Türkiye Kursağını Temizliyor !..

64general1

New member
Reaction score
0
Susurluk olayı patladığı zaman batılı gazeteci meslektaşlarımız, “Türkiye barsaklarını temizliyor” diye yazmışlardı.

Şimdi biz yazalım.
Türkiye...
Kursağını temizliyor.

Yaşasın Alman adaleti.
Yaşasın Alman polisi.
Yaşasın Alman savcılar.
Yaşasın Alman hâkimler.

Türkiye Alman polisi, savcıları, hâkimleri, avukatları, Alman gazetecileri ve onlara omuz veren Türk gazetecileri sayesinde “Müslüman geçinen hırsızların, dindarlık taslayan dolandırıcıların, bağışları dişleyen sadaka soyguncularının” kursağına akan fakir-fukara-yetim hakkının hesabını soruyor.

Geliyor...
Geliyor...
Türkiye’ye dayanıyor.

TV’de yayınladıkları “Deniz Feneri Programı” ile Almanya’da yaşayan milyonlarca temiz ruhlu, yüksek vicdanlı, inançlı Türkiyeli insanı “cûş ettirerek” yani coşturarak, galeyana getirerek bağış toplayanların, Türkiye’de de ayakları, arkadaşları, partidaşları, ülküdaşları, namazdaşları, tarikatdaşları olduğu ortaya çıkıyor.

Geliyor...
Geliyor...

Köküne, çıktığı yere, mayalandığı mekâna, ilk fikir babalarına, ilk eylem adamlarına doğru, yani Türkiye’ye geliyor. Alman mahkemesi kararını açıklayacak.

Yer Almanya...
Soyulan Türk.
Soyan Türk.
Parayı taşıyan Türk.

Elinde fener Müslüman geçinip parayı çalan Türk, arkasında TV, dindarlık taslayan dolandırıcı Türk, iktidardan bağış toplama imtiyazı alarak topladığı yardımları dişleyen de Türk...

Ancak Türkiye’deki iktidar partisi ve onun lideri Başbakan Tayyip Erdoğan, “sadaka soyguncularının peşine düşeceğine” bunu haber ve yazı konusu yapan gazetecilere “tetikçiler... paralı askerler...” diye öfkelenme taklidi yaparak bağırıyor, gazetecilik dışı işleri de olan gazete patronunu korkutacak, bu haberlerin yazılmasını önleyecek!

Artık çok geç!
Önleyemeyecek.
Kursaklar haramla doldu.

Kursaklar yetim hakkına gark oldu. Halk kimin kursağında ne var, görüyor. Bu gövde, bu haramla dolu kursağı artık taşıyamaz, taşıyamıyor. Türkiye kursağını temizleyecek. Alman adaleti kararını verdikten sonra herhalde sıra Türkiye’ye de gelecek.

Beğenmediğiniz CHP, Almanya’ya mahkemeyi izlemek üzere temiz süt emmiş milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nu gönderdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de “Deniz Feneri ile ilgili iddiaların ciddiye alınması, sonu nereye kadar uzanırsa uzansın tetkik ve tahkik edilmesi elzem bir hale gelmiştir. Konunun Türkiye ayağıyla ilgili olarak savcılar acilen gereğini yapmalı” dedi.

Alman savcı işini yaptı.
Gözler Türk savcıda.
Bir savcı çıkacak.

Muhtemelen Başbakan’ın en yakınındaki iki gazeteciden başlayacak. Başbakan’ın can arkadaşı RTÜK Başkanı Zahit Akman ile Başbakan’ın basın Başdanışmanı Akif Beki’nin bile inançlı halkı “cûş ettirerek” trilyonlarca lira yardım parası toplanmasına altyapı hazırlayan Kanal 7 TV’sinden yetişmiş olduklarını görecek.

Türkiye kursak temizliyor.
Başbakan istemiyor olabilir.
Türkiye kursak temizleyecek.

Necati DOĞRU

http://www.asahaber.com/modules.php?name=News&file=article&sid=10429

Hırsızlıkları o kadar belirginleştiki artık canlı yayında kekelemekten konusamıyorlar bile.

Abd yardım et,tayyip zor durumda...

Geri