Taraftar 'Polat' dedi

by.erce

New member
Reaction score
0
adnan-polat050_1003.jpg

Taraftar 'Polat' dedi
Sarı-kırmızılı taraftarlar, yeni başkanımızın Adnan Polat olmasında hem fikir

22 Mart'ta yapılacak seçimli olağan kongre öncesi 5 başkan adayı, Galatasaraylı taraftarların buluşma noktası olan webaslan.com'da oylandı. Galatasaray'ın 1 numaralı taraftar sitesinde sorulan "22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesinde başkan adayları belli oldu. Peki sizin tercihiniz kim?" sorusuna yaklaşık 83 bin kişi katıldı. Ankete katılan 83 bin kişiden 68 bini yani %81.8'lik bir kısmın tercihi Adnan Polat olurken, Adnan Öztürk 10 bin oy yani %12 ile Polat'ı takip etti. Diğer adaylardan Taner Aşkın %3.7, Serdar Eder %1.3 ve Nazım Durak da %1.2 oy aldı.

Başkanlık yarışındaki rakiplerine açık ara fark atan Adnan Polat'ın, kulübümüzün yeni başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Webaslan.com

Adnan polat büyük işler yapar galatasarayda

Bende adnan polat diyorum. :)

Ben fenerbahçeliyim.ama şunu iyi bilirim.Galatasaray kurulduğundan beri başkanları genelde Galatasaray Lisesi çıkışlı olmuştur.özellikle son yıllarda da böyledir.Ve de GS kongrelerinde lise çıkışlıların sözü baya geçer.Çünkü klubü kuranlar ve idare edenlerin de hepsi Liselidir.Eğer Adnan Polat olursa iyi işler yapar ama polemik yapmayı bırakırsa tabii :D

yahu canaydın zaten kaç saat durmuş galatasarayın başında.polat kendi dce açıkladı bana bu kadar güvenebilecek başka insan yoktur diye.polat klübe geldiğinden beri başkandan farksızdır.bugune kadar ne yaptı ki bundan sonra ne yapsın ..

yauu satee adnan polat g.s yönetiminde göreve baskanlığa oynamak icin basladıı polattan ii baskan bulamayızz bencee baskada satee takımın icini dısını bilen adam da yokkk ..

Geri