Takıntınız mı Var ?

cok satranc oynarım ve oyundaki at ı cok severim hep L gider bende kaldırım taşlarında L sekli cizecek sekilde basmaya dikkat ederim cok tuhaf bi takıntı bunu sadece yannız yürürken yaparım =) ayrıca senin yazdıkların coğu tüm insanlarda mevcut :D

Hepsi Bende War madness benimi Belirtttin ne

:) bendeki takıntılar daha fena mesela;
uyurken odamın kapısı açık olamaz açık kalırsa içeri her an biri gelir yada kapıdan biri bakar die tırsıom
yorgansız uyuyamam yorgan beni cinlerden koruyo sanki:)
perdenin kıyısı kalkıksa düzeltmezssem içime dert olur simetri hastasımıyım ne:D
işe yaramaz şelerin ortada bulunması kendimi mucit gibi hissetmeme neden oluyo kimsenin bilmediği işlere yarayabiliyolar çünkü:)

cok satranc oynarım ve oyundaki at ı cok severim hep L gider bende kaldırım taşlarında L sekli cizecek sekilde basmaya dikkat ederim cok tuhaf bi takıntı bunu sadece yannız yürürken yaparım =) ayrıca senin yazdıkların coğu tüm insanlarda mevcut :D

ahahha yoldan qeçenler ne diyolar acabaa :saskin :durdurun

ahahha yoldan qeçenler ne diyolar acabaa :saskin :durdurun

vlla bişiy düşünmelerine gerek yok benden daha garip insanlar var yolda seksek oynar gibi giden adam görmüştüm ve o dakikadan sonra kendimi normal olduğunu düşünmüştüm adama arkadaslar napıyosun dediklerinde hayalı seksek oynuyorum demesi ayrı bi durumdu

sitemizin linkini msn me yazdım herkeze yayımlıyorum bence sizde yapın daha da büyüyelim arkadaşlar

Sigara paketinin jelatini çıkarılınca o sigaranın artık sigaraya benzemediğini düşünüp jelatini çıkaran kişiye odunla dalmak ister misiniz?

ewt isterim:D:D

UPLOAD-TEAM-ZEL-ALIMA-03.gif

Yüzüm her resimde karanlık, karamsar bir çizim ...​

-Anne, babanızın yanında bir film izlerken filmin öpüşme sahnesine gelindiğinde birden elleriniz ilginizi çekmeye başlar ve uzun uzun ellerinizi inceler misiniz?

ben anneme veya babama soru soruyorum veya tırnaklarıma bakıp yemiş gibi yapıyorum :hhmanD

bazıları var bende:D

-Telefon çaldığında açmak için illa da ikinci çalışını bekler misiniz?
yetişene kadar 2 kere calıo

-Herhangi bir içeceği şişeden içerken, şişe üzerindeki tüm etiket veya jelatinleri iz kalmayacak şekilde soymaya çalışır mısınız?
sıkıntıdan yaparım

-Bir siteye giriş yaparken “otomatikman yönlendirilmiyorsanız tıklayın” butonuna 3 sn fazla beklememek için yönlendirildiğiniz halde basar mısınız?
ne olmus yani :D

-Birini ziyarete gittiğinizde zile basıp kapı gözetleme deliğini parmakla kapatır mısınız? Ev sahibinin sizi göremediğini düşününce garip bir şekilde mutlu olur musunuz?
maksat gıcıklık

-Hiçbir değişiklik yaratmamasına rağmen sıksık masaüstüne sağ tıklayıp "refresh" edermisiniz? İkonların yanıp sönmesine karşılık masaüstünün rahatladığını düşünür müsünüz?
herkeste war bu tik gibi bisey

-Şeffaf çakmaklarda iki bölme varsa, bu iki bölüm arasında gazı bir o tarafa bir bu tarafa geçirerek her iki bölümde gaz miktarını eşitlemeye çalışır mısınız? Daha sonra -eğer gaz tek bir tarafa sığacak kadar azsa- hortumun uzandığı bölmeyi tamamen boşaltıp çakmağı yakarak alevin ne kadar dayanacağını test eder misiniz?
cocukken yapardım

-Saçma olduğunu bildiğiniz halde, büyük alışveriş merkezi veya marketlerde "hoş geldiniz" diyen güvenlik görevlilerine "hoş bulduk" der misiniz?
makarasına
ben buyum walla ne yalan söleym yapıorm :D

-Msn’de birileriyle konuşurken, aşağıda yazan “xxx şu an yazıyor…” yazılarını takip edip, karşınızdakinin bir şeyler yazıp silmesini takip eder misiniz? Ve buna göre, kararsız ya da kararlı biri olduğunu düşünür müsünüz?

özellikle bu

bunların %90 bende var, demek ki takıntı konusunda bi doktora gitmeliyim

Geri