Tatlıses Genç Parti'den aday !

ALIEN_07

Türk Genci
Reaction score
0
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in İstanbul 3. Bölge 1. sıradan aday olacağı açıklandı

67575.jpg

04 Haziran 2007 17:17
--------------------------------------------------------------------------------
İbrahim Tatlıses Genç Parti’den İstanbul 3.Bölge 1. sıradan aday gösterildi. GP Genel Başkanvekili Müştak Ayvaz ise İzmir 2.Bölge 1.sıradan aday oldu. GP Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin de İstanbul 1.Bölge 1. sıradan aday gösterildi.

:) bağımsız olmucakmıdı bu :D

Acaba kasetlerde cd lerde 1 ytl olacakmi :=)

Hea bagımsız oljam diodu hatta rekor kırjam flan ;)

partisini bulmuş ne diyem yorumsuz:D:D

yakışıyorlar birbirlerine...

boş insan boş partiden aday olur =)

Cem Uzan seçim konserlerini bedavaya getirecek. O akıllılık yapmış da diğerini anlayamadım. Genç Partinin seçim şarkısı da şöyle başlasın:pala Cem.

ßirinin ünü türkiye, türkücü mafya vb. diqeride koskoca aßd 'yi doLandirmi$ namLari ßüyük :D

şu adam eğer ki milletvekili olursa aziz nesinin ne kadar haklı olduğu o meşhur sözünde bir kez daha ortaya çıkacak..

profesörler,hukukçular,bilimadamları,siyasetçiler duruken bir türkücüyü ülkeyi yönetenlerin arasına sokmak..
ey benim güzel yurdum..!

seçimden sonrada artık cem uzana ülke sana küsmüş haberin olsun şarkısını söyler

seçimden sonrada artık cem uzana ülke sana küsmüş haberin olsun şarkısını söyler

tamam işte birbirlerini bulmuşlar artık ülkeyi toptan satarlar hey allahım ya kimlere kaldık bunlarda siyaset yapıyolar ya ne diyim ben asıl korkum yakında bütün topçular popçular meclise girerse işimiz var :D

bülent ersoy,ibrahim tatlıses,kuşum aydın vs vs bu adamlar Türkiyenin kaymağını yiyiyorlar ya adamın askere bile gidesi gelmiyor bu ibneleri mi dotunu koruyucam ben bide gelmiş millet vekili adayı olmuş....................!!

millet aklını kaçırmış senin neyine aday olmak ya

bildiğim kadarıyla gnc partiden deilde urfadan bağımsız aday oldu :S ve kendinde çok emin ama oda rüya görüo dierleri gibi umarım çok sürmeden uyanır.. uyanmasada uyandırırlar,,,,

hangi partiymiş dolu olan parti.biliyosan söylede onu desteklesin millet.

Geri