Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

Bensiz çay için siz :hadiordan

Afiyet şeker olsun ama bidahakine beni de çağırın=)

Yogun bır tempoda çalıstıgım için çaya herseyden çok ihtiyacım oluyor...

aleykümselam (cago_50) çağatay , sende aramıza hoşgeldin sefalar verdin. bu başlığın almanya temsilcisi sen oldun artık:)

ankebut ; evet uzun zamandır yoktun hayırdır kötü bir şeyler olmamıştır inşallah. artık bizlere daha çok katılman dileğiyle..

delikurt ve incubus :) o ve piercing :) hadi canım... yinede gelişmelerden haber et bizi delikurt..

sonsuzluğa ; babamın meslektaşı ; geçmiş öğretmenler günün kutlu olsun bu güzel mesleğinde allah yardımcın olsun..

eliffe; şu anda değilsin ama inşallah bir gün olacaksın. ben şimdiden öğretmenler gününü kutlarım. ileride öğretmen olunca bu satırları hatırlarsın belki..

fırtına; senide bu bölümde daha fazla görmek ne güzel..

daywalker ; evet nerelerdesin ? neden daha fazla zaman ayırmıyorsun değilmi :) çömez geldi askerlikteki gibi onamı yıkıp ense yapacaksın :)

innunedo :) dayı dikkat et çömezlik her yerde zor..

chechen ; mehmet kardeş sen nerelerdesin ? telekomun yaptığıda çok ayıp zaten :)

swat_tr ; senide daha çok aramızda görmek isteriz .. macaristana sevgiler gönderelim..

degazor ; bence o delikanlıya kızma neden tebrik etmedi diye sor. o aslan parçası bizim gururumuz doğruyu söylerken babasından bile korkmuyor o...

bu arada 22 kasımda benim günümdü :) diş hekimleri günümü hiç biriniz kutlamadınız arkadaşlar..alacağınız olsun :)

selametle hayırlı bir hafta dilerim hepinize..

pek bir doluymuşsun. :D

herkese yetişmişsin maşallah. :D

diş hekimleri günün kutlu olsun. gecikmişiz bilmediğimizdendir. cahilliğimize verip idare et artık.

Bugün 26 Kasım Grafiker adayı ve öss hazırlık öğrenciler günü.Aşk olsun biriniz kutlamadı:(

senin de günün kutlu olsun. :D

istediğiniz çay, kahve olsun.

cay1.jpg
cay1.jpg

cay1.jpg
cay1.jpg

kahve.jpg

kahve.jpg

kahve.jpg

kahve.jpg

Kuru çayla olmaz yanında bir şeyler lazım

cevizli_kurabiye.jpg

cevizli_kurabiye.jpg

cevizli_kurabiye.jpg

krep_borek.jpg

krep_borek.jpg

krep_borek.jpg

afiyet olsun. :p

degazor sonsuzluğa fırtına incubus harami ve diğer arkadaşlar hepnize kutlamalar için teşekkür ederim. evet son 2 gündür bölüme girememiştim. böyle oluncada mesajlarınız birkiyor. gerçibu şekilde sanki günü geçmiş gazeteleri okuyor gibi oluyorum ama neyse :) günlük takip etmek lazım :) ilgi ve alakayı kesmemek lazım :)

ama şimdi canım çekti bak...Selamlar hackhell ve tüm dostlar

degazor18 yiğidim benim. nasılsın ? sen doğru bildiklerindne şaşma ama öğretmenlerine kinde gütme... lüferler eline yakışıyor :) okulda başarılar..

degazor sonsuzluğa fırtına incubus harami ve diğer arkadaşlar hepnize kutlamalar için teşekkür ederim. evet son 2 gündür bölüme girememiştim. böyle oluncada mesajlarınız birkiyor. gerçibu şekilde sanki günü geçmiş gazeteleri okuyor gibi oluyorum ama neyse :) günlük takip etmek lazım :) ilgi ve alakayı kesmemek lazım :)

degazor18 yiğidim benim. nasılsın ? sen doğru bildiklerindne şaşma ama öğretmenlerine kinde gütme... lüferler eline yakışıyor :) okulda başarılar..

iyim ya sizleri sormalı.....................sanat hocası bi gün bana mantı yapıp getirin dedi.yaptım.götürdüm.güzel olmuştu.herkes beğendi.gösterdim ''BU''na.yok efendim işte içine bi şey koysaydın.kaba koysaydın,şunu yapsaydın,bunu yapsaydın.
hayır anladık kötü olmuş olabilir ama bi moral ver,yinede güzel olmuş de.heeeeeeeeeeç.hiçbir şey beğendiremiyoruz.beğense şaşarım.
bu arada sağ ol balıklar için.bende balıkları severim.ama yemesini:goz:.fakat beslemek istediğim tek hayvan KEDİ

degazor35 tarafından editlenmiştir.

Allahım artık konulara yetişemiyorum bi yerde musttang haklı yani en iyisi topluca cevap yazmak

bayadır gözükmeyen arkadaşları artık görür olduk misal mehmet misal harami misal swattr çok sevindirik oldum

ayrıca sayın delikurt abi sen benim aplamla aramımı bozcan yaaa bizimki öğretmenlik kardeşliği (elifin dönüşü) tımammı

Bende burda daha fazka vakit geçirmek isterim ama dersler gerçekten zor. Neyse kı 13 Aralıkta tatile giriyor artık uykusuz geceler başlıyor

ayrıca sayın delikurt abi sen benim aplamla aramımı bozcan yaaa bizimki öğretmenlik kardeşliği (elifin dönüşü) tımammı

o onun eski huyudur elif. hep ara bozar. :eek:ut: :p

Bende burda daha fazka vakit geçirmek isterim ama dersler gerçekten zor. Neyse kı 13 Aralıkta tatile giriyor artık uykusuz geceler başlıyor

Allah kolaylık versin.

inşallah burada daha sık görmek dileğiyle.

Ban yemiş,içeriye düşmüş arkadaşlarımıza ithaf edilmiştir....

aldırma reis

[VIDEO]JuSq5cNGQPY[/VIDEO]

Geri