defender80
New member
- Reaction score
- 0
Eger bir ülkede kendi genel kurmaybaskanini dinleyip amerikaya servis yapan bir hükümet varsa,
Eger bir ülkede teröristlerle sifrelesen, anti-seffaf, oldu bittici bir cumhurbaskani varsa
Bi ülkenin baskentinde savcilar vasitasiyla , amerikali lawrence larin talimatiyla CIA operasyonlar yapiyorsa,
Bi ülkenin basbakaninin o ülkenin bölünmüs haritasi önünde cekilmis videolari elden ele savcilarda dolasiyorsa
Ve ayni basbakan sehitlere kelle APO ya sayin demisse
Ve yine ayni basbakan herseyden pervasiz ben BOP un esbaskaniyim diyorsa
Toplumda ülkeyi koruyacak tüm kurumlar tahrip ediliyorsa,
Amerika PKK yi korumak icin pesmergelerle kandili sardiginda medya hemen sus pus oluyorsa
Obamanin dedikleri ülke cikarlarindan önde geliyorsa
Devlette yangindan mal kacirir gibi yandaslar grubu talani baslamissa
Ilahiyat fakülteleri mezunlari imam degil doktor, ögretmen politikaci, mühendis vb. gibi sifatlarla devleti parsellermis gibi kadrolasirsa
Toplumun geri kalmis kesimi bir paket makarna yahut bir torba kömürle bu yardim reklam yapilmak suretiyle onuru bes paralik ediliyor
Ve bu suistimale tok acin halinden anlamaz deyip aklinca kilf hazirlaniyorsa
Kisacasi koskaca Türkiye bir tasfiye sürecine girmisse
Türkiye eninde sonunda savasa girer ...
Eger bir ülkede teröristlerle sifrelesen, anti-seffaf, oldu bittici bir cumhurbaskani varsa
Bi ülkenin baskentinde savcilar vasitasiyla , amerikali lawrence larin talimatiyla CIA operasyonlar yapiyorsa,
Bi ülkenin basbakaninin o ülkenin bölünmüs haritasi önünde cekilmis videolari elden ele savcilarda dolasiyorsa
Ve ayni basbakan sehitlere kelle APO ya sayin demisse
Ve yine ayni basbakan herseyden pervasiz ben BOP un esbaskaniyim diyorsa
Toplumda ülkeyi koruyacak tüm kurumlar tahrip ediliyorsa,
Amerika PKK yi korumak icin pesmergelerle kandili sardiginda medya hemen sus pus oluyorsa
Obamanin dedikleri ülke cikarlarindan önde geliyorsa
Devlette yangindan mal kacirir gibi yandaslar grubu talani baslamissa
Ilahiyat fakülteleri mezunlari imam degil doktor, ögretmen politikaci, mühendis vb. gibi sifatlarla devleti parsellermis gibi kadrolasirsa
Toplumun geri kalmis kesimi bir paket makarna yahut bir torba kömürle bu yardim reklam yapilmak suretiyle onuru bes paralik ediliyor
Ve bu suistimale tok acin halinden anlamaz deyip aklinca kilf hazirlaniyorsa
Kisacasi koskaca Türkiye bir tasfiye sürecine girmisse
Türkiye eninde sonunda savasa girer ...