Tam Bİ VahŞet Tam Bİ Canİlİk..cİvcİvİ Blendirda Çirpiolar!!!!

Allah belasını wersin şerefsiz herifler vahşet bu ya bütün moralim gitti

olm saçmalamayın adamların varmak istediği nokta ayrı. müslümanlar hep böyle maske takarak ve kafa kesme olaylarından önce böyle bir bildiri yayınlayarak vahset yaptılar ya. özellikle ırak ta falan. ona kinayeli olarak bu bir avuç dallama alman da komedi olsun diye bu şerefsizliği yapıyor. ama asıl amaçları biz müslümanlarla dalga geçmek. ıraklılar kafa keserken tekbir getirirler ya genelde bunlarda videoyu izlerken üst tarafta ne yazıyor bakın. "praise Allah". tam bir şerefsizlik

bune ya yazık o hayvana Allah sizin belanızı versin diyom :(:(:(

arkadaşlar ben izlemedim, ve her izleyen için bir hayvan daha katledilecek, arz olmazsa talep de olmaz. lütfen izlemeyin. yayınlayan arkadaşın ve izleyenlerin iyi niyetinden hiç şüphem yok ama kimse izlemezse kimse de bu tür sapıklıklar yapmaz....

o.ç bunların seyını koycan oraya ole calıstırcan mıkserı............

ben bunların ta Anasını Avradını S...................
O. Evlatları....

allah bunların belasını versin ya bunlar insan falan değil

bu deyyuslara beddua etmeye bile değmez hatta yorum bile yapılmaz ama arkadaşımız uğraşmış bulmuş:D eline sağlık hocam..bu adamların varya ölüsünü dirisini her gün birisini..:D töbeee

bunların elini sokacaksın canlı canlı keseceksin o makinada

bu ne yaa hiç miii Allah korkusu yok sizde ne biçim adlar ya

bunlara sövüyoruz, kızıyoruz ama istemeden de olsa bunlarda bizim de payımızın olduğunu düşünüyorum. insanlar böyle şeylere ilgi gösterdikçe, böyle şeyler hit oldukça bunlar daha beterini yapacaklar. tabi yanlış anlaşılmasın, yaptıklarının şerefsizlik olduğu konusunda hemfikiriz

:clapemeğine sağık TEŞEKKÜRLER

Geri