Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

selam benim adım abidin
Tanısmak ve insana ismen hiatab etmek cok güzel bir davranış
ben ktü bilgisayar programcılığı bölümünü bitirdim su an istanbulda çalışıyorum düzce de doğdum ( bayagı bi sene önce ) :)

abidin hoşgeldin kardeş

ve aleykumselam herkese teşekkür ederim dualarınız tebrikleriniz için Allah herkese en çok istediği şeyi hakkında hayırlı kılarak nasip etsin

walla dayı ne desen haklısın...Bundan sonra daha sık görüşürüz inşallah...Telafisi vardır elbet boşladığımız zamanların , yeterki gönüller bir olsun de mi :goz::goz:

Elife HAyırlı olsun sonunda istediğin yere kavuşmuşsun...İnşallah okulda da her şey dilediğin gibi gider...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada Selamun Aleykum ahali...Mübarek Cuma Bayramınız kutlu olsun..Bugün Cumayı Selimiye de eda etmek nasip oldu...Koca Sinan a da burdan selam olsun...

Adam ömrünü harcamış ama Yüce Mevla nın adını yüceltmek için belki de insan gücüyle yapılabilecek en güzel yapıyı inşa etmiş..Ruhu şad olsun...

Edirne den herkese selamlar , sevgiler ...Öpüyorum gözlerinizden...

hadi bakaLım hep öyLe avutuyoruz kendimizi zaten
teLafisi eLbet oLur hesabı :D

cümLeten ve aLeykûm seLam
cumamız mübarek duaLarımız ibadetLerimiz kabuL oLsun inşallah

eLife torunum sevindik istediğin böLümü aLmana
gözün aydın hayırLı oLsun

Elife hayırlı olsun
Ayrıca HELAL Olsun

Bu arada bende liseye kaydoldum geçenlerde bi 7-8 sene sonra bende buraya koyarım hangi ünivteyi kazandığımı artık:hhmanD

so73n4.jpg

:biggrin:biggrin:biggrin oh beeeee allaha şükür sonunda muradıma erdim çok mutluyum yaaa

hepinizin cuması mubarek olsun arkadaşlarımmm sizi seviyorumm:durdurun

Allah tamamına erdirir inşallah....

diplomanı alıpta kepli fotoğrafınıda buraya koyduğun günüde görürüz inşallah...

hadi hayırlısı...

cümleten selamun aleyküm herkese...

so73n4.jpg

:biggrin:biggrin:biggrin oh beeeee allaha şükür sonunda muradıma erdim çok mutluyum yaaa

hepinizin cuması mubarek olsun arkadaşlarımmm sizi seviyorumm:durdurun

Helal olsun kıss sana :clap

Başardın Maşallah..

Allah Sonuna kadar yollarını açsın inşallah!

Nasıl kafiye ama Baksana!

______________________:saskin:melek

Selamun Aleyküm,
Elif ,hayırlı ve uğurlu olur inşallah.Sevindik.Başarılarının devamını her daim dileriz.
Bir süredir ailevi sorunlar nedeniyle uzak kaldığım aranızdan geri dönmek güzel olacak demek isterdim ancak göç mevsimi başladı.
22 aydır ekmeğini yediğimiz ve suyunu içtiğimiz bu şüheda kentinden ayrılmak zorunluluğu hasıl olmaktadır.Bu zaman zarfında anladım ki;
Çanakkale geçilemez !!!!
Şimdi Allah hayırlısı ile nasip ederse tekrar eski mekanımız olan İzmir'e geri dönüyor ve 22 ay evvel kaldığımız yerden devam etmek için Allah'tan herşeyin hayırlısını diliyoruz.
Bu göç takvimin nasıl oluşacağı henüz belli değil ama 15-30 gün içerisinde gerçekleşmesini planlıyoruz.
Kalan zamanımızda buralarda inşallah sık sık görüşmeye çalışacağız ama sonrası için plan yapmak zor.Eğer ki;
(daha buralardayım ama) bir daha görüşemeyecek olursak şimdiden hepinizin helallğini talep ediyorum arkadaşlar.Buralardan ve sizlerden kopmak zor ve olmayacak gibi ama
her şeyin hayırlısı dileklerimle...

Selamun Aleyküm,
Elif ,hayırlı ve uğurlu olur inşallah.Sevindik.Başarılarının devamını her daim dileriz.
Bir süredir ailevi sorunlar nedeniyle uzak kaldığım aranızdan geri dönmek güzel olacak demek isterdim ancak göç mevsimi başladı.
22 aydır ekmeğini yediğimiz ve suyunu içtiğimiz bu şüheda kentinden ayrılmak zorunluluğu hasıl olmaktadır.Bu zaman zarfında anladım ki;
Çanakkale geçilemez !!!!
Şimdi Allah hayırlısı ile nasip ederse tekrar eski mekanımız olan İzmir'e geri dönüyor ve 22 ay evvel kaldığımız yerden devam etmek için Allah'tan herşeyin hayırlısını diliyoruz.
Bu göç takvimin nasıl oluşacağı henüz belli değil ama 15-30 gün içerisinde gerçekleşmesini planlıyoruz.
Kalan zamanımızda buralarda inşallah sık sık görüşmeye çalışacağız ama sonrası için plan yapmak zor.Eğer ki;
(daha buralardayım ama) bir daha görüşemeyecek olursak şimdiden hepinizin helallğini talep ediyorum arkadaşlar.Buralardan ve sizlerden kopmak zor ve olmayacak gibi ama

helali hoş olsun amma velakin senin bizlerden ayrı kalmayacağını ümit ediyorum...

Allah yar ve yardımcınız olsun...

İnşallah planladığınız gibi herşey düzgün geçer....

herkese teşekkür ediyorum ...degazor abi keşke gitmesen sen buranın kaptanı abisi gibyidin yaaa gidersen seni özlicez Allah yardımcınız olsun

Selamun Aleyküm,
Çanakkale geçilemez !!!!

Gerçekten üzüldüm abicim..

Allah inşallah hakkınızda en hayırlısını yaşatsın

Tabiki helal hoş olsun
her ne kadar fazla hakkım geçmesede,

Rabbim sizi korusun
______________:melek

elife senin adına çok sevindim Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip eder inşallah.. benm görümcede ist ünv kazandı endüstri mühendisliği ona nekadar tşk etsem az :D

Adem abi sizede Allah kolaylık versin..hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah

cümleten s.a

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.Sizlerden ayrılmak hakikaten zor.Bir çoğunuzla sanal alemin üzerinde ama tel ile ama yüzyüze görüşmüşlüğümüz var.Sizlerden ayrılmam çok zor.Sadece bir ara olacak ama belirsiz.Mola uzun sürecek olsada vuslat muhakkak olacaktır Allah'ın izni ile.

Bir hayata başlamalısın yine, yeniden…
Artık olmazlar bitmiş olmalı.
Islaklıkları da yaşamalısın,
güneşi gördüğün kadar…

Dostların olmalı başka mahallelerden,
Hatta başka ülkelerden, başka iklimlerden gelmiş olmalı.
Yüzü burkalı bir Afgan kadını tanımalısın bir kere de…
Karelere bölüp görmelisin dünyayı onun gözlerinde

Hiç yapmadıklarından resimler yapmalısın.
Ormanlarda çölü özlemenin duygusunu anlatmak gibi…
Bu hayatta umulmadık şeylerin olmamalı artık.
Ağlamalısın, bir zamanlar önemsemediğin
kırlangıçların göç telaşına…

Bir trene binmelisin.
Apansız bir yolculuk telaşı, ve gitmelisin.
Bir Afrika kabilesine insanlık ziyareti mesela.
Ve en beklenmeyen aşka merhaba…
Kim bilir hangi kavgada, ve ne için ölürken…

Kırmızı güller vermelisin savaş çocuklarına.
çatışmaların kalbinde,
ve ağlamalısın gülmek adına…

Yeni bir hayatın olmalı, planlanmamış önceden.
Olabildiğine umarsız bir başlangıçla,
Başında kelebeklerin hışırtısı, bir kır gezisinde
çocuklarlayken mesela…

Ve şarkı söylerken vurulmalısın.
Ama oyunbozanlık yok, yine yaşamalısın…
Seslerde, kahkahalarda, bir çocuğun gülen gözlerinde.
Yahut sıcak yaz günü yağan yağmurdan sonra,
Gökkuşağının renklerinde gülümsemelisin

Hep yeniden başlamalısın bu oyuna…

Şemsettin Kaya

nereye gidiyorsun abi ya arada da olsa gelirsin görüşürüz. :(

Allah senin ve ailenin yardımcısı olsun. kahrımı az çekmedin sen hakkın helal et abim. benim varsa helal olsun. ama arayı fazla açma olur mu? :(

Elife hayırlı olsun
Ayrıca HELAL Olsun

Bu arada bende liseye kaydoldum geçenlerde bi 7-8 sene sonra bende buraya koyarım hangi ünivteyi kazandığımı artık:hhmanD

Bu yaştan sonra taLebe mi oLacan Lahm
Sen iyi eLemansın onun da üstesinden geLirsin :durdurun
Allah zihin açıkLığı versin kardeşim
Zihnini uyanık tut yoLunu biLiyorsun

Selamun Aleyküm,
Çanakkale geçilemez !!!!

Abi herşeyin hayırLısı
üzüLsek mi sevinsek mi garip bir durum
Ama her daim duaLarımız seninLe inşallah faidesini görürsün
Şimdiden Allah yar ve yardımcın oLsun
Ev taşımaya adam Lazım oLursa bir mesajın yeter
Helalleşmeden sakın çıkma yoLa
Dönüpte buLamamak var

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.Sizlerden ayrılmak hakikaten zor.Bir çoğunuzla sanal alemin üzerinde ama tel ile ama yüzyüze görüşmüşlüğümüz var.Sizlerden ayrılmam çok zor.Sadece bir ara olacak ama belirsiz.Mola uzun sürecek olsada vuslat muhakkak olacaktır Allah'ın izni ile.

Beni duygusala bağlatma abi burda görüşelimm inşallah pmden tel no gönderirsen çok sevinirim

أĸяα;3363296' Alıntı:
Bu yaştan sonra taLebe mi oLacan Lahm
Sen iyi eLemansın onun da üstesinden geLirsin :durdurun
Allah zihin açıkLığı versin kardeşim
Zihnini uyanık tut yoLunu biLiyorsun

Ne varmış lahm benim yaşımda ben kendimi daha 17 hissediyom :hhmanD

Allah zihin açıklığı Versin İnşallah

Sende notlarını paylaşırsın Herhal!

___________________:melek

Paylaşmaya ne gerek hepsi 5 olcak:D
Zihnimizi açık tuttuğumuz müddetçe :goz:

Allah bu kandili en iyi şekilde değerlendirmeyi nasip etsin.hepimizin duaları ve tövbeleri kabul olur inşallah defterlerimize hayırların yazılması ve dualarda unutlumamak ümidiyle kandiliniz mubarek olsun

Ne varmış lahm benim yaşımda ben kendimi daha 17 hissediyom :hhmanD

Paylaşmaya ne gerek hepsi 5 olcak:D
Zihnimizi açık tuttuğumuz müddetçe :goz:

Amcan yaşında adama ne Lahm diyon o zaman sıpa
Bende 35 hissediyorum o bakımdan :D
Aynen zihnin açık oLduğu sürece onLar 5 oLmasa da sen 5 görürsün kanka

ve aleykum selam

Gününüz aydın olsun kardeşlerimm!

Berat Kandiliniz Mübarek olsun

Rabbim sıkıntılarınızı alsın!

______________:melek

(((((((((((AMİN)))))))))