a.s kardeşim seni tekrardan buralarda görmek ne kadar güzel =)Aleykum Selam kardeşlik ....Saolasın..Sen nasılsın görüşemeyeli.......
Bu arada herkese selamlar saygılar efendim...Bugün kendime zaman ayırcam biraz..Bir kaç saat buralardayım...Sizleri de beklerim anacım...
A.s eiffel. hoşgeldin.
kayıplardasın seni gören cennetlik olacak.
nasılsın?
ίииuεи∂σ;2463083' Alıntı:a.s kardeşim seni tekrardan buralarda görmek ne kadar güzel =)
Allah razı olsun elhamdülillah diyelim.:goz:ben de sizleri gördüğüme çok sevindim yaw...
Sizler nasılsınız eycesiniz inşallah görüşmeyeli......:durdurun:durdurun
çok şükür kardeşim. sen nasılsın?ίииuεи∂σ abi senide burda görmek ne kadar güzelUzun zamandır görüşemiyorduk nasılsın ?
ίииuεи∂σ;2463245' Alıntı:Allah razı olsun elhamdülillah diyelim.:goz:
ben yavaş yavaş kaçıyorum.Allah'a emanet olunuz kardeşler.:vur
çok şükür kardeşim. sen nasılsın?
artık geceleri yokum görüşemiyoruz tabi![]()
Özel bi manası varmı Resmin senin için :melek
Bu arada yoh değil yok olacaktı Türkçe konusunda hassasım biraz:durdurun
Aleykum Selam kardeşlik ....Saolasın..Sen nasılsın görüşemeyeli.......
Bu arada herkese selamlar saygılar efendim...Bugün kendime zaman ayırcam biraz..Bir kaç saat buralardayım...Sizleri de beklerim anacım...
Mєятђ;2463030' Alıntı:SeLamın aLeyküm..
ίииuεи∂σ;2463083' Alıntı:a.s kardeşim seni tekrardan buralarda görmek ne kadar güzel =)
Selamun aleyküm
gelen-giden
maşallah kalabalık olmuşuz bu gün
bizde pc formatını yeni bitirdikde..
Kaçarsın görüşemezsin tabii :durdurun
Sen kaşındın arkadaş bekarlık sultanlık dedik anlatamadık..
He özel bi manası var, kendisi yakınım olur, derin ihtiyaçların olursa benle temasa geç...
hassasiyetini yiyim la ben senin deli oğlan :clap zati gasıyom kendimi başka yerlere yorum yazarkene, burda bari rahat verin yaww.
Ha bu arada cümleten essalamünaleyküm erenler...
nereye gittin gel ya benimde işlerim yoğun finaller yaklaşıyor tüm bölüm müptelalarına sonsuz hörmetlerAleykum Selam kardeşlik ....Saolasın..Sen nasılsın görüşemeyeli.......