Türkiye'deki Çok Zararlı Olan Örümcek Türü-Brown Recluse

walla bir ara bende kelebek,uğurböceği,çekirge vb.gibi hayvanlar besliyordum tabi küçükken şimdi bıraktım acaba yenidenmi başlasam...!
böceğin ısırdığı parmaklarda ne öle sanki yanmış gibi alla alla...!hayret...! :eek:

mendo68' Alıntı:
arkadaşlar kızmayın ama araknafobia mısınız?ya ne korkuyosunuz,ne iğreniyosunuz ya.o da canlı bizde canlıyız.şükretmemiz lazım bu şekilde dünyaya gelmedik diye walla. :)

sen kendin resimlere bakmadın herlade resimlerin genelinde örümcek yokkii ısırdığı eller parmaklar var hepsi de iğrenç :( tabii seven varsa oo başka ben sevmem böle resimleri midem bulanıyo a.q.

spysense' Alıntı:
abi dünyadaki en büyük tarantula sipariş verdim yurtdışından ithal gelcek :D ya bendeki örümceklere örümcek demeye bin şahit ister işte klozette bulduklarım yolda kıyıda köşede bi tanesini serbest bıraktım az önce şer..siz geldi elime sıçradı ısırdı umarım bişi olmaz....
abi sen sıçtın.örümcek seni daha önceden de ısırmıştı daha önceden olmadın ama artık bence kesin örümcek adam olcaksın:Dörümcek 1 ısırır bişey olmaz 2 ısırır bişey olmaz 3.sünde spider man olur çıkarsın:Dbu arada ithal örümcek dişi mi erkekmi.eğer bi öteki cinsinide ben bulursam çiftleştiririz.ondan sonra örümcek ithali yaparız.zuhahahaha:D

abi myderknes haklı bende karadulun daha teğlikeli olduğunu biliyorum, bu arada benim hoşuma gitti nedense tamam eller cidden iğrenç ama ben örümcek resimlerini severim..!

Dün istanbulda yakalan hangisi acaba.çok zehirliymiş bi yumurtlamada 300 tane bırakıomus.bi yumurtladıysa bosaltın istanbulu....

FBozkanFB' Alıntı:
Dün istanbulda yakalan hangisi acaba.çok zehirliymiş bi yumurtlamada 300 tane bırakıomus.bi yumurtladıysa bosaltın istanbulu....
aslında bunları böyle yumurtlatçan abi ondan sonra sal amerika'ya kürdistan'a ermenistan'a.bize zarar vermek isteyenlerin üstüne.bizim yapamadıklarımızı onlar yapsın a.q.

o kadar iğrenç demişsiniz ben de dayanamadım indirdim:)
resimler çok hoş hele sondakiler:D
ama anlayamadığım bütün resimler aynı kişiye ait aynı ısırık yani. bu gavat insan eli o hale gelinceye kadar türlü çeşitli pozlar vereceğine niye bi doktora gitmezki. ne bilem işte bunların hep panzehiri war. tabi dediğiniz gibi zehirin etkileri saatler sonra ortaya çıkıyosa...
mesela kobra zehiri 2 dakka da hoplatır adamı

arkadaşlar belgeselde izlemiştim dünyanın en tehlikeli örümceği ile dünyanın en tahlikeli yılanı karşı karşıya geldi ve örümcek , önceden kurduğu alarm sistemi sayesinde yılanı öldürüp yedi. hatta yılanın içini dışını kurutana kadar

eet discovery channelda var hayvanları kapıştırıyolar bi ara timsah ile köpekbalığını kapıştırmışlardı ilk başta timsah köpekbalığının tek yüzgecini kopardı sonra salak timsah nefes almayı unuttu tam suyun üstüne çıkarken köpek balığı altından bi koydu bunda hayde geçmiş olsun (bunların hepsi bilgisayar efekti ile oluyor....)

arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla dünyadaki en şiddetli kapışmalar örümcekle akrep arasında oluyomuş.daha önceden belgeselde izlemiştim.normal kapışmalarda sergileyecekleri gücün 5-6 kat daha fazlasını gösteriyolarmış.şimdi düşünün siz bi koskoca devi yeniyosunuz.bunu başarabilmeniz içn normalde sergilemiş olduğunuzdan 5-6 kat daha fazla güç sergilemeniz lazım.işte örümcekle akrebin kapışmaları da bu şekilde oluyo.acaba brown recluse naapar?

Gerçekten çok Pisler.örümçekten Zaten Korkuyodum.şimdi....

Geri