Türkiye'de İlk 1 Dakikada 1 Gb Dosya Download Edildi

Bunu TurkTelekom kesin özentilik yapıp çalışmaya başlar yakında da tarife açar.

Bu sefer ttnet in numarasına gelmıcem :D

açıkcası bizim okulda metro ethernet var 1gb/s internet ver eğer ağ kartım destekleseydi ben o sınırı çoktan aştıydım şu anda max. 8,5 megabyte/sn rekorum ama her geçengün kırmaya çalışıyorum.
ben reallies ile aynı okula gidiyorum hatta o 28megabyte /sn yi gördüğünde yanındaydım. yani en hızlısı Turkcell değill. Aslında eğer unutmazsam pazartesi günü buraya bir caps atabilirim. (modern warfare 2 yi biz 20 dk da indirdik.)

açıkcası bizim okulda metro ethernet var 1gb/s internet ver eğer ağ kartım destekleseydi ben o sınırı çoktan aştıydım şu anda max. 8,5 megabyte/sn rekorum ama her geçengün kırmaya çalışıyorum.
ben reallies ile aynı okula gidiyorum hatta o 28megabyte /sn yi gördüğünde yanındaydım. yani en hızlısı Turkcell değill. Aslında eğer unutmazsam pazartesi günü buraya bir caps atabilirim. (modern warfare 2 yi biz 20 dk da indirdik.)

benim makine aynı anda o kadar parçayı birleştirecem diye 78-80 derece çalışıyodu o ara

Google Cloud Baskı, Üçüncü Şahıs Apps ve Sync Get Dokümanlar

Google Cloud Baskı, Üçüncü Şahıs Apps ve Sync Get Dokümanlar

Google-Docs-300x221.png

Üçüncü Parti Apps ve Google Dokümanlar SyncThe kaynak kodu bir kaç ilginç şeyler yakında hizmet geliyor olacağını ortaya koymuştur.

"Coming Soon" başlığı altında bazı ayrıntılar Üçüncü Şahıs Uygulamaları, bulut Yazıcılar ve Sync Cihazlar içeren listelenir.

Bulut Baskı servis yetkili yazıcıya herhangi bir aygıttan yazdırmak için kullanılan bir şeydir. Bir örnek size yazdırılacak şekilde ofis yazıcısı seçebilirsiniz Cloud Baskı üzerinden yazdırmak için office.if internet bağladım bir yazıcı olabilir.

Senkron parçası eşleneceğini takvim, e-posta ve kişilere benzer bir şekilde cihaz üzerinden belgelerinizi syncronise için bir yol olduğuna inanılıyor. Uygulamalar mevcut şu anda, iPad Office HD gibi senkronize ama çeşitli aygıtları yüklemek için resmi uygulamaları olan yok.

Chrome OS lansmanı bu ay sonuna doğru bekleniyor, biz bu yeni hizmetlerin bazıları ayın sonuna kadar varmak görebilirsiniz.

Hızdan başım döndü 5 dk da 4.3gb indirdiler.

japonyada filan 1 gbps kullanılırken biz hala 170mbpsin denemelerini yapıyoruz 2 3 yıla cıkacak ancak ozamanda eminim fiyatı 700liradan aşagı olmaz ki superonline su anda fiber olarak 100 mbps sınırsızı 600 liraya veriyor

son kullanıcıya o hızı ulaştırması imkansız !!!
yinede tebrikler iyi deneme

son kullanıcıya o hızı ulaştırması imkansız !!!
yinede tebrikler iyi deneme

biz şu anda Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde 1 Gbit/s bağlantı kullanıyoruz (metro ethernet) yani o hızda bir ağ kartı ile kullanılırsa 1GB/sn görülebilir.tabi bu teorik 1 Gbit/s ağ kartıyla yapılan testte 650 MB/s hız görülmüş en fazla. bizim ağ kartlarımız zaten 100 Mbit/s olduğu için o hızlara çıkamıyoruz 10-11 MB/s de kalıyoruz.ama bu bile muhteşem.Flash bellekle dosya paylaşma hızına yakın şekilde upload edip indirilebiliyor.

bunlar ancak şov yapsınlar.. dün VINN sahibi bir arkadaşımla görüntülü sohbet bile yapamadık.. hızı o kadar düşük ki, sesi açıyoruz görüntü gidiyo, donuyo...

Geri