TürkTorrent Davetiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suan sadece VIP uyelik almaktayiz.
Vip üyelikler en az 10 eurodur, yukardaki Buy Now buttonuna tiklayiniz ve istediginiz miktari seçip gonderiniz. (Not. Sadece 1 defa odiceksiniz !!)

3. Davetiye gonderebilirmisiniz bana?

Cevap: Biz site olarak size davetiye gonderemeyiz, davetiyeyi kayitli uyelerimiz sizlere gonderebilirler yani bu demek oluyorki mutlaka birini tanimaniz gereklidir veya internette forumlarda belki davetiye dagitan birileri vardir oralardan alabilirsiniz. Ama biz kesinlikle size ozel bir davetiye veremeyiz bir site olarak, Lutfen bize mail ile davetiye istekleri gondermeyiniz.

Eger davetiyeniz yoksa 10 Euroya VIP Uyelik satin alabilirsiniz bunun icin yukarisini okuyunuz.

Suan sadece VIP uyelik almaktayiz.
Vip üyelikler en az 10 eurodur, yukardaki Buy Now buttonuna tiklayiniz ve istediginiz miktari seçip gonderiniz. (Not. Sadece 1 defa odiceksiniz !!)

3. Davetiye gonderebilirmisiniz bana?

Cevap: Biz site olarak size davetiye gonderemeyiz, davetiyeyi kayitli uyelerimiz sizlere gonderebilirler yani bu demek oluyorki mutlaka birini tanimaniz gereklidir veya internette forumlarda belki davetiye dagitan birileri vardir oralardan alabilirsiniz. Ama biz kesinlikle size ozel bir davetiye veremeyiz bir site olarak, Lutfen bize mail ile davetiye istekleri gondermeyiniz.

Eger davetiyeniz yoksa 10 Euroya VIP Uyelik satin alabilirsiniz bunun icin yukarisini okuyunuz.

sitenin davet gönderemeyeceğini ben de biliyorum Bittürk , TorrentTurkey gibi torrent sitelerinde üyeliğim var ama ben www.turktorrent.biz'i istediğim için açtım bu konuyu yine de cevap için saol :D

bitturk ten memnunmusunuz ? eğer memnunsanız ve davetiyeniz varsa bir tane yollarsanız çok makbule geçer bitturk olmak zorunda değil beğendiğiniz elinizde davetiye olan herhangi bir torrent sitesi olabilir kısacası uzman görüşünüzü talep ediyorum :) eğer elinizde davetiye varsa pm ile bana ulaşırsanız cidden çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

turktorrent.biz için bana da davetiye gönderirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

arkdşlar boşverrin türk sitelerini torrentlerini ruslara gidin valla bnm 8 mb int var asınırsız bn 900 indiriyorum
arenabg.com bu siteye gelin emin olun beğeniceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri