Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

Elhamdülillah.İyi olmaz mı kardeş?
Nargileyi yaktık,mangalda çay da var.Dedik ya;
hadi buyrun.

Bu arada sizler nasılsınız İnşallah?

A.s sonsuzluğa..Cümleten benden de S.a..Yeni geldim ama selamı alayım istedim...Cümleten iyisinizdir inşalla...Sen nasılsın sonsuzluğa...Bayadır hasbihalimiz olmuyor...İnşallah sen de iyisindir...

Neyse tüm yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorum tekrar...

cümleten selamün aleyküm ;

hepinizin sabah şerifleri hayırlı olsun..

nihayet daywalkerda uğramış :) nasılsın?

son zamanlarda buradaki arkadaşlarımızın sayısı azaldı. eğer benim bilmediğim bir problem bir sorunmu var? bunun sebebi ne ise bulalım arkadaşlar. belkide bu hafta herkesin zamansızlığına denk gelmiş olabilir bunuda düşünüyorum.

nargileler hazırmış :biggrin nasip birgün hep beraber içeriz inşallah.

samsunda ata biner çanakkalede lüfer yer istanbulda nargile çay yaparız :)

hepinize iyi bir hafta sonu dilerim. allaha emanet olun..

A.s sonsuzluğa..Cümleten benden de S.a..Yeni geldim ama selamı alayım istedim...Cümleten iyisinizdir inşalla...Sen nasılsın sonsuzluğa...Bayadır hasbihalimiz olmuyor...İnşallah sen de iyisindir...

Neyse tüm yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorum tekrar...

kimleri görüyoruz? kırmızı halıları serin, kurbanları hazır edin. :p

a.s daywalker. evet çok uzun bir zamandır görünmüyorsun. hayırdır inşallah diyelim. inşallah her şey yolundadır. bir an önce işlerini yoluna koyup dönersin diyelim.

yine kimse yok mu buralarda? :saskin

selam verelim yinede. herkese S.a...

H.g hamdolsun idare eder gün sayıyoruz bizde istanbula gelmek için :) Sizler nasılsınız

S.A. tüm HH ve Türk-İslam alemi bugün çok mutluyum.Olayı anlatiyim:
Önce bana bir teleskop alındı.Ancak bozuk çıkınca değiştirmeye gitttik.Fakat teleskopların hepsi adi imiş.Sonra beğendiğim bir şey olmayınca bilgisayar kısmına gittik.Sonra çok istediğim direksiyon seti bulduk ve beleşe aldık.Yaşasııııııııııın!!!İyi akşamlar HH ve Müslümanlar.

a.s

S.A. tüm HH ve Türk-İslam alemi bugün çok mutluyum.Olayı anlatiyim:
Önce bana bir teleskop alındı.Ancak bozuk çıkınca değiştirmeye gitttik.Fakat teleskopların hepsi adi imiş.Sonra beğendiğim bir şey olmayınca bilgisayar kısmına gittik.Sonra çok istediğim direksiyon seti bulduk ve beleşe aldık.Yaşasııııııııııın!!!İyi akşamlar HH ve Müslümanlar.

senin adına sevindim. hayırlı olsun.

s.a herkese hayırlı geceler inşaallah.

Geri