Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

Sağol arkadaşım.
Her zaman diyorum:
Misafir benim için nimettir.Rızk'ımı arttırır.
Toplanın gelin Çanakkale'ye
başımın üstünde yeriniz var.

Not:Ne yani sadece nargilemi güzel?
Ya derya kuzuları?

ben balığı çok sevmem ama seven arkadaşlar çokmuş. nasip kısmet birgün inşallah hep beaber oluruz..

selamun aleyküm bende kendimi tanıtıyım adım emrah kırşehirliyim ama 11 senedir ankaradayım zabıta olacam yakında Allah izin verirse

a.s emrah kardeşim hoş gelmişsin şeref vermişsin..

arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti bir alt başlıkta bilgi yarışması gibi bir bölüm var inşallah bir şeyler öğrenmemize yardımcı olabilecek bir başlık. oraya neden gerekli ilgiyi göstermiyoruz? bizlere ciddi faydaları olan bir bölüm olacağını düşünüyorum. lütfen ilgizi o konudanda eksik etmeyelim. alalh hepinizden razı olsun. hayırlı geceler...

s.a Kadeşler. Herkese hayırlı cumalar.

hayırllı cumalar cümletten
Daykolar iki dayı bi arada
Bu maynakkurtu gören olursa bi zahmet haber versin kardeşim bana bi ulaşsın çok özledim onu(=

ίииuεи∂σ;2334809' Alıntı:
s.a Kadeşler. Herkese hayırlı cumalar.

A.S. Hayırlı Cuma lar

a.s dayı. hepimizin cuması mübarek olsun..

Cümlemizin inşallah

hayırllı cumalar cümletten
Daykolar iki dayı bi arada
Bu maynakkurtu gören olursa bi zahmet haber versin kardeşim bana bi ulaşsın çok özledim onu(=

Benim lüfer resimlerini görünce belki balığa gitmişitr.
Malum hamsi kesmiyor bu aralar !!!:clap:clap:clap

Selamun aleyküm cümleten hayırlı cumalar...​

Her müslüman, Cuma günüSevaplar içinde Cuma günü ve gecesinde yapılandan daha kıymetlisi,
günahlar içinde de Cuma günü ve gecesinde işlenilenden kötüsü yoktur.

Kaynak/Râvi: Ramüz

A.s
Sanada hayırlı cumalar fırtına yalnız bu hadis verilmişti konuyu kapatmamız gerek(=

Şaka bi yana Allah cc. razı olsun bu kadar dayı varken hatırlatmayı sana bıraktılar ya neyse günün önemini daha iyi açıklayamazlardı zaten Tekrardan Allah razı olsun kardeşim ama arada uğrayın buraya deagazor ben bide mmustang sonsuzluğa takılıyoz sanki
Sizde bi slm verin arada

Hayırlı akşamlar kardeşim babayı nettin darbemi oldu ev içinde hükümetin başına sen geçmişsin
Edit_a.s Öğrtmenim sen nerdesin bizi bırakıp kaçtın yoklama alan yok bak herbikezler dağğıldı
Maynakkurt yok dayı yok Öğretmen olmayınca arazi oldu hepsi(=

Geri