Türkiye'de bir ilk! Laik kemalist ordu..

Tamamen provoke .. Kimse inancını bahane ederek askerden kaçamaz..
Bana inandırıcı gelmedi .. Ben askerde rahat bir şekilde namazımıda kılıyordum ..
Ha bacı karşı çıkan bi kaç kominist vardı ama sonuçta bu vatanın evlatları da vardı dinine bağlı komutanlar .. Ama açığa vurmazlardı

Dini KuLLanmak Bu OLsa Gerek.

yorumlarda kimi arkadaşlar bunun bir provakasyon olabilecegini dile getirmişler,ben kahramanmaraş'lıyım ve maraşta yaşıyorum,böyle düşünen ve hatta daha beterini düşünen binlerce şahıs var burada..provakasyon olsada az ya da çok kabul gören bir duyguyu bir düşünceyi dile getirmiş...dikkat edilmesi gereken durum ise,bu fikriyatın tohumlarını kimler nasıl ekti toplum içerisine?nasıl filizlendi veya filizleniyor bu anlayışlar?..''kemalist,dinsiz ordu'' hangi kampanyanın sloganıdır,işin mutfagında kimler neden vardır?bu tür olaylar biz türklerin tarih boyunca 16 devlet kurup sonrada nasıl yıktıgımızın somut göstergesidir,bugünün meslesi ''din'' olur 100 yıl sonra başka bir şey...bu arada fransızlar maraşı bugün işgal etse tek kurşun atmadan teslim alırlar,artık maraşta ne sütçü imam nede sanem ayşeler var

Ne yazıkki askeriye içerisinde çok büyük camiler bulunur ve kapıları kilitlidir ezan dahi okunmaz amacı halka dine karsı olmadığı hissini vermektir , son sehit olaylarında da o askerlerin ast ve üst subaylarının içkili eğlence yaptıkları ortaya çıkmıştı bu tür şeyler askeriyemize zarar veriyor

Askerlik konusunda ise askere gitmesi sarttır , senden amerika adına savasmanı istemiyorlarki...

İsteyen herkez 5 vakit namazını askerde kılabilir hiçbir engel yok. ancak bazen görevlerden dolayı kaza ytapmak zorunda kalabilirsiniz. ramazanlarda sıcacık sahur yemeği hiç aksamadan çıkar. Bu ordu Müsliman Türk ordusu.... aRKADAŞLAR BU KENDİNİ ÇOK DİNCİ ZANNEDEN ZAVALLI ADAM BİLMİYOR Kİ BU ORDU OLLMASAYDI BU DİN OLMAYACAKTI... Yaşasın Müslüman Türk Ordusu

Geri