Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

pisst aman ha isteyim müsteri yokken takiliyorum :p
iyiyim cok sükür
seni sormali :)

bende iyiym şükür =)
adres tlf verde şikayet edeyim seni hemen :p

buarada bütün arkadaşların geçmiş kandilleride mübarek olsun

Selamun Aleyküm

çok ay oldu buraya post atmayalı :) nasılsınız

Aleyküm selâm Furkan...

SeLamun ALeyküm, ArkadaşLar nasıLsınız

Aleyküm Selâm doktor...Yâr bana bir eğlence medet. Keyifler iyi elhamdülillâh. Dilerim tüm dostlar, kardeşler de iyidirler...

Berderke yede alışmıştık üstad, düzceli mehmede de daha bir ısındık. Hayırlı olsun. Kendini arayan adamlar ne kadar artarsa kurtuluşa o kadar yaklaşırız selametle...

Isınırız, çünkü onda hepimizden parçalar var. Kendimi ararken, yol gösteren ateş böceklerine sonsuz selâmlar olsun. İyi ki varsınız...

~SiLenT ScЯeaM~;4565888' Alıntı:
SeLamın aLeyküm Allah Muhabbetinizi Daim EyLesin =)

A.S. Erhan kardeşim. Amin hepberaber inşallah.

selamın aleykum arkadaşlar özlemişim bu başlığı ya :melek

Aleyküm Selâm ablacım. Gelmene mani olan varsa söyle iki adam gönderiverelim, gereğini yapsınlar o şahsa...

Herkesin ilk oruçları kabul olsun inşallah..

İlk gün oruç deneyimlerinizi merak ettim. Zorlanan başı ağrıyan vs. oldu mu?

ALLah İbadetinizi KabuL Etsin ArkadaşLar. Biraz Başağrısı ve Susuzluk Dışında Sıkıntım OLmadı Çok Şükür

Allaha şükür ben hiç hissetmedim desem yeridir bi son 1 saat kala biraz susadım Allah sabrını veriyor

herkese hayırlı ramazanlar

ALLAH ' ıma şükürler olsun ne açlık ne de susuzluk yanı son 1 saatte felan biraz susadım zaten iki lokma yiyemedim su içtim :D

ALLAH ' u teala [c.c] bütün oruç tutan müslüman aleminin orucunu kabul eylesin inşallah =)

Sabah kahvaltısını Paris' te, öğle yemeğini Londra' da, akşam yemeğini de Roma' da yedik. Günüm çok güzel geçti İsmail, hiç bir zorluk çekmedim, herşey çok güzeldi...:utan

selamn aleykum arkadaslar kimler var ve nasıllar bakalım :)

A.S. hocam, bizler iyiyiz, hepimiz de iyiyizdir inşallah. Bu saatlerde ancak mutfak işlerine karışmayan miskin beyleri bulursun buralarda. Hanımlar ne de olsa akşama sofraya ne koyacaz derdindeler. Hepsine kolay gelsin, ellerine sağlık...

A.S ArkadaşLar. Afiyettesiniz İnş. Geri Sayım BaşLadı=)

SağLık Olsun Kardeşim. Hiç ZorLamıyo Beni, Gece Biraz yesen senide ZorLamaz tabi.

bendeki mideyi bende anlamiyorum :hhmanD

aksamda pek yiyemiyorum ne olacaksa halim

buna sükür agri ve bulanti yok eskisi gibi :D

Geri