TaraftarLık Bu Mudur? HAYIR!

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Sinem Kobal... HAYATINDA YEMEDİĞİ KADAR KÜFÜR YEDİ...

Beşiktaşlı taraftarlar Galatasaray takım kaptanı Arda Turan'ın kız arkadaşı Sinem Kobal'a küfür yağdırdılar.

bjk_tribun_sinemkobal&.jpg

Siyah-Beyazlı tribünler, ünlü oyuncuya ağır küfürler etti. Bu durum her iki kulübün yetkilileri tarafından ayıplandı.
Arda Turan, Romantik Komedi filmini bir sinema kapatarak, Sinem Kobal ile birlikte seyretmişti ve bu olay magazin sayfalarında geniş yer bulmuştu.
Futbol sahalarında daha önce Tugay-Etkin Kerimoğlu, Alpay-Cansel Özalan, Emre Aşık-Aysun Kayacı çiftleri özellikle derbi karşılaşmalarında küfürlü tezahürattan nasibini almıştı.

Kaynak: MagazinkoLik

"Ana-bacı gitmek" insan oLana yakışmıyor..

Koyu Bir Beşiktaş Taraftarı Olarak Yaşanan Ayıbı Kınıyrm.Ancak Birkaç Çapulcunun Yaptığı Hareketten Dolayı Bütün Taraftar Camiamızın Sorumlu Tutulmasıda Haksızlıktır Kaldıki Bu Tür Provokatörler Her Camiada Wardır Olmaya da Devam Edeceklerdir.

bencede ayip etmisler ama aradaki üc bes kendini bilmez insanlar yüzünden binlerce taraftar suclanamaz

KINIYORUZZZZZ

yapılan gerçekten ayıptır ama üç beş kişinin yaptığı terbiyesizliği komple beşiktaş taraftarına mal etmek haksızlık olur . bunu yapanları kamera kayıtlarından bulup cezalandırılması gerekir

Arda'nın Bize Attığı GoL Sonrası ALkış Tutmuştum.
Biraz BeşiktaşLı Duruşu OLan Biri Bu Tarz Efendi FutboLcuLarın Önünde Şapka Çıkartır.
Türkiye'de Taraftarına Laf EdiLecek En Son Takımdır Beşiktaş.
Peki Bunu Yapan Kim OLabiLir?
Satın ALınan 3-5 Şerefsiz.

Ben de tribündeydim küfürleri duymadım bile. Demek ki çok küçük bi grup kendini bilmez söylemiş.

yaptıkları resmen şerefsizlik.Galatasaraylıyım ama beşiktaş taraftarının bağlılığına coşkusuna saygı duyarım.aralarından bikaç tane çapulcu çıkmış işte tüm taraftara mal edemeyiz.
ama bu küfür edenlerde resmen onun bunun çocuğuymuş hani sorsan namuslu delikanlı geçiniyorlardır.

O Edenlerin Bacılarına da inşallah böyle söverler

Ha bir de şu var. Neden sadece Beşiktaş tribünlerinden edilen küfürler lanse ediliyo anlamıyorum. Hem fb hem gs taraftarları içinde var bu tip insanlar. ama nedense basına sadece Beşiktaş taraftarı yansıyo bu da ayrıca düşündürücü

Yapılan şerefsizlik başka bir şey değil!Herkesin Anası bacısı karısı var.

Beşiktaş taraftarı benim de Türkiye'de en çok saygı duyduğum taraftardır.. 3 büyükLer arasında en başarısız kuLüp oLarak gördüğüm Beşiktaş en iyi taraftara sahiptir,bu tarz oLayLar çoğu zaman oLuyor maaLesef ama oLduğunda sakLayarak değiL konuşarak bunu aşmaLıyız..

Gercek Beşiktaşlı Yapmaz bunu yapanlar bizden deildir...Küfür sadece Beşiktaş tribunundede yoktur her tribunde küfür vardır ilk defa küfür duymus gibide tepki vermenize gerek yok

Bir Söz Vardır Bugün Sana Yarın Bana Diye, Bugün Bu Tip HareketLere "Oh OLsun İyi OLmuş" Dersek Yarın Bizim Oyuncumuzun Başına GeLdiğinde "Vay ŞerefsizLere Bak, Bizim Topçumuza Ha" Demeye HakLarı KaLmaz, Bu Bakımdan Her Takım Ve Taraftarı Bu Tip AdamLarı Kendi İçinde Eritip Yok EtmeLidir, BöyLece Saygın Ve KaLiteLi Bir Süper Lig İzLeriz, Kendisine Saygısı OLmayan Taraftarın Kimseye Saygısı OLmaz Önce Kendimize Saygımız OLmaLı...

Geri