Türkiye Ahmedinejad'ı Küçük Düşürmüş !!

adam ata yı ziyaret etmekten kaçınmış önemsiz bir olay demiş ve ziyaretini istanbula çevirmiş(resmen ATA'dan kaçmış) VE istanbul halkına 2 gündür rezillik çektirmiş ondan sonra da biz mi küçük düşürmüşüz eger düşürdüysek az bile yapmışız keşke daha fazlasını yapıp ükemize ayak basmasına izin bile vermesek ama onu da yapacak devlet adamlarımız yok ne yazıkki

Okadar cahilce konuşmuşsun ki 13 yaşındaki çocuk senden daha iyi bi yorum yapar.sırf Atatürk'ü savunup illa bi atatürkçülük çıkarıcaksınız..senin Atam dediğin onun için hiçkimse senin Atandan nie kaçsın işin bide bu yanı var.ne çok Atatürk kullanıyosunuz kelimelerinizde anlamaıyorum ki..yemek yerkende Bismilahirahmanirahim'mi diosun ATAM mı diosun merak ediyorum..ülkemize ayak bastırmıcak devlet adamı yokki demişsin ey cahil insan sen kendi kendine yeten bi ülkemisin ki devlet politikası nedir bilirmisinki bu lafı konuşuyosunn..insanları küçük duruma düşürmek bu kadar çok hoşuna gidiyosa kendi haline bak ve mutlu ol..

єℓ_мαяια¢нι;3361828' Alıntı:
Plakette Verelim Arkadasım ? Sizin İçin Atatürkün Olduğu Herşey Yanlış Olmadığı Herşey Doğru Yazıklar Olsun Böyle Düşünen Zihniyetlere

Atatürk'ü ilahlaştırmyın herşeye onunl a başlamıyınki saygın yeri olsun milletin ağzına sakız olmasın.sevilen sevildiği yerde kalsın o zaman herkes ona saygı duyar..iki tane kaşarın ağzındada Atatürk var ben Atatürkçüyüm kemalistim diolar o kadar çok ADD üyesi varki çoğu sırf ortalığı bulandırmak ve muhalefet olmak için yaşıyo..ALLAH (CC)'tan ve onun Resulu olan Muhammed Mustafa (SAV)'dan başka kimseyi bu kadar gözünüzde büyütmeyin.saygı ve saygı farklı kavramlardır.Selametle..

Okadar cahilce konuşmuşsun ki 13 yaşındaki çocuk senden daha iyi bi yorum yapar.sırf Atatürk'ü savunup illa bi atatürkçülük çıkarıcaksınız..senin Atam dediğin onun için hiçkimse senin Atandan nie kaçsın işin bide bu yanı var.ne çok Atatürk kullanıyosunuz kelimelerinizde anlamaıyorum ki..yemek yerkende Bismilahirahmanirahim'mi diosun ATAM mı diosun merak ediyorum..ülkemize ayak bastırmıcak devlet adamı yokki demişsin ey cahil insan sen kendi kendine yeten bi ülkemisin ki devlet politikası nedir bilirmisinki bu lafı konuşuyosunn..insanları küçük duruma düşürmek bu kadar çok hoşuna gidiyosa kendi haline bak ve mutlu ol..

Atatürk'ü ilahlaştırmyın herşeye onunl a başlamıyınki saygın yeri olsun milletin ağzına sakız olmasın.sevilen sevildiği yerde kalsın o zaman herkes ona saygı duyar..iki tane kaşarın ağzındada Atatürk var ben Atatürkçüyüm kemalistim diolar o kadar çok ADD üyesi varki çoğu sırf ortalığı bulandırmak ve muhalefet olmak için yaşıyo..ALLAH (CC)'tan ve onun Resulu olan Muhammed Mustafa (SAV)'dan başka kimseyi bu kadar gözünüzde büyütmeyin.saygı ve saygı farklı kavramlardır.Selametle..

Atatürkü ilahlaştırdığımızı kanıtlıyabilirmisinki ilahlaştırmayın diyorsun .

bir kişi bulabilirmisin kendini ve tüm alemi Atatürkün yarattığına inanan

bu ettiğin lafları bölücüler ve yobazlar yapıyor genelikle sende onlardan biri değilsen bu attığın iftirayı kanıtla.

Yada adam ol ve arkasında duramayacağın büyük lafları iftiraları etme.(bu ikinci büyük iftiran)

Atatürkü ilahlaştırdığımızı kanıtlıyabilirmisinki ilahlaştırmayın diyorsun .

bir kişi bulabilirmisin kendini ve tüm alemi Atatürkün yarattığına inanan

bu ettiğin lafları bölücüler ve yobazlar yapıyor genelikle sende onlardan biri değilsen bu attığın iftirayı kanıtla.

Yada adam ol ve arkasında duramayacağın büyük lafları iftiraları etme.

iftiramı..??kimseye iftira attığım yok yaranmı varki atladın ortaya herkes adına konuşuyosun..İlahlaştırmayın dedim ilahlaştırdınız demedim bunu neden üzerine alındın anlam vermek güç siz biz karşıtı çıkarıyorsun arkadaşım,işiniz sadece doğru sözleri çekip kendini kılıfınıza uyduruyorsunuz..saldırmaktan başka insan gibi konuşmayı öğrenmeyi deneyin Atatürk çocukları,Atatürk'ü savunurken sanırım ondan öğrenmediğin tek şey terbiye adam ol derken bunu üzerime alınmıyorum burdan kimseye kaldıramıcağı hakaretlerde bulunmucağımı beni tanıyan bilir..onun için Allah seni ıslah etsin.iftira çok büyük bir günah onun altından ben kalkamam o yüzden cümlelerin iyi anlaşılmasında fayda olacağından eminim.Atatürk'ü savunduğum onun yerinin farklı olduğunu yazdığım ve herkesin başkomutan olarak gördüğü bi insanın bu kadar basit cümlelere konu olmamasını anlatmaya çalıştığım bi yzıydı ama siz diorum artık herzaman diğer kardeşlerime yaptığınız gibi beni yobazlık ve bölücükle suçladınız..bu artık yapınızda varki okadar tahammülsüzsünüz ki bizim Atatürk'ü savunmamız bile sizde kin ve nefret uyandırıyor.bölücü-yobaz ve adam ol kelimeleri için artık bişi demiyorum..

iftiramı..??kimseye iftira attığım yok yaranmı varki atladın ortaya herkes adına konuşuyosun..İlahlaştırmayın dedim ilahlaştırdınız demedim bunu neden üzerine alındın anlam vermek güç siz biz karşıtı çıkarıyorsun

arkadaşım,işiniz sadece doğru sözleri çekip kendini kılıfınıza uyduruyorsunuz..saldırmaktan başka insan gibi konuşmayı öğrenmeyi deneyin Atatürk çocukları,Atatürk'ü savunurken sanırım ondan öğrenmediğin tek şey terbiye adam ol derken bunu üzerime alınmıyorum burdan kimseye kaldıramıcağı hakaretlerde bulunmucağımı beni tanıyan bilir..onun için Allah seni ıslah etsin.iftira çok büyük bir günah onun altından ben kalkamam o yüzden cümlelerin iyi anlaşılmasında fayda olacağından eminim.Atatürk'ü savunduğum onun yerinin farklı olduğunu yazdığım ve herkesin başkomutan olarak gördüğü bi insanın bu kadar basit cümlelere konu olmamasını anlatmaya çalıştığım bi yzıydı ama siz diorum artık herzaman diğer kardeşlerime yaptığınız gibi beni yobazlık ve bölücükle suçladınız..bu artık yapınızda varki okadar tahammülsüzsünüz ki bizim Atatürk'ü savunmamız bile sizde kin ve nefret uyandırıyor.bölücü-yobaz ve adam ol kelimeleri için artık bişi demiyorum..

Atatürkçü olanlara dil uzatıyorsun sonrada yaranmı var diyorsun ne kadar çok kıvırıyorsun modanın ağır topu cemil ipekçi gibi...

attığın iftiraların arkasında duramıyorsun senin bu söylemlerini bölücüler ve yobazlar 50 senedir söylüyor zaten.

özellikle bölücü kürt p..leri söylüyor ...

Konuya Biraz Daha Farklı Bakabilmeyi Becerin Yaw
Burada Kişiler Değil ülkelerdir Sözkonusu Olan

Kişinin Kendi Tercihini Ortaya Koyabilme Lüksü Yoktur...
Uluslararası Hukuk Ve Uluslararası Ilişkilerin
Dayandığı Temeller üzeğrinden Değerlendirin

Ziyaret Resmi Bir Ziyaret
Atılan Her Adım ülkelerin Politikaları Gereğidir
Hiç Kimse çıkıp Bu Yaptığım Kişisel Tercihimdir Diyemez
Dese De Temsil Ettiği ülke Adına Atılmış Adımlardırrrrrr

Anıtkabir e gidince ne oluyor?

Sanki kutsal topraklar.Acaba Müslümanların 5 şartından biri olan hac gibi başkalarının da Anıtkabiri ziyareti mi var? Ya Ahmedinejad o başkalarından değilse?

Bu bir hristiyana neden namaz kılmıyorsun demek gibi birşey

ANITKABİR TÜRK ULUSUNUN BUGÜN ÖZGÜRCE YAŞADIĞITOPRAKLARI DÜŞMAN ELİNDEN KURTARAN YÜCE İNSANIN MEKANIDIR . DOLAYISI İLE KUTSAL BİR GÖREV İFA ETMEKTEDİR ANITKABİR
YANİ ANITKABİR KUTSAL TOPRAKLARDIR....
BEYNİ FINDIKTAN BÜYÜK OLANLAR BUNU BÖYLE BİLİRLER .

(isteyen istediğini anlasın hiç umurumda değil .)

ANITKABİR TÜRK ULUSUNUN BUGÜN ÖZGÜRCE YAŞADIĞITOPRAKLARI DÜŞMAN ELİNDEN KURTARAN YÜCE İNSANIN MEKANIDIR . DOLAYISI İLE KUTSAL BİR GÖREV İFA ETMEKTEDİR ANITKABİR
YANİ ANITKABİR KUTSAL TOPRAKLARDIR....
BEYNİ FINDIKTAN BÜYÜK OLANLAR BUNU BÖYLE BİLİRLER .

(isteyen istediğini anlasın hiç umurumda değil .)

Kutsal topraklarmı :hhmanD
İnsanlar ne garip hindular öküze kutsal diye tapıyo bizde bazılarıda bi mezara kutsal diye nerdeyse tapıncak hale geliyo

Yobazlık tam anlamı ile bu olsa gerek..

orta doğunun en otoriter lideri ama ATATÜRK e gitmeme konusunda yanlış yaptı....

The Guardian gazetesi doğru yazmış

onu adam rine koyup buraya getirtenler bu konuya sebep olmuşlardır

onu Türkiyeye daha önce getirtmeyenler onu küçük dşürmekten korumuşlardır

sırf bu yüzden çağırmadılar Türkiyeye

Türkiyede 3 kuruşluk davayı kaybedenler

Ahmedinejad da yanlarında aşağılıyorlar

ben olsam yolları kapatmazdm dedi ve gitti

anlayana

İnsanlar ne garip hindular öküze kutsal diye tapıyo bizde bazılarıda bi mezara kutsal diye nerdeyse tapıncak hale geliyo

beze tapanlarıda göz ardı etmeyelim değilmi?

kutsal kelimesinden ne anladığına bağlıdır.Burası hindistan değil TÜRKİYE kimse kutsal olduğu için bir şeye tapmamıştır tapacak kadarda ahmak değildir.

ben kutsal kelimesinden manevi değeri yüksek olanı anlıyorum ve benim için mekkede medinede kerbelada kutsaldır .

benim için çanakkalede kutsaldır sakaryada, samsunda, sivasta ankarada kutsaldır

çünkü bu yerlerin benim nazarımda manevi değeri yüksektir.

gerçi sana ne anlatsam anlıyamıyacaksın o yüzden örneklendirim belki anlarsın inşaallah.

senin için mezarların kutsaliyeti yokmu sıkıştığında mezara pisleyebilirmisin

benim için ananın babanında kutsaliyeti vardır bu sebeple saygısızlık yapmamaya özen gösteririm.

ama sen kutsal kelimesinden tapmayı anlyorsan Kuran-ı Kerimede tapman lazım Peygamberimizede tapman lazım kabeyede tapman lazım mekkeyede medineyede tapman lazım ZEMZEM KUYUSUNADA TAPMAN LAZIM o zaman.çünkü kutsal mekanlar kutsal insanlar kutsal yerler.

kutsal kelimesini tapmak anlamında kullanılması çok yozca olur.

Mekke'nin Medine'nin
Kutsallığı ayetlerle sabittir
Anıtkabir kime göre neye göre kutsaldır
Oraya gitmek hangi kutsal görevi eda etmeyi sağlamaktadır

Bunlara doğru düzgün bir cevap veremiyeceğinizi bilsemde nerlerden nasıl bağlantılar kurabileceksiniz onu merak ettiğimden soruyorum:hhmanD

peki neden???

Sanki kutsal topraklar.Acaba Müslümanların 5 şartından biri olan hac gibi başkalarının da Anıtkabiri ziyareti mi var? Ya Ahmedinejad o başkalarından değilse?

peki neden madem atatürkü ziyaret sorun değil neden istanbulda ziyaret ve neden yollar kapatılıp bu sıcaklarda milleti rezil ediyorlar sorun şurda toprağım nerede olursa olsun MİLLET DEVLETTEN BÜYÜKTÜR birileri atatürkü sevmeye bilir ama saygı duyak zorundalar bir milleti kurtaran atatürktür. önemli olan bizim cumhurbaşkanımızın o herifin ayağına gidip kendini ve makamını küçük düşürmesidir kınıyorum...

Senin aklının almayacağı şeyler oluyor emin ol. En azından tarihin önemli bir safhasına tek bşına yön vermiş birisinin naaşı başında ona saygı gösteriyorsun.

Sen bu işi bilerek yapıuyorsun. Ne zaman Atatürk ile ilgili bir yazı geçse senin o yılan dilinden tıslamalarla birlikte ATATÜRK'ü din büyükleriyle, O'nunla ilgili olgular Dinsel ritüellerle karşılaştırarak aklın sıra insanları ATATÜRK'ün din düşmanı olduğu (!) gibi bir düşünce içine sokmaya çalışıyorsun.

Sen de kabul ediyorsun değil mi önder olarak gördüğün kişilerle günümüz Türkiye'sinin gerçeklerinin ne kadar zıt olduğunu...

Atatürkçü olanlara dil uzatıyorsun sonrada yaranmı var diyorsun ne kadar çok kıvırıyorsun modanın ağır topu cemil ipekçi gibi...

attığın iftiraların arkasında duramıyorsun senin bu söylemlerini bölücüler ve yobazlar 50 senedir söylüyor zaten.

özellikle bölücü kürt p..leri söylüyor ...

sen ne dediğini bilmiyorsun yada sadece konuşmak için konuşuyorsun sen iftira dediğin şeyin anlamını dahi bilmiyorsun sen bana yobaz bölücü die suçlamalarda bulunuyorsun..peki sen benimle aynı hayatımı yaşıyorsun ki bunları söyleyebiliyorsunn..diorum ya işin gücün hakaret ve saldırmak insanlara bu şekilde fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyorsun.laf yetiştiremediğin yerde insanlara hakaret edip (cemil ipekçi örneği)üstü çıkmaqya çalışıyosun..benzetmelerle değil fikirlerinle ortaya çık.bildiğin tek şey atatürke dil uzatıyosun yok buna dil uzatıyosun başka bişi yok..Sen bir CAHİLSİN;Cahiller olduğu gibi laf safsatalığıyla meşguldürler.Boş konuşurlar.Bundan dolayıdır ki susmak senin için en ala yol olacaktır.Konuşmayı biliyorsan konuşta örnek alsınlar,konuşmayı bilmiyorsan susta adam sansınlar sözü yeterli olur herhalde senin için....

sen ne dediğini bilmiyorsun yada sadece konuşmak için konuşuyorsun sen iftira dediğin şeyin anlamını dahi bilmiyorsun sen bana yobaz bölücü die suçlamalarda bulunuyorsun..peki sen benimle aynı hayatımı yaşıyorsun ki bunları söyleyebiliyorsunn..diorum ya işin gücün hakaret ve saldırmak insanlara bu şekilde fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyorsun.laf yetiştiremediğin yerde insanlara hakaret edip (cemil ipekçi örneği)üstü çıkmaqya çalışıyosun..benzetmelerle değil fikirlerinle ortaya çık.bildiğin tek şey atatürke dil uzatıyosun yok buna dil uzatıyosun başka bişi yok..Sen bir CAHİLSİN;Cahiller olduğu gibi laf safsatalığıyla meşguldürler.Boş konuşurlar.Bundan dolayıdır ki susmak senin için en ala yol olacaktır.

Konuşmayı biliyorsan konuşta örnek alsınlar,konuşmayı bilmiyorsan susta adam sansınlar sözü yeterli olur herhalde senin için....

cahil olabilirim ama nankör değilim . Atatürke ve Atatürkçülüğe dil uzatacak kadar hain değilim.

cahil olabilirim ama yediğim tası pislemem.ettiğin iftiraları 50 senedir yobazlar ve bölücüler ediyor zaten ,eğerki kanıtlıyamıyorsan iftia atmaya devam etme.cahil olabilirim ama travma yaşamıyorum .

eğerki benim gibi cahillerle muhattap olmak istemiyorsan Atatürkçülüğe dil uzatma.(bu senin fıtratına aykırı biliyorum gene dönüp dolaşıp iftiralar atacaksın..)

cahil olabilirim ama nankör değilim . Atatürke ve Atatürkçülüğe dil uzatacak kadar hain değilim.

cahil olabilirim ama yediğim tası pislemem.ettiğin iftiraları 50 senedir yobazlar ve bölücüler ediyor zaten ,eğerki kanıtlıyamıyorsan iftia atmaya devam etme.cahil olabilirim ama travma yaşamıyorum .

eğerki benim gibi cahillerle muhattap olmak istemiyorsan Atatürkçülüğe dil uzatma.(bu senin fıtratına aykırı biliyorum gene dönüp dolaşıp iftiralar atacaksın..)

ya senin okuman yazman yok yada anlama problemin var sanırım.Atatürk'e dil uzatan kim ya Allah Allah benimle tartışma arkadaşım bilip bilmeden laf salatası yapıyosun.kanıtlıcak ne iftira atmışım konuşuyosun otuz defamı anlatıcaz.sözlerim altına senin gibilerin için dipnotmu düşmem gerekio..

ya senin okuman yazman yok yada anlama problemin var sanırım.Atatürk'e dil uzatan kim ya Allah Allah benimle tartışma arkadaşım bilip bilmeden laf salatası yapıyosun.kanıtlıcak ne iftira atmışım konuşuyosun otuz defamı anlatıcaz.sözlerim altına senin gibilerin için dipnotmu düşmem gerekio..

yazdığın mesajları tekrar oku istersen.ne dediğinden haberin yoksa bu benim suçum değil .

Geri