Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

€da;3665514' Alıntı:
beyin tümörü vardı.. :( doktoru aradım yogun bakımı aradım gelemedıler hemen kaybettik hastayıı :(

kendimi cok kötü hissediyorum hızlı müdahele kurtarırdı belkide...

bu arada ben eda sizi ilk kez qördüm... memnun oldum

Allah rahmet eylesin...

Ben eski müdavimlerindenim aslında..Pek ziyaretimde sesim çıkmaz..Dİnler giderim..İsmim yazıyor eski sayfalarda ama diyeyim tekrar...Gökçe...Tanıştığıma memnun oldum Eda...Allah sabır versin sana ve ailesine inşallah.....

Bende babamı kaybetmiştim 3 yıl önce 1 sene kendime gelememiştim seni daha iyi anlayabiliorum şimdi ne duygulardasın....

akrabam değildide cok sevdıgım bi hastamızdı.. 1 aydır yatıoduu bizim hastanede
... cok üzüldümm bende..

ALLAH ailesine sabır versın inş...

hayırlı geceler arkadaslar

Üzüldüm gençmiş daha.. Kızı da varmış.. :(

Allah ailesine sabır versin..

Yaşı gerçekten çok gençmiş...Evladını düşünüp daha sabırla göğüslemsi gerek eşinin...

Ben bu tür şeylerden çok çabık etkilenirim başınız sağolsun ne diyelim allah rahmet eylesin

Senin de başın sağolsun kardeşim...Baba güvenç kaynağıdır..KAybı zordur...Sabrın takdire şayan bir sabır olsa gerek......

ve aleykumselam..

çok şükür iyiyiz.. bir yandan stajlar bir yandan TUS.. pek zaman ayıramıyorum
artık foruma.. nete girersem MSN kapalı.. maillere bakmak için girip
çıkıyorum.. sizler neyle meşguldunuz görüşemeyeli..

Ve Alyküm selam elife...Hoşgeldin inşallah..Selamın gibi selamet olsun her günün her gecen inşallah..=)...Biz iyizi çok şükür...Sen nasılsın..

ishynum846 üstadım hoşgedin...Sefalar getiridin inşallah...Uzun bir zamandır görmiyor, görüşemiyorduk...İyisindir umarım...Arada da olsa msn yi aç , foruma uğra vallahi özlüyor insan....Sohbetinden maruz brakma bari, yorumarından...=)..

sağolun efenim bende iyiyim şükür boş gezenin kalfalığını yapıorum 4 dersim var 3 gün okulum var anadolu yakası avrupa yakası arası mekik dokuyorum insan boş olunca kendini kitaplara ve insanlarla meşgul olmaya veriyo ...ishynum kolay gelsin ama insan kısıtlı zamanlarının arasına sıkıştırdığı keyfi şeylerden daha çok haz alıyo koşturmak güzel... daywalker seni bayadır görmüyoduk buralarda iyki gelmişsin bencede sana katılıyorum burdaki arkadaşların yorumlarını görmek güzel serbest kürsüde islam ve insanda;)

merhaba bende nermin Hataylıyım, malesef öss hazırlanıyorum ALLAH tüm öss ye giren kardeşlerime yardımcı olsun yine çok konuştum :melekpardon herkese by.:goz:

merhaba bende nermin Hataylıyım, malesef öss hazırlanıyorum ALLAH tüm öss ye giren kardeşlerime yardımcı olsun yine çok konuştum :melekpardon herkese by.:goz:

hoşgeldin nermin :melek

burdayız elif =)

hoş geldin nermin wallaha allah kolaylık versin geçen senden bilirim nası gıcık bi stres oluşturduğunu şu meretin

gördüm dadı eywallah;)

iyidir sağol walla okuldan bişe anlamıyorum 4 dersim var 1 ders için onca yolu tepiyorum gıvık oluyorum ama güzel yaaa din kültürü hocası olacağımı bilmek güzel sen naabiyon iş güç?

iyidir sağol walla okuldan bişe anlamıyorum 4 dersim var 1 ders için onca yolu tepiyorum gıvık oluyorum ama güzel yaaa din kültürü hocası olacağımı bilmek güzel sen naabiyon iş güç?

olsun dinlen tadını çıkar işte =)
bende şuan yardımcı öğretmenlik yapıyorum atama bekliyorum bakalım nezamana çıkacak :vur

herkese selamlar.
hadi ben de kendımı tanıtıyorum;
özgür ve açıkça:
ben hataylıyım ve ızmırlıyım.anne -baba memleketleri.
hackhell ı yıllardır takıp ederım.
hem havacılık okulu okudum hem de acıkoğretımı (gecenyıl bıttı)
havalımanında calısırım .(ist)
evlıyım 2 velet sahıbıyım :) dunya tatlıları
tam bır arabesk hayatım vardır.
son zamanlarımı paylaşayım-ıslam kulturunu derınlemesıne öğrenmeye başladım.daha doğrusu okumaya.
kendıme bır sıra belırledım.öncelikle kur-an ı mealını .hergun dınlıyorum.
haftada en az 1 kere yasın okumaya çalışıyorum.bazen ıkı-uç oluyor.göçenlere azda olsa faydam olsun dıye.
sonrası 4 mezhep ayrıntılarında sıra.(ancak bunları açıklayan kıtap aramamalarıma rağmen bulamadım.
bundan dolayı ibni kesir tefsirini alıp okuyacagım (en güzel tefsir olduğunu medine müezzini öğrencisi bir türk den öğrendim-cahilliğimi bağışlayın.
en son okudugum kıtap tolstoyun hz muhammed (sav) ''dun bıttı''
ve görevli olarak da geçen hafta ilk kez kutsal topraklarda ıkı gun kaldım.iş çalışması idi.mekkeye gidemedim.ama nebevi -kuba - okçular tepesi-hamza nın kabrını ziyaret ettim.
elbette peygamber efendımızın (s.a.v) kabrını zıyaret ettım orda 4 vakıt namaz kıldım.ıkı kez de kabrının onune gıttım .Ruh halım değişti.

hamzanın kabrının onunde bır hava var.inanılması oldukça güç birşey.kısaca anlatayım:hamza nın yattıgı kabır etrafı şehitlerinde oldugu bır bolge ve cepecevre duvarla belınıze kadar kapatılmış ,üste doğruda demır parmaklıklar.o bölgeye şöyle bir burnunuzu sokup soluyorsunuz-içeriden mis gibi bir koku yayılıyor.amber mi ,mis mi,cennet ten bır kokumu tasavvur edemıyorum.burnunuzu gerı cekıyorsunuz koku yok.orada bulunan 6 kişi bunu hepberaber yaşadık.kokladık.

uzun oldu ama...
birkez ve birkez daha gideceğim.allah inşallah bana hacı olmayı nasıp eder.

kendımden bahsetmekte ıdım.
dedem şeyh idi.1990 yılında vef'at etti.ondan hem el aldım hem de feyz.
şimdilerde yönelişim artmaya başladı.umuyorum artarak da devam edecek.
yaratan bilinci olmayan insanın yaşamının bir hiç olduğunu kavrıyorum.okuyorum,algılamaya başlıyorum.çalışıyoyorum.

allah'ın selamı üzerinize olsun diyorum.

Geri