Türkiye' nin Turkuaz Formasını Nasıl Buldunuz?

crack man

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar türkiye'nin Belarus'la yaptığı maçta ki turkuaz formasını nasıl buldunuz?

Maç bu sıralar oynandığından elimde caps yok yakın zamn da koyucam...

Benim fikrime göre çok kötü bizim renklerimizi içermiyor inşallah kaldırılır.

Maçı izleyenlerin yorumları neler???

bence kırmızı-beyaz olmalı rengimiz turkuaz türk rengi diye bilinior olabilr ama bayragmzda böyle bir renk yok... kırmızı-beyaz en güzeli bence.

bence turkuaz formaya gerek yoktu ayrıca kırmızı beyaz formayı da çok kötü yapmışlar

ben ne zaman güzel bir forma almaya niyetlensem böyle garip tasarımlar karşıma çıkıyor. değişiklik açısından bana göre iyi ama dizaynlar güzel değil. 2 senedir beşiktaş forması alıcam ilgimi çeken tasarım yok :s

çok kötü olmuş bence forma
Kırmızı beyaz olmayan Türkiye forması mı olur
Hollanda portakal oldu diye bizde turkuaz mı olalım
nedir yani???
umarım en kısa zamanda yapılan hatanın farkına varılır ve eski formaları giyer oyuncularımız
çünkü kamoyunun büyük çoğunluğu bu formayı hiç sevmedi

İyi de kendinizi niye bu kadar Turkuaz Formaya Karşı Şartladınız Anlamış değilim :saskin :saskin

Dünyada var mı başka, Renge ismini vermiş Ülke bizim Gibi, Ama Formalar basit yapılmış orası doğru,daha bi' Güzel Yapılabilirdi
T - Shirt Gibi olmuş

O ne öle beyazlı fln :( Çok kötü olmuş ne bayrağımızın renklerine uymuş nede göze hitap ediyo.. Bence tam bir rezalet :(

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2760901' Alıntı:
çok kötü olmuş bence forma
Kırmızı beyaz olmayan Türkiye forması mı olur
Hollanda portakal oldu diye bizde turkuaz mı olalım
nedir yani???
umarım en kısa zamanda yapılan hatanın farkına varılır ve eski formaları giyer oyuncularımız
çünkü kamoyunun büyük çoğunluğu bu formayı hiç sevmedi

kesinlikle haklısın arkadasım

bence forma hiçte önemli değil.. yeterki giyenler içinde hissetsin al bayrağımızın renklerini..

bana göre normal ama kırmızı beyaz forma daha iyiydi

hiç beğenmedim. bu nasıl renk ya. kırmızı-beyazın nesi vardı....

Wartox :) anam başlıkta adını gordum sok oldum nerelerdesin yahu :)

Uzun süredir fazla yoğunluktan nete gircek zaman bulamıyordum şimdi rahatladım biraz :) Bakıyorum herkes yerinde, herşey bıraktığım gibi hatta çok daha ilerlemişiz :) Bundan sonra eskisi gibi burdayım :)

kırmızı beyaz forma daha güzeldi turkuaz yakışmamış.

Berbat Abi Ya Ükemizi Kültürümüzü Temsil Eden Hic Bi Nesne Yok sadece Türk Bayrağı O Da Küçücük
Hatırlarsanız 96 Avrupa Şampiyonasinda Giydigimiz Bi Forma Vardi ortadan 3 tane v işareti içinde Türk Bayrağı Olan O Bence En Güzeli Onun Üzerinde Yeni Tasarımlar Denense Daha Mükemmel Olucak Bence

Geri