Türksat Yeni Sisteme Geçiş Frekans Değişiklikleri / Belli Olan Frekanslar Burda

şimdi bir sorum olacak evde iki tane cihaz var biri digitürkün lig tv izlemek için digeride next in bakmayı unuttum kanallar gitti mi diye ama eğer ikisindede gitdiyse sadece otamatik tarama yaparak kanalları bulmaz mı yoksa yoksa çıkmayan bazı kanalları elle mi girmek zorundayız ayrıca 12731 V 3333 3/4 bunu otamatik taramada yazmak zorundamıyız

Digitürk'e bir işlem yapmayacaksın digitürk uydudan kanalları güncelleyecektir.diğer cihazda ise yapacağın işlem bu baştaki konudada belirttiğim gibi önce tp leri sileceksin yani kanalları komple sıleceksın daha sonra otomatık arama degıl tp aramaya geliceksin oradan türksatı seçiceksin ve daha sonra tp yi giriceksin 12731 V 3333 o menude network baglantılı arama olması gerek onu tıklıcaksın aramaya baslıcaksın ve beklıceksın otomatık uydudakı butun kanalları guncelleme yapıcak kolay gelsın kuzay :D

işin zor kolay değil seni anlıyorum ama benden sana tavsiye digital uydunun menüsünü bir kez daha karıştır kanal sıfırlama olabılır :D sonra pişman olursun

Bu işte uzman sayılabilirim. Cihazı fabrika ayarlarına getirdim. Amacım gereksiz frekansları silmek. Bunun kısa yolunu bulamadım.. Yoksa diğer konular sorun değil..

Digitürk'e bir işlem yapmayacaksın digitürk uydudan kanalları güncelleyecektir.diğer cihazda ise yapacağın işlem bu baştaki konudada belirttiğim gibi önce tp leri sileceksin yani kanalları komple sıleceksın daha sonra otomatık arama degıl tp aramaya geliceksin oradan türksatı seçiceksin ve daha sonra tp yi giriceksin 12731 V 3333 o menude network baglantılı arama olması gerek onu tıklıcaksın aramaya baslıcaksın ve beklıceksın otomatık uydudakı butun kanalları guncelleme yapıcak kolay gelsın kuzay :D

teşekkürler akşama bakayım yapamazsan yardım isterim yine

sagol aklıma bişey daha geldi şekilde tarama yaptığımızda butun kanalları izleyebilecekmiyiz 3a da ki yani bazı kanalları çıkmama gibi bir durmu yok di mi?

ikinci sorum şu bu digitürkün kutusunun markası vestel mi öyle yazıyordu galiba dt 9002 gibi bişeydi şimdi hatırlamıyorum bir bilgin var mı bunlara biss giriliyor mu ?

sagol aklıma bişey daha geldi şekilde tarama yaptığımızda butun kanalları izleyebilecekmiyiz 3a da ki yani bazı kanalları çıkmama gibi bir durmu yok di mi?

ikinci sorum şu bu digitürkün kutusunun markası vestel mi öyle yazıyordu galiba dt 9002 gibi bişeydi şimdi hatırlamıyorum bir bilgin var mı bunlara biss giriliyor mu ?

Belirtilen 12731 V 3333 frekansını gırdıgınde butun guncel kanalları ızleyebılırsın hatta 3a ya gelen daha sonradan kanallar olucaktır sık sık bu frekansı gırıp network arama yaparsan farkı goruceksın butun kanalar cıkacakdır emın ol ..dıgıturkun cıhazına bır ıslem yapamazsın :D cunku tamamen dıgıturk uyumludur :D

Ellerine Sağlık...

olmadı dediklerini aynen yaptım

ayrıca cihaza reset atınca TP ler silin miyor mu

simatic ben ayarladım yalnız bir kac kanal gelmedi star kanal d

sonra bunları elle girdim kodlarını sinyal geldi ama görüntü gelmedi nasıl çözeriz bunu

teşekürler dostum sana bi sorum olcak :
ben dediklerini yaptım ama çoğu kanal gelmiyor , atv gibi ne yapılabilir bi fikrin varsa paylaşırsan sevinirim

Eline Sağlık Dostum, Kanalları Buldum Sağolasın;

Bir Sorum Olacak; NTVsporda maçları izlemek için biss keyler kayıtlıydı;

şimdi değişen bişey olacak mı, yeniden key girmek gerekir mi?

Yanlışlıkla Türksat Pozisyonunu sildim Tp Lerin Hepsini sildim de Şimdi Pozisyonu Nasıl ayarlayacağız ?

Geri