Türk'e Sövün,Türklüğe Sövün!

olan olur, roma yakılınca bir romalı ölmedi mi sanıyorsunuz? o yapar bu yapar... devlet politikaları katliamı her zaman "gerekli" diye görür. her olayı bu şekil bir başlıkla belirtmek şovenistliktir, olayın kendisi değildir elbet.

olan olur, roma yakılınca bir romalı ölmedi mi sanıyorsunuz? o yapar bu yapar... devlet politikaları katliamı her zaman "gerekli" diye görür. her olayı bu şekil bir başlıkla belirtmek şovenistliktir, olayın kendisi değildir elbet.

romayı imparator neron yaktı ama Atilla yakmadı kardeşşş :)

soykırım yaptı ditanlere bi sorum olacak? 400 yıldan fazla OSMANLI hakimiyetinde yaşayan ermenilere niye bişey yapılmadıda 1914 te bunlar yaşandı? acaba hiç düşünmüyomu bunu yazanlar. Bu yaşananlardurup dururken mi oldu.? ermeni intika tugaylarını kim kurdu kime karşı kuruldu bunlar niye hiç söylenmiyo ?Karsta,Erzurumdave birçok doğu ilinde yaptıkları katliamlardan hiç bahseden yok.Orda ruslarla birlik olup kadın coluk çocuk ayrımı yapmadan ahırlara doldurulup yakılan onca insandan bahseden yok.Arkadaşlar TÜRK MİLLETİ hiçbir zaman katlim yapmamıştır.600 yy tarihe bakıyosu dünyanın en büyük imp. hiçbir millete baskı veya zulum yapmamış durup dururken ermenileri mi katletmiş buna varya insanlar bi yerleri ile gülüyo hala kalkmışlar ermeni soykırımı diyolar.ama bence bunu yapmadığımız hata şimdi bunlar konuşulmuyor olacaktı

içimizdeki ermeniler değilmi bizim türklükten bahsetmemize bile dil uzatanlar.. TÜRKÜMM TÜRK DOĞDUM TÜRK ÖLECEĞİMM... demem sizi rahatsız ettimi acaba.. neden milliyetinden bahseden türkse ayıplama çabasına girilir bu ülkede .. acaba içimizdeki ermeni sayısımı artıyor sürekli.. demekki dedelerim yaptılarsada iyi bir soykırım yapamamışlar.. yapılanların kimler tarafından nasıl yapıldığı çok açık ortada olmasına rağmen hala ermeniler bu ülkede konuşabiliyorlarsa bu şekilde yapılması gerekipte yapılmayan birşeyler olduğunu düşünürüm bende..

masum bi insanı sefersizce arkdan wurmak temizlemekse snde wurandan yukarıda deilsn

Sense en az Hrant Dink kadar aşağısın... Botanikçi (Bitki bilimci) bir adamın patrikhane destekli çıkardığı gazetesinde ağzından salya salya TÜRK milletine küfür etmesi yukarılıksa buyrun size GÖKLERİ hediye ediyorum...

Ayrıca. Hrant Dink denen şahsı bu kadar candan savunmanı gerektirecek ne var söyle bana. Ben sana ölmesinin neden iyi olduğunu söyleyebilirim.

Sakın bana insan ne yaparsa yapsın ölümü haketmez nutukları atma zira HİÇ BİR ŞEY YAPMAMIŞ MASUM TÜRKLER katledilirken ve dünyanın gözleri önünde soykırıma uğrarken bu ölümü hakedip haketmediklerinin cevabını bekleyebilirim. İnsanoğlu yapmadığı bir soykırımın suçunu üstüne alırken soyykırımlara maruz kalan tek millet olarak TÜRK'leri görmüştür sayenizde. HAYIRLI OLSUN...

arkadaşlar bir fikrim var bilmem katılırmısınız. yapmadığımı bir katliam için bu kadar suçlanıyoruz vs.vs. gelin birlik olalım bütün ermenileri ve kürtleri yer yüzünden temizleyelim onlarda kurtulsun bizde nasıl olsa suçlanıyoruz bari gerçekten temizleyelimde gerçekten suçlanalım. bence bölesi daha güzel olur düşünsenize dünyada ermeni ve kürt yok. süper ya söylemesi bile ayrı bir zevk veriyor.

bu nasıl bir ırkçılıktır nasıl bir zihniyettir.sizi suçlayanlardan ne farkın kaldı ki.

Sense en az Hrant Dink kadar aşağısın... Botanikçi (Bitki bilimci) bir adamın patrikhane destekli çıkardığı gazetesinde ağzından salya salya TÜRK milletine küfür etmesi yukarılıksa buyrun size GÖKLERİ hediye ediyorum...
hrantın o patrikhane tarafından hain ilan edildiğini biliyosundur..hrant halkların kardeşliği için bütün yaşamı boyunca çalışmıştır...ve söylediği laf çarptırılarak (sözde)medya tarafından gaza gelen ogün denen kişi hrantı vurulmuştur..hranta sıkılan kurşun; barışa ve kardeşliğe sıkılmıştır..ahmet kaya yı pkk lı ilan ettiniz kürtçe şarkı söylediği için...ahmet kaya ya çatal kaşık fırlatan, bundan bi rant sağlamalıyım diyerek sahne fırlayan asker kaçağı vatanseverler.. o zmndan bu zaman a ne değişti? tek bi şey.. biz yaşasın halkların kardeşliği derdik..linç etmeye kalkardınız..şimdi sizin sloganlarınıza bakıyoruz..türk kürt kardeştir diosunuz.. ahmet kaya bu soruyu çook önceden sormuştu..BU NE YAMAN ÇELİŞKİ?

Ahmet Kaya itini öven arkadaş sana soruyorum vallahi apoyu özledik diye şarkısı var ?

okul çocuğunun en önde gideni ;)

bunların topuna sövecen :angry

hrantın o patrikhane tarafından hain ilan edildiğini biliyosundur..hrant halkların kardeşliği için bütün yaşamı boyunca çalışmıştır...ve söylediği laf çarptırılarak (sözde)medya tarafından gaza gelen ogün denen kişi hrantı vurulmuştur..hranta sıkılan kurşun; barışa ve kardeşliğe sıkılmıştır..ahmet kaya yı pkk lı ilan ettiniz kürtçe şarkı söylediği için...ahmet kaya ya çatal kaşık fırlatan, bundan bi rant sağlamalıyım diyerek sahne fırlayan asker kaçağı vatanseverler.. o zmndan bu zaman a ne değişti? tek bi şey.. biz yaşasın halkların kardeşliği derdik..linç etmeye kalkardınız..şimdi sizin sloganlarınıza bakıyoruz..türk kürt kardeştir diosunuz.. ahmet kaya bu soruyu çook önceden sormuştu..BU NE YAMAN ÇELİŞKİ?

Kim dedi kardeş diye?..

Hrant denen şahs-ı gereksize sıkılan kurşun barışa kardeşliğe sıkılmış öyle mi?

PKK köpeklerinin namlularından çıkanlar, Hocalı'da, Karabağ'da ermeni itlerinin sıktığı kurşunlar Barışa Kardeşliğe sıkılmadı doğru. Onlar TÜRKLERE sıkılmıştı...

Ahmet Kaya denen annesi belli babası anonim şahsın savunmasını yapan insancıkları kaale bile almam...

ya bu elif şafağı tut orhan pamuğu üstüne koy sonra gönder yalakalık yaptığı avrupa ülkelerine

ama her birinin bi tarafına ....

töbe töbe

Ahmet Kaya itini öven arkadaş sana soruyorum vallahi apoyu özledik diye şarkısı var ?

okul çocuğunun en önde gideni ;)

o şarkıyı istek üzerine söylemiştir..

Kim dedi kardeş diye?..

Hrant denen şahs-ı gereksize sıkılan kurşun barışa kardeşliğe sıkılmış öyle mi?

PKK köpeklerinin namlularından çıkanlar, Hocalı'da, Karabağ'da ermeni itlerinin sıktığı kurşunlar Barışa Kardeşliğe sıkılmadı doğru. Onlar TÜRKLERE sıkılmıştı...

Ahmet Kaya denen annesi belli babası anonim şahsın savunmasını yapan insancıkları kaale bile almam...

halkların kardeşliğinden bahsediyorum..sen kendi ırkını halk olarak saymıyosun galiba??

o şarkıyı istek üzerine söylemiştir..

halkların kardeşliğinden bahsediyorum..sen kendi ırkını halk olarak saymıyosun galiba??

Ben ondan Türkiyem canım benim şarkısını söylemesini de isterdim. Ama mümkünü yoktu zaten. Kendisi canlıyken de ölüykende....

Bende ondan bahsediyorum işte benim halkım kardeşlikten sayılmıyor. KÜRT - YUNAN - ERMENİ kardeşliğinden...

Benim askerime polisime memuruma öğretmenime doktoruma kurşun sıkılabilir o kardeşlik sayılmaz. Küfürde edebilirsiniz ki konunun aslı odur zaten. Ama küfür eden bir ermeni ajanı telef edilince barış halk falan akla gelir birden....

Geri