Türkiyede İlk ve Tek Lambo Style Doors Fiesta S >> hemde Arfy'nin

kardeşim güzel olmuş ama allah babana sabır versin ben yetişemiom artık sana kardeşim kaçıncı araba ne diim yeni modeller yeni tarzlarla görmek dileğiyle :clap

arkadasım güzel olmuş ama masrafa yzaık daha kalite bi arabaya bu çalısmayı yapabilirdin

ilk olduğu için güzel olmuş...

eline sağlık

daha kaliteli olabilir dediğin araba Ford un "Almanya"da üretilen ender araclarından..

bilindiği üzere ford un ticari leri Türkiyede ; transit vs gibi

binek otoları İspanyada ; focus , fiesta ,monde gibi

ama spor modelleri Almanya cıkıslıdır ; Fiesta S , ST Focus S,ST vs ..

+ bizzat inceledim ; Fiesta S deki malzeme we işcilik kalitesi Focus Ghai gibi modellerde bile yok ..

Fiesta S modeli sadece Siparis üzerine üretiliyor .. seri üretimi yok ;) simdi siparis werirsen 3-4 ay içinde oluyor araba (:)

daha kaliteli olabilir dediğin araba Ford un "Almanya"da üretilen ender araclarından..

+ bizzat inceledim ; Fiesta S deki malzeme we işcilik kalitesi Focus Ghai gibi modellerde bile yok ..

Fiesta S modeli sadece Siparis üzerine üretiliyor .. seri üretimi yok ;) simdi siparis werirsen 3-4 ay içinde oluyor araba (:)

Herzaman Demi$imdir Reklamsa En iyisini YApar KArde$im die =))

$imdi Özel Üretim Falan Estirdi GEcti =)))

Karde$Im Altinda Eskisin Parcala Onu Yirt Eskit Belini KIR Yaki$Ir sana :hhmanD

anladım arkadasım bu konuda bi bilgim yktu tesekkr ederim ancak bu arabanın motor özellikleri nedir ve tork acısından bilgilendirirsen ii olur....

anladım arkadasım bu konuda bi bilgim yktu tesekkr ederim ancak bu arabanın motor özellikleri nedir ve tork acısından bilgilendirirsen ii olur....

stock haliyle 90 hp 204 tork + kısa oranlı şanzıman fakat benden sonra 110 hp üstü we 260 tork ciwarı oldu (:) motor la oynadık işte

şöyle söyliyim ; 2008 model 2.0 tdi passat la 2.vitesden 190 km ye kadar denedik 2-3 boy atabiliyorum ..

bgünde 1.6 fiat Bravo ile denedik .. benzinli yani (:) hertürlü alıyorm :D

ooh arfy sen yakinda ucak motoruda taktirtirsin ya:victory saka biryana güzel olmus güle güle kullan.

sırada o war inş. alicim :D

bence çok yakışmış ztn fiesta da sınıfının en güzel arabalarından birri iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğimlee....

altı yere çok yakın olmuş ;)

güle güle kullan güzel olmuş araba

süper olmus kardesim dareninde dedi gibi sanki kendi arabami modifiye etmisim gibi sevindim helal olsun sana allah kazasiz belasiz kulanmayi nasip eder insallah MASALLAH diyelimde nazarda deymesin demi =)))) neyse he bide sunu diyecekdim kardes bununla yetinmiceksindir insallah senden daha cok sey beklioz =))) hehehehehe hadi bakalim hayirlisi

NOT: NeRoN_64 dedi gibi seni reklamci seni =))) hehehehehe

süper bi araba olucak yavaş yavaş belli kazası belasız bilader...

yorumsuz. arfy eline koluna sağlıkne yanlanır bunla :D

Arrrrrrrffffffffffffyyyyyyyyyyyyyyyy sen hala yıkamacıya gitmedin mi : ))

arfy çok bomba olmuş walla araç
yakışır zaten senn gibi birisine de

Geri