Türklüğü beğenmeyen adam

SEGMEN

İstiklal Mahkemesi Hakimi
Reaction score
0
TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN KURULUŞ FELSEFESİNE YÖNELİK İNANILMAZ SÖZLER

Erdoğan Aktaş, Hamza Türkmen'in sözlerinden yola çıkarak, "Bugünkü Müslümanların ya da İslamcıların sıkıntılarını da dile getirirken bu gönderme yaptığınız yer Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş dönemleri ve oradan gelen bir miras olduğunu söylüyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Hamza Türkmen, "Türkiye'deki baskıların, çeteciliğin kökeni yani, üretimi kuruluşla beraber oluşuyor. Bugüne kadar geliyor. Bunun kökleri var. Onu anlatmaya çalışıyorum" iddiasında bulundu.

Prof. Nurşen Mazıcı, bu sözlerin laikliğin çeteciliğin bir parçası olduğu anlamı taşıdığını ifade etti ve ikili arasında şöyle bir diyaloğ yaşandı:

Hamza Türkmen: Laiklik bir kere, bir, bize ait bir şey değil.

Nurşen Mazıcı: İslam da bize ait değil beyefendi. Suudi Arabistan'dan gelme, o da ithal bir şey.

Hamza Türkmen: Ben Müslümanım

Nurşen Mazıcı: Ama o da ithal, bize ait değil.

Hamza Türkmen: 1400 yıldan bu yana bu toplum Müslüman. Burada yaşayan Müslümanım diyen insanların 1400 yıllık Kuran'la beraber yaşayan bir tarihi var. Ben kendimi buraya ait hissediyorum. Milyonlarca insan buraya ait hissediyor. Tüm İslam coğrafyasındaki insanlar buraya ait hissediyor. Ama siz batılı paradigmaya aitseniz burada yaşasanız bile buradan değilsiniz.

Erdoğan Aktaş: Bu kadar kesin bir ayırım var mı?

Nurşen Mazıcı: Nasıl buradan değilim ya. Ben de 7000 bin yıldır buralarda yaşayan Türk olarak algılıyorum kendimi.

TÜRKMEN: BU DAR ELBİSEYİ BENİM SIRTIMA GİYDİRİYORSUNUZ

'Ulus' ve 'laiklik' kavramlarının batıya ait kavramlar olduğunu ifade eden Hamza Türkmen, "Siz, geliyorsunuz batıya ait kavram, ulus kavramı batıya ait kavram, sanayi toplumuna ait bir kavram. Laiklik batılı paradigmanın oluşumuna ait bir kavram. Geliyorsunuz bunu, bu dar elbiseyi benim sırtıma giydiriyorsunuz" dedi.

http://haber.gazetevatan.com/Ataturk_hakkinda_inanilmaz_sozler/224080/1/Gundem

O zavalli ucube biliyor mu ki,Kuzey Avrupa ulusları Fransızlara karşı bağımsızlık savaşı verirlerken askerleri kalplerini üzerindeki ceplerde emperyalizme karşı ilk mücadelenin komutanı olan M.Kemal Atatürk'ün resmini taşıyorlardı.Dünyanın alkışladığını bizim hainler kötülüyor.insan müsvetteleri .

Evet bu ülkenin çeteleşmesi kuruluşu ile başlar.

Rumlara karşı direniş Kuvayi Milli Çeteciler ile başlar.
Doğu Anadoluda da Mücadele ordu ile değil çeteleşen halk tarafından verilmiştir.
Mustafa Kemal Ankara da meclisi bir kanun kaçağı görüldüğü yerde tutuklanacak bir suçlu olarak kurmuştur.

Bunlar teslim olan kukla olan Osmanlı Hilafetini, bağımsız laik Türkiye Cumhuriyetine tercih ederler.
Bunlar için laiklik batıdan gelene üzerimize uymayan kavramdır, şeriat bu ülkenin ihtiyacı kültürü gerçeğidir.

Arap öpmekle dudak kararmaz diye bir atasözü var ama kesinlikle yanlış. Bunlar arap öpmekten kararmış, araptan kirli hale gelmiş insanlar.
1400 sene araplarla yaşayınca MANDA olmaya KUL olmaya alışmışlar. Nasıl bugün tüm arap devletleri batılı devletlerin kuklası olan dünya siyasetinde, biliminde, kültüründe bir gram ağırlığı olmayan devletlerse bizim arapçılarda bilimde kültürde siyasette 1400 sene geriden gelmektedir.

Bugün bir sanayi toplumu haline geldiğimizi farketmeyen cühela laiklik sanayi toplumundan alınmış diyor. Herhelde Türkiye yi kervancılıkla geçinen tüccarlar ülkesi sanıyor.

O zavalli ucube biliyor mu ki,Kuzey Avrupa ulusları Fransızlara karşı bağımsızlık savaşı verirlerken askerleri kalplerini üzerindeki ceplerde emperyalizme karşı ilk mücadelenin komutanı olan M.Kemal Atatürk'ün resmini taşıyorlardı.Dünyanın alkışladığını bizim hainler kötülüyor.insan müsvetteleri .

insan müsvetteleri...

Bunlar satılmış insanlardır, can dündar gibi, ahmet altan gibi,orhan pamuk gibi...Üç kuruşa kendilerini , memleketlerini, satarlar.iki kadın göğsünü vatan sevgisine tercih ederler...Nihat gencin bunun gibiler için kullandığı bir tabir var: böcek sürüsü... adı yazar, aydın ama böcek sürüsü... 400 tanesi bir araya gelip anayasaya bir madde yazamadılar...

Arkadaşlara ısrarla tavsiye ediyorum program 7 parçaya bölünmüş şekilde Habertürk sitesinde,izlemeden sallamayalım.

güneş çarpması gibi birde türk çarpması vardır güneş çarptımı biraz dengen bozulur belli sürede kendine gelirsin ama türk çerptımı bırak kendini zürrüyetin kendine gelemez zamanı gelir türk kelimesini desturla söylerler devran döner zamnı gelir

Geri