Türklerin Facebook’u sevme nedeni anlaşıldı

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
23 May 2008
Mesajlar
31,409
Reaction score
0
Puanları
0
Konum
ѕαмѕυηѕρσя



İnternet ve teknoloji profesyonellerini buluşturan Webrazzi Summit’e Facebook Uluslararası İş Geliştirmeden sorumlu üst düzey yöneticisi Christian Hernandez Gallardo, ana konuşmacı olarak katıldı ve Türklerin Facebook kullanımına ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu. Gallardo “Türkler Facebook’u seviyor çünkü paylaşmayı seven, sıcak insanlar” dedi.

Aylardır merakla beklenen “Dijital Ekonomi ve Sosyal Medya” temalı Webrazzi Summit’te konuşma yapan Christian Hernandez Gallardo Türklerin Facebook’ta dünya dördüncüsü olmasının bir nedeninin de geçmişten gelen kahve ve muhabbet kültürü olabileceğini söyledi. Gallardo, “Dünya geneline baktığımızda Facebook’taki arkadaş sayısı 130. Ancak Türklerin arkadaş ortalamaları bu sayının üzerinde. Türkler arkadaşlık bağları güçlü insanlar” açıklamasında bulundu.

Markaların Facebook istatistikleri konusunda verdiği bilgilerle büyük ilgi toplayan Facebakers şirketinin kurucu ortağı Jan Rezab da Webrazzi Summit’te, Facebook üzerinde küresel ve yerel başarılar kazanan kampanyalar yaratmanın sırrını anlattığı bir konuşma yaptı.
Rezab, diğer Avrupa ülkelerinden farklı olarak Türklerin Facebook’ta en yoğun olduğu saatin 20:00-21:00 arası olduğunu belirtti.
Yoğun ilgi gören Webrazzi Summit, bundan sonra her sene farklı temalar altında, Türkiye ve dünyadan internet ve teknoloji profesyonellerinin katılımıyla gerçekleşecek.

kaynak










 
Garı gız bol olunca amele de bol oluyor,adam söyleyememişte ben söylüyüm :)
 
Kimse üstüne alınmasında facebook bizim memlekette bu adamın dediği sebepten tutuyor değil.

Birçok neden var anahatlarıyla sıralarsak.

1. Kız arkadaş edinme çabası içinde olan erkekler.
2. Özgüven sorunu yaşayıp onlarca fotoğraflarını ekleyip birkaç kişinin o fotolara iltifat etmesiyle tatmin olan kızlar.
3. Gerçekte belki kürek tırpan vs görmemiş ağaç dahi dikmemiş insanların sanal tarla taban işlerine merak salması.
4. Gittiği yerleri, yediği veya içtiği gıdaları, giydiği kıyafetleri fotoğraflarla belgeleyip işte ben buyum diyerek sosyal statüsünü odundan suntaya geçirme çabası.
 
Geri
Üst