Türk ve Dünya Tarihi Bölümü İçin Görev Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ßendende ßukadar yeteR inş.

yeterince hakettiğini düşünüorum +1
tabi ihtiyaç varmı onu bilemem

kesinlikle bu modluk yakışır sana...üstesinden gelebileceğine inanıyorum...

benden artı (+) çalışır kemal abime =)

O bölümü modluğa adım atmak için kullanacaksan asla böyle düşünmemelisin. Ama iyi niyetli ve çalışkan bir arkadaşsın. (+)

forumun her yerinde aktifsin benden de (+) 1905 sana kardeşim.......seni başka bölümlerde de görmek isteriz aday olark

bölümde moda ihtiyaç yok kuzay başka bi yer olsa tamam derdim ama trafiği yoğun bi bölüm olmadığı için bi trafik polisi şuan için gereksiz -1
ha moda ihtiyaç olsada bölümde çalışmalarını biraz daha artırmalısın derdim diğer hepsi tam sadece eksiklerin bu saydıklarım iyi forumlar =)

hakkında hayırlısı olsun [+1071]

Modluğu Kaldırabiliceğini Kesinlikle Düşünmüyorum..Zamana İhtiyacın Var Daha Çok Erken..

[---1988]
:goz:

helal olsun 7 ayda bu kadar emek vermişsin. ben bile ne zmandır üyeyim ama tıkandık kaldık

haklı veya haksız yere banlanmam bişey degiştirmiyormuş ne yapalım bizde üzerimize çizgi çekildi dedirtmeyelim önce olumlu yorum yapıp başkalarının fikirlerine göre oylarını olumsuz yapan arkadaşları da kırmayalım saygıdeger mod arkadaşlarımızı da üzmeyelim belki yanlarında görürler diye başvurumu geri çekiyorum herkese hayırlı olsun......

basvurunu cekmesedın bende + vercektım ama benm + vermemle olmuyacak onemlı olan mod arkadasların + vermesı ve bır ınsanın adı cıkacagına canı cıksın sımdı o ban forumda senn her yerde karsına cıkacak....

biz oalnları gördükten sonra sana yapılanhaksıklıgı okuduktan sonra istedikleri kadar ban atsınlar sana gerçeketen kimlerin nasıl kollangını gördük ben adaylıghını çekme derim ama sen bilrisn yine de paylaşımlara devam etmeni temenni ediyorum...

sen bence vazgeçme burdakilerin istedigi o bazı arkadaşta yazmış zaten seni banlatıp görev alırken bunu kullanacaklar demiş sen kimseyi takma emin ol biçok kişi senin ne kadar haklı oldugunu gördü onların ne kadar haksız durma düştüklerinide gördü hayırlısı olsun....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri