiniz İşallah..!

Hayırlı Uğurlu Olsun Arkadaşım Bizlerde Bu Sitayi Kullanacağız Emin Ol...

hayırlı olsun bıktık rapıdden megadan

Geri