Taraf'a belgeler nasıl geldi?

Benim inancıma göre her dönemde olduğu gibi bu işler HzHızır(as) görevidir.Masonlara belli bir süre verildi Allahu Alem Allah bir yere kadar süre tanıdı onlara Allahu Alem sonrada Hz.Hızır(as)ı göreve koydu.Bunu ecnnette göreceğiz inşaAllah.Hayret edeceğiz Hz.Hızır(as) kimlerin kimlerin kılığına girdi ve bize yardım etti inşaAllah.Bende sende çok şaşıracağız onun için Hz.Hızır(as) için dünyayı sırtında taşıyor denir.Sırrı burdadır.Belkide farkında olmadan kötü söz ettik Hz.Hızır(as) ama tabi bilmediğimiz için Allah affetsin.

Masonlar yüzyıllardır var.Hadislerde deccalın bu dönemde yok olacağı detaylıca anlatılıyor.Ben onun için net konuşuyorum yoksa sen benim 2007 versiyonumsun.Bende o zamanlar senin gibiydim kafama başka birşey almak istemiyordum bazı şeylere öyle bağlıydım ki Allah korusun olacak işler değil.Bunun için dünyay aeşe vermek istiyordum ama tamamen şeytai bir oyun olduğunu yeni fark ettim daha bir yıl öncesine kadar bir çok şeyi bu forumdaki bazı arkadaşlar gibi düşünüyordum halbuki bunların hepsi kaderde olan şeyler ne sen ne ben engel olamayız.Mesela sen deccal yok diyorsun senin demenle yok olmaz ben var diyorum benim dememlede olmaz.Ya vardır ya yoktur.ur'ana ve Hadise bakarım.heee o zaman iş tamam derim.Yoksa Dünnya TSK yla dönmüyor yada Türkiye ABD yada başka birşey değil mi.Ha ahir zamanda ferasetleri Allah kapatmıştır bişiler yüzünden 2012 de Allahu Aelm açılacak Allah onun için 2012 ye dikkat çekiyor.İnsanların uyanış vaktidir 2012 kıyam yani ayağa kalkmak demek kıyam.
demekki 2012 den evvel Kahraman ordunun içindeki deccaller temizlenecek kim yapacak Allah(cc) ha kimler vesile eder bilmem sen şu an Ak parti düüüyorsun belki ama öyle değil tüm kulları Allah görevlendirir.Senide benide Allahu Alem...
Yinde en doğrusunu Allah bilir...
tamam tatlı rüyalar sana....ha bu arada bana''TAKVA'' filmini hatılattın...birazdan bi daha seyredeyim...

Geri