Türkiye'ye video yasak!

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
i4plip.jpg

YouTube yasağı kalkacak diye beklerken yeni bir şok daha: Vidivodo.com ve İzlesene.com da yasaklandı...

Geçtiğimiz günlerde yaşanan "YouTube açıldı mı?" komedisi henüz zihinlerden silinmeden, şimdi de iki yerli video paylaşım sitesine erişim engelleme cezası geldi. Vidivodo.com ve İzlesene.com sitelerine giriş yapmak isteyenler, artık karşılarında videolar yerine erişimin engellendiğine dair "meşhur not"u buluyor.

Erişim engelleme kararının neden verildiği henüz netlik kazanmış değil. Ancak şurası bir gerçek: Önce Youtube'u, daha sonra da DailyMotion'ı kaybeden Türk internet kullanıcıları, şimdi de Türk video paylaşım sitelerinden mahrum ediliyor. Bu işin sonunda ortaya çıkan ana fikir ise ancak şu olabilir: Türklerin internet üzerinden video seyretmeye hakkı yok!​

durun bakalım daha nereler engellenecek.

Belki de bazı kullanıcılar (özellikle de kotalı kullanıcılar) videolar yüzünden TTNet'e fazla ücret ödemek zorunda kaldıysa video sitelerinin kapatılması talebinde bulunmuş olabilirler :durdurun

Pff...
Ne yapmaya çaLı$ıyorLar yaa

internetide yassaklarlar artıkkk yani kökten hal ederler belkii :=((

yakında patlak verir.. durun biraz hele..

Rezillik resmen.. Utanıyorum böyle bir ülkede yaşamaktan.

ONLARI BİLMİYORUM AMA FLASH VİDEOLARI İZLEDİĞİM BİRCOK SİTE VARDI. 1 AY GİREMEDİM.herseyi uğraştim programlardamı sorun diye.meğer telekom flashları yasaklamış.DNS AYARLARINI DEĞİŞTİRDİM TIK DİYE ACTI VİDEOLARI .

tövbe tövbe bunlar kendini ne zannediyor:mad::Sopa:mad::angry

Geri