çok garip ya
ben hiç bi şekilde hristiyanlık yahudilik şamanizm vs. bahsetmedim kelimesini dahi yapmadım sen se satanizm kelimesini yapmadın çok garip değilmi..MANTIK BU OLSA GEREK SENİ ÇOK İYİ ANLIYABİLİYORUM AMA MUTLAK DİN İSLAMDIR HOŞGÖRÜ SEVGİYİ TEMSİL EDER ... KEDİYİ İNSANI KESİP KANI İÇMEK BİR DİN OLAMAZZZZ ARKADAŞIMM. O ZAMAN DÜŞÜN BİR KERE KARDEŞİNİ VEYA SENİ ŞEYTANA KURBAN EDECEKLER NEDEN DİYE SORUYORSUN DİN DİYORLAR AKLA MANTIĞA SIĞARMI HİÇÇ
Aztek imparatorlugunda insan kurban etmek normal birseydi örnek olarak öyle ki sirf bir kitligi durdurmak icin 200.000 insan kurban ettikleri söylenir. Kurbanlarini öldürürken ise canli canli kalplerini cikarip atese atmak adetleridir. Ayrica güclü olanlarin kanlari cocuklarina icirilir ya da alinlarina bizim kurban etigimizde yapildigi gibi bir nokta olarak konulurdu. Bu imparatorluk yikilana kadar 1000 yil yasadi ve zamaninin en yüksek medeniyetlerinden birisi olarak sayildi. Al sana yüksek medeniyet, din ve olabilirlik.
Son olarak eleman sana ben satanistim falan dememiski adam sadece Satanistlerinde bunlari mantikli buldugunu söylemis.