Türkler havlar ama ısırmaz

gugukcuk

New member
Reaction score
0
Gerçeklik yalnızca bir ilizyondur,yalnız inatla is
'Türkler havlar ama ısırmaz'

Güney Kıbrıs’ta yayınlanan Simerini gazetesi, Rum Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin raporunu ‘’Türkler Havlar Ama Isırmaz” başlığıyla verdi.

Güney Kıbrıs’ta yayınlanan Simerini gazetesi, Rum Stratejik Araştırmalar Merkezinin “Türkiye-Doğu Akdeniz ve Orta Doğu’daki Güç Dengeleri” başlıklı raporunu ‘’Türkler, Havlar Ama Isırmaz” başlığıyla verdi.

Güney Kıbrıs’ta bulunan Rum Stratejik Araştırmalar Merkezi'nce hazırlanan raporda, “Türkiye’nin Doğu Akdeniz ve Ortadoğu’daki en büyük askerî güç olmadığı, Mısır, İran ve Suriye’nin çeşitli alanlarda Türkiye’den üstün bulunduğu” iddia edildi. Raporda, Türkiye’nin asker, tank, savaş uçağı ve savaş gemisi sayısının, Yunanistan’dan fazla olduğu ancak, sayısal oranların bir Türk-Yunan çatışmasında ‘’Tek başına Türkiye lehine sonuç veremeyeceği” yorumu yapıldı.

Araştırmada, İran’ın asker sayısının 523 bin, Türkiye’nin 510 bin, Mısır’ın 468 bin olduğu; Yunanistan’ın 139 bin kişi ile 7’nci sırada yer aldığı belirtildi. Türkiye’nin 4 bin 563 tankına karşılık Suriye’nin 4 bin 950 tankı, Yunanistan’ın ise 1590 tankı var.

Savaş uçağı sayısı açısından da Suriye’nin 565, Mısır’ın 555, İsrail’in 460 uçağı bulunuyor. Türkiye’nin 426, Yunanistan’ın ise 303 uçağı var. Araştırmada donanma konusunda Türkiye’nin bütün Akdeniz ve Ortadoğu ülkelerinden üstün olduğu da vurgulandı.

kaynak : 'Türkler havlar ama ısırmaz' | Mynet Haber

Daha önce fena ısırıldıklarını ne çabuk unuttular...Hani Ayşe tatile çıkmıştı ya....Biri hatırlatmalı onlara çok unutkanlar çoooookkkk

Daha önce fena ısırıldıklarını ne çabuk unuttular...Hani Ayşe tatile çıkmıştı ya....Biri hatırlatmalı onlara çok unutkanlar çoooookkkk
Ayşeyi tatile çıkartanlar yok artık o yüzden rahat rahat atıp tutuyorlar.

Sanırım gazete şu anda yönetimin uyguladığı dış politikayı değerlendirmiş
ve böyle bir sonuca ulaşmış!

Artık bu işler savaşla falan olmuyor... Türkiye Ve KKTC Rum Kesimi'nin sözde ilan ettikleri kendi bölgelerinde sondaja başladığında acıyı çok derinlerde yaşayacaklar...

Sevgili herryilmaz, yukarıda yapılan yorumlardan sonra, forumda bu konuyla ilgili mesaj yazan arkadaşların, Türkiyeyi aşağılayan bu gazete manşetinden mutlu oldukları sonucunu çakartıyor ve yazıyorsan; zeka konusunda ciddi bir sorun yaşıyorsun demektir veya niyetin iyi değil. Umarım ki her iki durumda da değilsindir. Bu konuyla ilgili yorumları okuyunca ben, insanlarımızın bu davranışa çok kızdığı, haddini bilmez ve devlet olma geleneğinin kurallarına aykırı davranıldığı, yunan veya rum kesiminin buna neden cesaret edebildiği, bu aşağılama cesaretini şu anki hükümetin davranışlarına bakarak yorumlamak gerektiği sonuçlarını çıkarttım. Kısacası yunan veya rum TÜRK'e köpek yakıştırması yapamaz. Bunu düşünebilir fakat bunu dillendirmeye cesaret bile edememesi gerekir. Bu tablonun ortaya çıkmasına neden olan bütün unsurlar eleştirilmelidir. Sen köpekmisin, ben değilim, olmakta istemiyorum. Kimsede bana böyle hitap etsin veya buna cesaret etsin istemiyorum. Konunun özü bundan ibarettir.

Sevgili herryilmaz, yukarıda yapılan yorumlardan sonra, forumda bu konuyla ilgili mesaj yazan arkadaşların, Türkiyeyi aşağılayan bu gazete manşetinden mutlu oldukları sonucunu çakartıyor ve yazıyorsan; zeka konusunda ciddi bir sorun yaşıyorsun demektir veya niyetin iyi değil. Umarım ki her iki durumda da değilsindir. Bu konuyla ilgili yorumları okuyunca ben, insanlarımızın bu davranışa çok kızdığı, haddini bilmez ve devlet olma geleneğinin kurallarına aykırı davranıldığı, yunan veya rum kesiminin buna neden cesaret edebildiği, bu aşağılama cesaretini şu anki hükümetin davranışlarına bakarak yorumlamak gerektiği sonuçlarını çıkarttım. Kısacası yunan veya rum TÜRK'e köpek yakıştırması yapamaz. Bunu düşünebilir fakat bunu dillendirmeye cesaret bile edememesi gerekir. Bu tablonun ortaya çıkmasına neden olan bütün unsurlar eleştirilmelidir. Sen köpekmisin, ben değilim, olmakta istemiyorum. Kimsede bana böyle hitap etsin veya buna cesaret etsin istemiyorum. Konunun özü bundan ibarettir.

Ağzına sağlık hemşerim. Bende buna benzer bir mesaj yazıyordumki senin mesajını okudum Seninle tamamen aynı fikirdeyim

Uzlaşma yok , barış yok , müzakere yok...

Adaya 2. çıkarmayı yapacaksın bu köpeklerin alayını temizleyip adanın tamamında KKTC bayrağını dalgalandıracaksın...!

Bunun dışındaki diğer çözümler yalan... ;)

At gözlüğü takmış kişilerin bir nebze olsun ayaklarının yere basması için yayınladım olay bundan ibaret.Türkiyenin adını dünya duydu derken uygulanan yanlış politikalar yüzünden dosttan çok düşman kazanmaya başladık ve baldırı çıplaklar bile dalga geçer oldu.

bir savaşa girmeye kalksınlar bakalım kim ısırıyor kim kuyruğunu sıkıştırıp kaçıyor o zaman çıkar ortaya. bir savaşta ülkenin kendi vatandaşları hainlik yapmazsa kolay kolay o ülke yıkılmaz.

Türk yunan savaşı demiş de yunanistan şu anda ekmek bulamıyorken güney kıbrıs, yunanistanı nasıl örnek olarak göstermiş şaşırtıcı. bence buradaki tek amaç ortalığı bulandırmak.

rumların her fırsatta Türklüğe saldırdıkları malum. Bu kadar aşşağılık bir başlık ancak aşşağılık rumlardan beklenirdi zaten. Dünyada iki aşşağılık millet vardır biri rumlar diğeri araplar, ikiside Türklüğün en azılı düşmanlarıdır....

Geri