Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

nice bayramlara.. dahası Allah insandan huzur u eksik etmesin en önemlisi bu... anladım

nickden de anlaşıldığı adım ahmet gelcek yıl öss ve yds ye gircem mersinliyim :D koyu beşiktaşlıyım

herkesin bayramı mubarek olsun Allah bu ibadeti gerçekleştirebiilenleriin niyetini kabul etsin. cümleten selamlar saygılar

nickden de anlaşıldığı adım ahmet gelcek yıl öss ve yds ye gircem mersinliyim :D koyu beşiktaşlıyım

hoşgeldin ahmet kardeş koyu beşiktaşlı olman ayrıca bi güzel oldu yani:D

Cuma saat 13:00 da Eminönünde mekanda bayramlaşma için buluşuyoruz sizleride görmekten mutluluk duyarız ..
Böyle resmiyet dolu bir msj atılırmı gerildim ben bu msjı okurken miço kulakların çınlayasıca..:durdurun

Herneyse gazeteci resmiyetini bi kenara bırakırsak bugün saat birde gelebilecek herkezi bekleriz Eminönüne:goz:

herkesin bayramı mubarek olsun Allah bu ibadeti gerçekleştirebiilenleriin niyetini kabul etsin. cümleten selamlar saygılar

hoşgeldin ahmet kardeş koyu beşiktaşlı olman ayrıca bi güzel oldu yani:D

hiç de güzel olmamış elif. :eek:ut: fenerbahçeli olması gerekiyordu. :p :p :p

hoşgeldin ahmet.

ne buluşması bu incubus? bir anda mı karar verdiniz? :saskin

canım buluşmaya davet edilenler bizler değiliz. dikkat et ne deniyor eminönünde mekanda...

mekan ne?? nasıl bir şey??? bilen yok :saskin

kendi kendilerine buluşuyorlar işte. :hadiordan

ne bilyim öle forum temasını değiştircez bi yardım edin cemaati müslimin şeklinde olabilir yani

anaaaa bide nargile içerlermiş en nanelisinden üfffffff o zaman kıskanılır heee

Geri