Türkiye'nin EN BÜYÜK CEMEVİ'Nİ DE YIKACAĞIM

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
2mwxlli.jpg

Dikmen’deki gecekondu sahipleriyle ‘yıkım savaşı’ yaşayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, halkı tedirgin eden açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi: 'Alevi-Sünni ayrımı yapılmıyor, daha önce de 2 cami yıkıldı.

Radikal gazetesinin haberine göre; 24 Ağustos günü yıkıma karşı direnenlerin Barınma Hakkı Hukuk Bürosu’nun kimliği belirsiz kişilerce yakılması olayını hatırlatan Melih Gökçek, Dikmenlilerin sansasyonel amaçlı cemevini kundaklayarak suçu belediyeye atacağını idda etti. Bu açıklama üzerine Dikmenliler, cemevinin önünde nöbet tutmaya başladı.

'CEMEVİ YAKILACAK'
Pazartesi kendisi tarafından kurdurulan SES TV’deki Çıkış Yolu programına katılan Gökçek, Barınma Hakkı Bürosu’nun yöre sakinleri tarafından yakılmış olabileceğini söyledi. Gökçek bölgede yaşayan Alevilerin ibadet için kullandığı cemevinin boş bir gecekonduyu işgal ederek kurulduğunu iddia etti. Buranın da yıkılacağını söyleyen Gökçek, yakın bir zamanda cemevinin de kundaklanacağını ve bu olayın ‘provokasyon yaratmak isteyen’ yöre sakinleri tarafından yapılacağını öne sürdü.

CEMEVİ ÖNÜNDE NÖBET TUTULUYOR
Gökçek’in konuşmasının ardından Dikmen Vadisi’nde yaşayan halk gece geç saatler olmasına karşın cemevi önünde toplandı. Cemevi yakınına barikatlar kuruldu ve nöbet tutulmaya başladı. Ailevi dernekleri, “Gökçek saldırı olacağını biliyorsa neden savcılığa suç duyurusunda bulunmuyor. Provokasyon yapıyor” diye tepki gösterdi.

TEMELİNİ BAYKAL ATMIŞTI
Temelini CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın attığı cemevi, tamamlandığı zaman Türkiye'nin en büyük cemevi olacak.

Kaynak

olayın cemevı boyutunu gectım ..
bazı seylerı marıfetmıs gıbı soyluyor ya ona dellenıverıyorum.
neymıs daha oncede ıkı cami yıkılmıs..marıfet mı bu orda burda dıllendırıyorsun?

Bu devirde böyle belediye başkanı.Kaşınmadan duramıyor.

ergenekon tarzı olayları görünce normaldir. adam haklı..neden olmasın kendini vurduran bombalatan çeteyi görrünce bunlarda kendi yerini yakar sonra belediyeyey atar suçu.. ben şaşmadım.

Yık bakalım bi yerlerin yiyorsa... Zamanında tayyip istanbul belediye başkanıyken .Karacaahmeti yıkmaya kalkmıştı sonucu gördü...Yetti artık bu adamın istediği gibi at koşturması...

lütfen sadece Ankara da yaşayanlar yazsın da kulaktan dolma bilgilerle yorum yapılmasın

lütfen sadece Ankara da yaşayanlar yazsın da kulaktan dolma bilgilerle yorum yapılmasın

neden??? kulaktan dolmalık olayı sadece ankaralılar foruma katkı yapsın dolmaları siz birbirinize yutturun diyemii.. bu ülkede artık ses getirecek şeyleri çamur atarak yapamıyorlar..başkan bişey diyorsa vardır duyumu.çeteler sesibni kısssın çamur yapmasın yeter..

Abi kacaksa yikar acimaz Melih baskan guzel faliyetler yapmis Ankaraya

Bu yaz Ankara gittim kavsak yapiliyormus istanbul yolunun bazi kesimleri calismiyor yollari kaziyorlar trafik felc ekime kadar oyle olacakmis

Ne oldu bitti mi acaba trende calismiyordu

adam haqLı..

kendi yerini yakar sonra belediyeyey atar suçu..

nie sadece anqarada oturanLar yazıomu$ sana mı sorucass _? $öLe coq biLiorum ayaqLarına yatıbb sacmaLamayın ya Allah a$qınaaa !

çingeneye yetki vermişler babasını kesmiş p.ç lerede yetki verince cem evi yıkıyorlar kanımca

Her halde Melih Gökçek ömümüzdeki yerel seçimleri ve Alevi vatandaşlarımızdan
gelecek büyük tepkileri düşünerek geri adım attı olması gerekende elbette buydu.

hiç sevmediğim bi adamdır, odtü üniversitesine yaptıklarını biliyorsunuz

herifin gözünü paradan başka birşey görmüyor gıcık oluyorum buna ya

Evet İ. Melİh
Demek Yalniz DeĞİlmİŞİm
Bu Sene Daha KiŞin BaŞinda Sirf SeÇİm Havasina Gİrmek Adina
Ankara-yenİmahalle- Şentepe De YiktiĞin Ve Yerİne Oyun Parki YaptiĞin TapuLu Evlerden Bİrİnİn Yakiniyim
O İhtİyarlar Şİmdİ Kİrada Prefabrİk Bİr Bİnada
Isinamiyor
Hanimi Amelİyat GeÇİrdİ Sebebİ Sensİn
KiŞin SoĞukta Kalacaklar
Sebebİ Sensİn
Şİmdİ Duydum Kİ OĞlunu Polİtİkaya Atmaya BaŞlamiŞsin
Sebebİ Yİne Sen
Fakat İnacin Varmi Bİlmem Ammaaaa
Allah Senİ Yerİn Dİbİne SoktuĞunda
BaŞinda Tepİnen De Ben OlacaĞim...
Sebebİ Sensİn
İ. Melİh GÖkÇek.....
Kİmseye Kalmadi Sana Da OĞluna Da Kalmayacak..

DİLERİM KEFEN PARAN ANKARALIDAN TOPLANIR......

BİNLERCE MAĞDURDAN BİRİ....

Geri