Türkiye'deki Çok Zararlı Olan Örümcek Türü-Brown Recluse

mendo68

New member
Reaction score
0
arkadaşlar mrb.bana gelen maile göre bu örümcek türü'nden Türkiye'de sadece 2 tane war.ısırması halinde inanamaycağınız boyutlarda zarar verecek olan bu örümcek türüne iyi bakın ve dikkat edin.photoshop olup olmuycağını bilemiyorum.gerçek olabilir olmayabilirde.ben sadece szinle paylaşmak istedim.
http://rapidshare.de/files/2595669/Brown_Recluse.zip.html

caps koyalımm sen koymamışın ben koyayımm

midesi olan indirmesin örümceğin ısırdıgı eller var bu dahil 7 resim

brownrecluse13db.jpg

dezzy' Alıntı:
iğrenç resimler...
gerçekten midesi olan indirmesin...
ııııiiiiiiiiyyy..
kusmamak için kendimi zor tutuyorum
ruzgar' Alıntı:
caps koyalımm sen koymamışın ben koyayımm

midesi olan indirmesin örümceğin ısırdıgı eller var bu dahil 7 resim
arkadaşlar kızmayın ama araknafobia mısınız?ya ne korkuyosunuz,ne iğreniyosunuz ya.o da canlı bizde canlıyız.şükretmemiz lazım bu şekilde dünyaya gelmedik diye walla. :)

offfff bee one öyLe yaa bide elinizin üstünde yürüdügünü suratınıza çıktıgını düşünün elleriniz bağLı bişe yapamıyosunuz.. Veee yüzünüzün üstünde serbestçe geziyoo :D:D:D vay be hemen canLandırdım ..

abi beni gafil awlamassa gösteririm onaa! Basar üstüne çatır çatırr ezerrim :D Çünkü zararlıymışş yaww ama belki yakalar bi kawanoza koyarım :D İşim belli olmazz! Ama harbi o yaralar ne ölee elinin içi gözüküo yaww

en büyük favorim örümcek öldürmek zuahaha iyide türkiyede 2 tane varsa öldürsünler çiftleşçekler sora türkiyede örümcekler artcak abi hemen indirin a.q ne bekliyonuz :D

bu örümcekten en az 10 kat daha tehlikeli karadul örümceği war
siyah ustune kirmizi beneklì vucudununun yuzde 90'i zehir olan bir cesit orumcek.
ona bu ismin verilmesinin sebebi ciftlesme sonrasi erkegini oldurup yemesidir.
ve dünyanın en zehirli örümceğidir..ısırdığı kişilerin görüntülerini görmek istemessiniz..çünkü arkadasın paylastığı resimlerden 10 kat daha iğrenç..
Zehir lokal, şiddetli doku hasarına neden olur
Isılan bölge hissisleşene kadar kişi ısırıldığını anlamayabilir
Zehir nörotoksiktir, spinal sinir merkezlerine direkt etki yapar
Şiddetli krampları, karın kaslarının tahta sertliğinde olması, göğüste sıkıntı ve 24 saatten sonra solunum zorluğu oluşur.
Alt kısım ısırıklarında batın semptomları daha spesifiktir.
Baş dönmesi, terleme, bulantı, kusma ve deri döküntüleri görülür.
Ölüm seyrektir, genelde 48 saatte şikayet azalır.

o karadul a söyle abi çıksın erkekse er meydanına :D:D Basarım kafasına hadi o zmn da yaşasın bakıım :D

watrox öle diyorsun ama seni uykuda yakaladığını düsün..:Dyatağında yatarken sağdan sola dönüs yapıyorsun ve hafif gözlerini açıyorsun..örümcek burnunun dibinde..gerisini sen düsün:Dama aslında örümcek ısırıkları insanların bilmeden üzerine oturması vaya bilmeyerek dokunmaları sonrası meydana gelir..yoksa örümcek insanları ısırmak için hırs yapmıs değildir..

yaaaaaa bahsetmeyin midem bulandı yaa örümcekmi igrençççççç :D:D Len daha böLe başLık açmayın a.q gece gece adamın midesini bulandırdınız :p

lem altı üstü bir örümcek sizde amma büyüttünüz haa..:Dnumber one örümcek..adamımsın örümcek..seni çok seviyorum..muhahaha..yasasın örümcek adam:D

Birçok örümcek gibi, kendini müdafaa etmek dışında insan ısırma alışkanlıkları yoktur. Maalesef ısırdıklarında, oldukça çirkin ve ülsere dönüşebilecek açık bir yaraya sebep olurlar. Eğer pansuman yapılmazsa ve bir doktor kontrolü olmazsa, bu ısırıklar enfeksiyon kapabilir ve doku nekrozu oluşabilir.
Resimler photoshop değil

oha yani sanki ısırmamışta kemirmiş :D

Mc DaRkNeEs' Alıntı:

bu örümcekten en az 10 kat daha tehlikeli karadul örümceği war
siyah ustune kirmizi beneklì vucudununun yuzde 90'i zehir olan bir cesit orumcek.
ona bu ismin verilmesinin sebebi ciftlesme sonrasi erkegini oldurup yemesidir.
ve dünyanın en zehirli örümceğidir..ısırdığı kişilerin görüntülerini görmek istemessiniz..çünkü arkadasın paylastığı resimlerden 10 kat daha iğrenç..
Zehir lokal, şiddetli doku hasarına neden olur
Isılan bölge hissisleşene kadar kişi ısırıldığını anlamayabilir
Zehir nörotoksiktir, spinal sinir merkezlerine direkt etki yapar
Şiddetli krampları, karın kaslarının tahta sertliğinde olması, göğüste sıkıntı ve 24 saatten sonra solunum zorluğu oluşur.
Alt kısım ısırıklarında batın semptomları daha spesifiktir.
Baş dönmesi, terleme, bulantı, kusma ve deri döküntüleri görülür.
Ölüm seyrektir, genelde 48 saatte şikayet azalır.
zuhahaha:Dabi naaptın yaa.herkes benimkine iğrenç diyo.senin örümcek daha da iğrençmiş aga.gel onları bi kapıştıralım noolcak:Dbu arada sen karadul hakkında bu kadar bilgiyi nerden biliyon Mc DaRkNeEs kardeş?yoksa onunla bi tanışıklığın falanmı war?:Dşaka bi yana harbi nedir bu bilgiçlik tarzı.özel olarak mı araştırdın yoksa bildiin bişeymi

şimdi bana sadist majosizt gibi tarirfler getirceksiniz biliom benim evde örümcek koleksiyonum var küçüklükten beri böcüklere karşı bi ilgim var küçükken felan böyle hamamböcüklerini koparıp koparıp yakarmışım artık daha ne diyyiim şu an evimde 2 kavanoz dolusu örmcek var hepsi de toz şeker ile besleniyo arasıra birbirlerinide yiyolar bi kaç kez elimi ısırdılar o aralar da spiderman vardı sinemalarda "ulen diyodum şimdi ağ atcam bakayım oluyomu "viyuuuuuy" yok bi daaki sefere" bu hale gelmiştim neyse yeter sizin mideniz dayanmayacak daha fazla...

spysense' Alıntı:
şimdi bana sadist majosizt gibi tarirfler getirceksiniz biliom benim evde örümcek koleksiyonum var küçüklükten beri böcüklere karşı bi ilgim var küçükken felan böyle hamamböcüklerini koparıp koparıp yakarmışım artık daha ne diyyiim şu an evimde 2 kavanoz dolusu örmcek var hepsi de toz şeker ile besleniyo arasıra birbirlerinide yiyolar bi kaç kez elimi ısırdılar o aralar da spiderman vardı sinemalarda "ulen diyodum şimdi ağ atcam bakayım oluyomu "viyuuuuuy" yok bi daaki sefere" bu hale gelmiştim neyse yeter sizin mideniz dayanmayacak daha fazla...
zuahahahahaha:D:Dabi bu nedir yaa.hep kedi köpek kuş balık besleyenleri duymuştum.örümcek koleksiyonu yapanıda ilk defa duyuyom.peki dostum tehlikeli bi örümcek türü warmı elinde.şöyle benim verdiğim örümcek türündeki gibi.eğer warsa aliyim senden bi tane yaw.walla lazım banada şöyle zararlı bi örümcek türü.

abi dünyadaki en büyük tarantula sipariş verdim yurtdışından ithal gelcek :D ya bendeki örümceklere örümcek demeye bin şahit ister işte klozette bulduklarım yolda kıyıda köşede bi tanesini serbest bıraktım az önce şer..siz geldi elime sıçradı ısırdı umarım bişi olmaz....

Geri