Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

mutluyum çünkü tatil:D sen nasılsın abla gene işinden mi şikayet etcen hani tatil nedir bilmiyon ya;)

çocuklarla gene küçük emrah tadında olaylar yaşıyomusun:D

anaaaaaaaa resmimin altında meraklı yazıydıııııııı

hahaha meraklı oldun. :p

çok şükür iyiyim.

insan işini sevmezse ve her şey üst üste gelirse doğal olarak şikayet ediyor ne yazık ki. neyse çok şükür iyi gibi işler. küçük emrah havası biter mi hiç... :D

sen neler yapıyorsun? yine dersler mi?

ama ben meraklı değilm kiiiiii neyse idare etcez

ders ders ders hayat bundan ibaret geçici bir süreliğine .sonunda meyvesini almak için şimdi sıkıntı çekmek lazım.

yav şu serbest kürsüye falan baktım da ona öle yavvv insan çıldırıyor ne yorumlar ne fikirler öle ağlayalım mı gülelim mi yazık insanın sinirden bişey yazası gelmiyor heee

hayatın kendisi ders canım. hiç bitmiyor emin ol. şimdiden hazırla kendini. :D

serbest kürsüye baya bir zamandır hiç uğramıyorum. ama bazen çok gülüyorum orada yaşananlara. öyle cevaplar geliyor ki. :D

ama orada gezinen insanların sağlam bansız çıkabilmesi için sağlam bir sinire ve sabra ihtiyacı var.

A.s

eee sizler ortalıklarda görünmeyince biz de kızlar toplanalım dedik. fırsattan istifade. :p

alem yapıyoz abla
degazor18 kola
mssdegazor ve ben çay içip kafa buluyoz
baktım yetmiyo serbest kürsüye takılıp azıcıkda orada kafa buluyoruz

her ne kadar kutlamaları(EĞLENCE) tasvip etmesemde
yinede gelecek yılın tüm müslüman ve Türk alemine hayırlar getirmesini dilerim

tüm hh ailesininde yeni yılını kutlarım

bende Furkan .. yaş 16 ama 17 oldu bu yıl :D lise 1. sınıfım ama geç başladım .. bence her üye gibi paylaşım yapıp konulara bakıyorum

hoşgeldin furkan merak etme burdaki herkesin yaşı 1 tane yukarıya attı:( buraya da takılırsın artık

zeki mürende bizi görecekmimert

S.A.
herkese hayırlı akşamlar
bu arada
mMustangG teşekkürlerini gördüm
ama mesajın yok
uzun zamandırda ne burada nede güncelde yoksun
bir yaramazlık yoktur inşallah?

Geri