Tıp

oguzhanser

New member
Reaction score
0
arkadaşlar merhaba,zorlu tercih dönemin değerli fikirlerinize danışmak istedim.
Arkadaşlar ben doktor olmak istiyorum fakat tıp okumak gözümü korkutuyor.Lisede biyoloji den pek hoşlanmazdım.Sizce biyolojiyi sevmeyen birisi tıp okuyabilir mi??:001_smile:

neden olmasın biyolojiden hiç hoşlanmazdım . ama tıp okudum : )
biraz yorucu ,hayatını engelleyen ,çogu zaman sinirini bozan ama keyifli bir bölümdür. lise biyolojisi ile alakası yoktur.

öyle bir video da var aslında marmara tıp tı sanırım hazırlayanlar : ) güzel anlatmışlar birebir yaşanıyor

tıp okumak :huh: veterinerliği isterdim ama ben birine iğne bile yapamazken biraz tuhaf olurdu :biggrin: insanları kesmek parçalarını almak dikmek kadavralar :saskin

tıp okumak :huh: veterinerliği isterdim ama ben birine iğne bile yapamazken biraz tuhaf olurdu :biggrin: insanları kesmek parçalarını almak dikmek kadavralar :saskin

aslında çok keyifli yani ilk kan gördügünde bayılan kişiler gördüm çok ugraşırdık... ya da dikiş ataaaaaaamam ben diyenler... alışıyorsun hatta keyif bile alıyorsun:biggrin:

keyif almak :biggrin:

kan yara bere görme konusunda sorunum yok. köpeğime iğnesiz dikiş atmıştım hatta neredeyse 4-5 cm yarmışlardı hayvancağızın kafasını :( ama iğneyi batırmak...

aslında haklısın insan nelere alışmıyor ki özellikle 6 yıl onunla ilgilendikten sonra çok rahat yapabilir belki de ama zevk almak o ayrı bir konu :biggrin:

Herkezin bi ilgi alanı var tabiki ama benimkide makina, yağlı makinalarla çalışmayı seviyorum usta :) İnsan öyle bir varlıkki üstat her istediğini yapar bence, yeterki iste marsa gidersin tıp ne kelime :)

daha nelere alışıyorsun anlatamam heleki son 3 yılda :biggrin: düşündüm de herşeyi ilk yaptıgım zamanı şaka gibi hatırlamıyorummmmmm...

tıp 1 2 3 videosu

1.video
2.video

direk videoyu eklemeyi de bulamadım forumda çokkk başarılıyım bugün kendimle gurur duyuyorum (!):thumbdown:

bence sürekli ders çalışabileceğine inanıyorsan yani yeri geliyor (final zamanı)1 ay boyunca eve kendimi haps ettiğim oluyor.ders zamanlarında ise sabah 8 akşam 5 ders ve onların notu oluyor ve inanılmaz not birikiyor anlayacağın.Eğer ben oturur ders çalısırım gezmek sinemaya gitmek o kadar sorun değil diyorsan yaz derim yok ben surekli ders çalışamam dersen kesinlikle yazma derim ben.

Geri