Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

:biggrinherkese selam benim adım ugur 2 yıldır bu foruma kayıtlıyım pek fazla giremiyorum ama her bilgisayarımı actıgım da buradayım cok takip ederim süper bir forum allah kazadan beladan saklasın

ŤêΧâŠ;3958528' Alıntı:
hoşgördük innuendo, keyifler iyidir inşallah

Keyifler bugünlerde nasıl olması gerekiyorsa öyle işte.
İnşaallah daha iyi günler göreceğiz müslüman alemi olarak.
Sen nasılsın?

s.a cümleten..İyisinizdir inşallah...yazıp kaçmak gibi olacak ama idare edin artık..:)..Anca girebiliyorum..Allah'a emanetsiniz hepiniz...

A.S daywalker. hoşgeldin sefalar getirdin.

ben kendi adıma iyiyim. sen de iyisindir inşallah. sen de Allaha emanet ol en kısa zamanda yine görüşürüz inşallah. sağlıcakla kal.

s.a cümleten..İyisinizdir inşallah...yazıp kaçmak gibi olacak ama idare edin artık..:)..Anca girebiliyorum..Allah'a emanetsiniz hepiniz...
a.s
nerelerdesin sen yaaa :Sopa tam sopalıksın heee :Sopa

İŞlerim çok yoğun kardeş hamdolsun...

Nete giremiyorum epeydir, bırak mesaj yazmayı okumaya bile zaman yok.

vayyy dayıların kralı nasıl uğramam dostlarım burda. unuttum sanmayasınız arkadaşlar.

Unutulmadığımıza sevindik. Elhamdülillah.
Umarım diğer arkadaşlarda ara sırada olsa bir göz atarlar buralara.

Öncelikle A.s !!! Ben Ayhan 18 yaşındayım geçen sene Teknik Lise'den bilgisayar bölümünden mezun oldum. Bu sene Marmara Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği bölümünde okuyorum... Bilgisayar Firmasında Part-Time çalışıyorum Grafiker olarak, işleri çoğunlukla evde kendi pc'mde hallediyorum... Kartvizit-broşür-katalog konusunda nedense iddalıyım :) Konyalıyım çok mutluyum hayatımdan :) !!! Esen Kalmak Dileğiyle !!!

"OrBaY1453"

Geri