Türksat Yeni Sisteme Geçiş Frekans Değişiklikleri / Belli Olan Frekanslar Burda

dostm goldmaster 54000 cl marka benim uydu alıcı.. tamamen yeni bi uydu yaptım tp leri girdim tarattım sonuçta 243kanal çıktı ama bildik kanalların bazıları yok ntv atv vs... tekrar terar tarattm kanal sayısı 3 aşağı 5yukarı değişiyo ama bu kanallar yine yok.. bu kanalların kendi frekanslarını ayrıcamı gircez napcaz???

Bu sorunun cozumunu bende bulmus degılım dostum aynı sorun bendede var arastırıorum fakat dogru aratma yaptıgın kesın...+ 11862 h 27500 frekansını taratarak denermısın bır arkadas bu degısıklıgı yaparak cozumu bulmus sanırım ben denemedım belkı yararı olur turksat 3a uydusu daha yenı gecıs yaptıgı ıcın bu sorunlar cıkıyormus bılgıne...

dostum kullandıgın programın guncel kanal dosyası mevcut prog dvb programını mı kullanıosun guncelını bulabılırsen paylasırım​

kardeş saolda ben averin verdiği kendi programını kullanıyorum. bendeki orjinal programa kanal listesi eklemek için sdx formatında bir dosya gerekiyor, benim asıl merak ettiğim bu otomatik kanal arama frekansı olan 12731 muhabbetini nereye yazacağım her yere denedim yinede olmadı 20 tane felan kanal buluyor ama içinde kanal-d show star felan hiçbiri olmuyor. eskiden otomatik aratınca oluyorduda şimdi neden olmuyor?

hımm sanırım buldum aşağıdaki adresten uyduyu seçip sdx dosyası oluşturabiliyorsun ama eve gidince denerim artık..

http://www.tele-satellite.com/tur/

altında "TELE-satellite web bağlantıları" başlığında "sdx files" var, ona basıp bekliyosun uyudu seçimi felan çıkıyor. :)

selamlar arkadaşlar...aslında bu işin içinden çıkarım demiştim ama ne yaptımsa olmadı.
sorun şu:yeni kanallar yeni frekanslarına geçtikten sonra skywox 12500 dci marka uydu alıcımı resetledim.daha sonra tp ekleme yoluyla bütün tv kanallarını buldum.sonra radyoları açmak istedim ama ya hep aynı kanal çıktı radyoda ya radyolar çalışmadı.hatta az önce tp ekleyerek nr1 i buldum, tarama sonrasında buldu ama nerde ve nasıl dinleyeceğim hala anlamadım.
herhangi bi kanalı açtığımda mesela e2 yi, onun kendi frekansındaki radyo çalışmayacakmıydı, bir sürü radyo da bulduğu halde uydu, neden bunları dinleyemiyorum?! TV/RADIO buttonuna basıyorum hep aynı kanal çıkıyo, ben nasıl nr1, alem fm, trt vb..radyolarını dinleyecem?!
lütfen acil yardım arkadaşlar çıkamadım bu işin içinden.....

selamlar arkadaşlar...aslında bu işin içinden çıkarım demiştim ama ne yaptımsa olmadı.
sorun şu:yeni kanallar yeni frekanslarına geçtikten sonra skywox 12500 dci marka uydu alıcımı resetledim.daha sonra tp ekleme yoluyla bütün tv kanallarını buldum.sonra radyoları açmak istedim ama ya hep aynı kanal çıktı radyoda ya radyolar çalışmadı.hatta az önce tp ekleyerek nr1 i buldum, tarama sonrasında buldu ama nerde ve nasıl dinleyeceğim hala anlamadım.
herhangi bi kanalı açtığımda mesela e2 yi, onun kendi frekansındaki radyo çalışmayacakmıydı, bir sürü radyo da bulduğu halde uydu, neden bunları dinleyemiyorum?! TV/RADIO buttonuna basıyorum hep aynı kanal çıkıyo, ben nasıl nr1, alem fm, trt vb..radyolarını dinleyecem?!
lütfen acil yardım arkadaşlar çıkamadım bu işin içinden.....

dostum tarama yaparken cihazın tvleri eklerken radyolarıda buldumu bulmadıysa tekrardan radyo ıcın tarama yapmalısın radyo lıstesınden bellı olur bos ıse yenıden tarat

Ellerine saglık baktım da KHabar kanalını bulamadım mumkunse frekanslarini yazabilirmisin?

Frekans bılgılerıne buradan ulasabılırsın

http://www.hackhell.com/digital-tv/497779-turksat-sebeke-arama-ve-hazir-frekans-listesi.html

Ne umduk ne bulduk , Sinyal seviyeleri yerlerde sürünüyor
Eski frekanslar daha iyiydi .
Birçok boş kanal buluyor Turksat Test diye çıkıyor .
Yazılan kanallardan bazıları çıkmıyor bu TesT Card gösteren yerlerde olması gereken kanallar

Üyelik istiyor
+
Reklama girmiyor mu bu nasıl bi kural anlaşıyınız var _ !

Bizim böyle bir kural anlayışımız var İstemiyosan kullanmazsın....

Arkadaş paylaşımda bulunmuş bi emek harcamış Onun reklama ihtiyacı yok Senin anlayışında farklılık var...

Emeğine sağlık çok güzel olmuş...

valla ben hallettim dün gece :D teşekkür ederim tekrar,yardımların için SimatiC :D

Dostum bastan solesene :D sorunun aratmaya baslarken dısceq sıkkı var oradan 2 uydunun da a mı b mı c mı d mı dogru sıkkı secerek arama yaparsan sorunun ortadan kalkıcak genelde a turksat b ıse hotbırd dur degıstırerek denemelısın baska turlu bulamazsın?

1 - Cıhazınıza guzelcene komple reset cekiniz.

2 - Cıhazınızın LNB ve DİSEQ Ayarlarini yapiniz.

3 - Cıhazınızda bulunan MANUEL ARAMA'da bulunan TURKSAT'a ait olan tum TRANSPONDER'ri siliniz.

4 - Cıhazınızda bulunan MANUEL ARAMA'da bulunan TURKSAT'a iken TURK SAT UYDU'nun NETWORKS FREKANSİ'ni
12 731

3333

V

giriniz ardindan taratip menuden cıkınız.

5 - Cihazınızı KAPATIP ACINIZ.

6 - Cıhazınız acıldiğinda OTOMATIK TARAMA'dan TURKSAT'i taratiniz meral etmeyiniz burdan taratınca NETWORKS ARAMA konumu acıktır.

7 - Cıhazınızda arama bitince tekrardan cıhazınızı kapatıp acınız.

8 - 6. Satırdakını tekrar yapiniz bu cıhazınız için ideal olan arama şeklidir ben beyle yapiyom tumunu buluyor bilginize.

Bu yoLu takıp et derım daı :D

Arkadaşım, benim TV kartım AVER Media Pro. Şu en başdaki resetleme işini nasıl yapıcaz bir tarif ediversen sana zahmet....
TURKSAT'a ait olan tum TRANSPONDER'ri siliniz demişsin, nasıl silicez. Benim gibi acemilere bir yol gösterseniz.

arkadaşım bana da yardım et lütfen cihazım goldmster 11400 cim ben 12731 v 3333 giriyorum ama sinyal hiç gözükmüyor.normalde tek tek girebiliyorum ama atv nin frekansında sorun yaşıyorum onda da aynısı sinyal yok.benim makinada eğer sinyal varsa girdiğim anda daha arama yapmadan aşağıda sinyal seviyesi direk beliriyor. ama türksatın yeni frekansını girince tık yok bi yardım lütfen.

bu arada tp lerin hepsini sil demişsin hepsini sildim ama durum aynı

Ben halletim oldu. ancak yine Türksat 1C uydusu üzerinden hani Türksat 3A olacaktı

dediklerini harfiyen uyguladim suan tarama yapior bakalim ne olacak

edit:

süperrrrr =)

Arkadaşım, benim TV kartım AVER Media Pro. Şu en başdaki resetleme işini nasıl yapıcaz bir tarif ediversen sana zahmet....
TURKSAT'a ait olan tum TRANSPONDER'ri siliniz demişsin, nasıl silicez. Benim gibi acemilere bir yol gösterseniz.

Dostum dvb kartlarla ılgılı bır bılgıye sahıp degılım hıc kullanmadım duymadım senın tv kartınının markasını...bılen varsa yanıtlayabılır..

arkadaşım bana da yardım et lütfen cihazım goldmster 11400 cim ben 12731 v 3333 giriyorum ama sinyal hiç gözükmüyor.normalde tek tek girebiliyorum ama atv nin frekansında sorun yaşıyorum onda da aynısı sinyal yok.benim makinada eğer sinyal varsa girdiğim anda daha arama yapmadan aşağıda sinyal seviyesi direk beliriyor. ama türksatın yeni frekansını girince tık yok bi yardım lütfen.

bu arada tp lerin hepsini sil demişsin hepsini sildim ama durum aynı

Dostum nerede takılıyorsun sole yardımcı olalım tp lerı sıldın okey. network(baglantılı ıstasyon arama evet) evet dıyormusun pekı? tp ler sılınınce bır tek 12731 V 3333 frekansı kalsın ve aratmadan once bu frekansı ısaretlemelısın kolay gele ısaretlemezsen bulamaz

KonuLar birleştirilmiştir Daha sonradan detayLı Liste verilmiştir...

şimdi olay şöyle ben türksat tanııtm kanalının frekansını grdiğimde sinyal bulmuyor herşeyin tamam olduğuna neredeyse eminim çünkü daha önce otomatik aramayı bu şekilde yapıordum.ilginç olan yanı şu akşam artık umudu kesmiş tek tek girmeye çalışıyordum ki d smart frekansını girdiğimde birden otomatik arama yapmaya başladı 150 ye yakın kanal buldu kendi kendine. ama atv yi bulmadı. atv frekansını tek girdiğimde yine bulmuyor.hiç bişey anlamadım valla.:)

şimdi olay şöyle ben türksat tanııtm kanalının frekansını grdiğimde sinyal bulmuyor herşeyin tamam olduğuna neredeyse eminim çünkü daha önce otomatik aramayı bu şekilde yapıordum.ilginç olan yanı şu akşam artık umudu kesmiş tek tek girmeye çalışıyordum ki d smart frekansını girdiğimde birden otomatik arama yapmaya başladı 150 ye yakın kanal buldu kendi kendine. ama atv yi bulmadı. atv frekansını tek girdiğimde yine bulmuyor.hiç bişey anlamadım valla.:)

sorunun tplerı sılmemenden kaynaklanıyor konuyu okursan daha detaylı bır sekılde goruceksın

http://www.hackhell.com/digital-tv/500328-turksat-a-daki-3a-kanal-cikma-sorunu-ve-cozumu.html

tebrikler cok basarılı bir calısma olmus elinizeeeeeeeee saglık

Geri