tanımanız içinn..

fulin

New member
Reaction score
0
adım fulin siteye akadaş tavsiyesi üzerine üye oldum ve şimdi kendimi tanıtmak istedimm.. umarım güzel ve seviyeli arkadaşlıklar kurarızz.. şimdiden teşekkürler..

ılk hosgeldın benden..aramıza geldıgın için mutluluk duyuyoruz..

kartanesi' Alıntı:
ılk hosgeldın benden..aramıza geldıgın için mutluluk duyuyoruz..
çok teşkkür ederimm gerçektenn....memnun oldumm..

fulin hoş geldin iyi forumlar ilginç bir ismin var yanlış harfemi bastın yoksa adın fulin mi :p

αƒιℓℓιм' Alıntı:
fulin hoş geldin iyi forumlar ilginç bir ismin var yanlış harfemi bastın yoksa adın fulin mi :p
sağol hoşbuldum..teşekkür ederim sanırım hoşuma gidecek gibi görünüyo bu site artı klavyey çok dikkatli bakarak yazdım adımı kii fulin yerine tülin olmasın diye ama adım fulin gerçekten anlamı da cennet çiçekelri ben bu ismi duyduğumda çok beğenmiştim o yüzden ikinci adım diyebilirm... afillim de çok yeni bir isim dimi??

fulin' Alıntı:
sağol hoşbuldum..teşekkür ederim sanırım hoşuma gidecek gibi görünüyo bu site artı klavyey çok dikkatli bakarak yazdım adımı kii fulin yerine tülin olmasın diye ama adım fulin gerçekten anlamı da cennet çiçekelri ben bu ismi duyduğumda çok beğenmiştim o yüzden ikinci adım diyebilirm... afillim de çok yeni bir isim dimi??

güzelmiş isminin anlamı fulin öğrenmemiz iyi oldu
afillim de yeni değil aslında afi kökünden türemiş afi=caka,çalım,fiyaka,gösteriş...
Bkz:Türkçe Sözlük..:sigara:

Aramıza Hoş Geldin

HojgeLdin.....

WeLLcome to HackHeLL

hoşgeldn iiyi forumlar...

Geri