oscs
New member
- Reaction score
- 0
öncelikle yorumunuz ve üslubunuz için teşekkür ederim
şimdi bizim ülkemiz müslüman bi ülke bizlerde müslümanız elhamdulillah ben sadece şu kadarını söyleyebilirim bu 3 devleti karşına aldığında ambargo konulacak bu konuda haklısınız hemfikirim sizinle ancak bende sadece şunu söylüyorum onursuzca yaşamaktansa Onurumla ölürüm daha iyi sakın sözlerimi şöyle algılama vatan millet sakarya yapıyo diye öyle bişey değil Müslüman olmamız yüzünden bunlar oluyo müslüman olduğumuz için hergün zulüm görmektense dünyayı karşıma alırım daha iyi en azından öldüğünde bi dava uğruna ölmüş oluruz
Saygılarımla
Teşekkürün samimi mi yoksa bir iğnelememi var anlayamadım. Eğer bir iğneleme varsa o mesajımdaki "sen" kelimesini kullanmam şahsına değil millet olarak genelleme almıştım yanlış anlamamışsındır umarım.
Ama bana göre bu güçle savaşmak hiçde mantıklı değildir. Savaşarak değil savaşmadan zafer kazanmak marifettir(bu sözün orjinalini hatırlayamadım). Bence güç budur.
Gücün varsa yaparsın yoksa oturur susarsın. Bağırsan çığırsan kimse tınlamaz. Anca şakşakçıları avutursun. Ötesi yok...
Çuval meselesinden bu zamana kadar yapılmış en büyük posta koyma hareketidir. Ama ayrıca bu bile bile ladestir. Planlanmış bir faaliyettir...
Saygılar...